Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz Dongatto01 #4950 üzenetére
Sokan szeretik, de én nem. Szerintem felesleges direktben hajtani a ledet. A fénye nem lesz lényegesen nagyobb, viszont az akkut meríti és feleslegesen melegszik. Alternatíva meg van helyette bőven.
[ Szerkesztve ]
-
arti1121
senior tag
valaki aki jobban jártas az elektronikába. lehet olyan kütyüt csinálni vagy kapni amin lenne egy pici zümmer és mondjuk 6v alatt jelezne (2 akus lámpa esetén) ? persze lámpa függö mert nem mindegyikbe van hely
[ Szerkesztve ]
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
-
szbalogh
addikt
válasz arti1121 #4960 üzenetére
Kaidomain-es driverben van túlmerítés elleni védelem is. 2.85V-nál visszakapcsol 35%-ra és percenként egyet villant.
Kicseréltem a multiméterem hosszú kábeleit 2db rövid vastag rézvezetékre. Így már 2.2A-t mérek a kapcsolónál
Az aksikat tartó rugók felületei is elég kicsik. Próbáltatok olyasmit, hogy egy rézlemezt forrasztotok a rugóra, hogy nagyobb felületen érintkezzenek?Nick: HE_Storm
-
tbesze
tag
-
nagyúr
válasz arti1121 #4962 üzenetére
Elnézést, nagy rohanásban vagyok; a szerkezet neve Lithium-Polymer battery saver.
Nekem egy egész egyszerű van; egy kék és egy piros SMD leddel, és egy buzzerrel. Kék az OK, kék villog=merül, piros világít=lemerült, piros villog és sípol mint az állat= krititkus.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
korn
aktív tag
ezek érdekes akksik, kérdés, mennyire jó a védelem rajtuk, mert árban igen jók:
http://www.focalprice.com/EB0042R/Sanyo_2600mAh_18650_Battery_with_Protection_Red.html
http://www.focalprice.com/EB0039S/Panasonic_2900mAh_18650_Battery_with_Protection_Grey.html
-
-
sanzi89
addikt
Ha esetleg valakit érdekel egy 1A-s 18650-es töltő jelképes összegért, kérem írjon.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
miami123
tag
Hali mindenkinek !
Ma jött meg a lámpám
Jan. 18.-án adták fel. 27 dollár volt a +2 dolláros követéssel együtt.
UniqueFire C10. Ki próbálni még nem tudom mert az akkut és a töltőt az eBay-ről rendeltem és az még nem jött meg.
KépekA kérdés: Nem tudja valaki, hogy mik azok a színes golyók a zacskóban ?
[ Szerkesztve ]
-
korn
aktív tag
Nem akarja valaki kipróbálni ezt a lámpát?
http://utazas-szabadido.vatera.hu/kempingezes/lampa_vilagitoeszkoz/xenon_kezi_lampa_1537232069.html10000ft~ $40
úgy néz ki, hogy HID xenon, természetesen kínai, valami xenon izzó gyártó saját lámpája.
Elég egyszerűnek néz ki, de ha tényleg HID, akkor ennyiért nagy érdekes lehet.
Én csak vívódok, mert az utóbbi 2 hónapban túlköltekeztem magam lámpák terén, nem vesz rá a szívem (inkább az agyam), hogy még egy tízest költsek lámpára.
Lehet, hogy főnyeremény a lámpa.szerk:
ezut találtam még róla: http://www.autoduraxen.com/Product/View.aspx?id=158
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
szóval ebbe a lámpába, ha másik fajta kelvinszámban másik fajta égőt teszek akkor lesz az mint a kocsikban, hogy kéktől egészen a liláig változik a skála? ebben is valamilyen h-s izzó van akkor?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
nagyúr
Egy haverom vett hasonló kínai xenon lámpát (az zömökebb volt, amolyan horgász lámpa alakú) úgy megbaxta a nagyfesz, ahogy a nagykönyvbe meg van írva. Elhozta nekem, hogy megcsináljam, és engem is kegyetlenül megrázott, majdnem kicsúszott a katéter . Aztán rájöttünk, hogy valahol a lámpa elejére áthúz a nagyfesz. Kinyomtuk patexxal valamivel jobb lett, de párás időben még tudott vicces lenni.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
-
zsolt19900
őstag
ha dagadós golyó, akkor dísznek szokták adni, lehet egy henger alakú vázába szerencse babuszt beletenni és mindig fel-fel locsolni és akkor az úgy elvan magában ennyire jó és dísznek
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
g@bo
nagyúr
-
PHM
addikt
Hol találtad?
Jöhet angol nyelvű infó is, a szakszöveggel úgy-ahogy elboldogulok.
A speciális töltő borítékolható volt a viszonylag magas feszültség miatt.
Amúgy tartok tőle, hogy ez is el fog tűnni a süllyesztőben,
mint a tölthető alkáli elemek.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
M_o_g_y_i
őstag
A hkequipment-ről rendelt már valaki közületek?
Megbízhatóak?4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz #46372352 #4995 üzenetére
Az első, a Romisen.
De már egyiket sem szabad megvenni ezek közül, ennyiért már van XM-L T6/U2-vel szerelt lámpa is u.ilyen formában.
1.
2.C8-ra keress rá, általában az a típusa gyártótól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
Kár érte, de én mondjuk ezen nem akadnék föl, eleve másik drivert használnék.
A múltkor volt linkelve ilyen változtatható üzemmódú, na inkább azt.
Valami konstans, áramgenerátoros típust.Ilyenre gondoltam: >>KATT<<
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz #46372352 #4999 üzenetére
Találtam egyet, ami 18650/AAA akkuval is megy, de kérdés, hogy az XM-L áramfelvételével mit kezdene a kis AAA cella?
Akkor inkább lehet, hogy amit Te linkeltél XP-E ledes, az emiatt megfelelőbb lenne.
Miért kell az AAA-kompatibilitás?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest