Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Új lámpák a manafont-on:
Új gyártó, elsőre a lámpák kidolgozása jónak tűnik. Az első mondjuk irreálisan drága. A második az tetszik, jó kis lámpa lehet az XP-G R5-tel, bár azt a 730 lument nem tudom honnan szedték. A harmadiknak a külseje jön be nagyon, igaz ez se olcsó, de legalább valami változatosságot hoz formában a sok, már eléggé unalmas C8 és társai után...
[ Szerkesztve ]
-
korn
aktív tag
http://www.dinodirect.com/TrustFire-Rechargeable-Li-ion-Battery-Protected-2400mAh-TF18650.html
Ez volt az, 3 hete még 8$ valamennyi volt.
Kuponnal meg 7$.Érdekesen változtatják az árakat. Néha hatalmas akciók vannak, utána meg felviszik az égbe.
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
De kis aranyos
[link] -
macikos
addikt
válasz HornedReaper #5803 üzenetére
LOL
Ez tipikusan az a lámpa, amit akkor vesz elő az ember, amikor a többieknél nagy böhöm Magliteok meg hasonló letűnt sz*rok vannak, amikre a laikus azt hiszi, hogy az a csúcs, aztán az ember előveszi ezt a kis mütyürt és megvakul a társaság
-
Mittu88
senior tag
válasz HornedReaper #5803 üzenetére
tyű te ez nekem nagyon bejön jobban, mint a 15 centis 3*t6 ledes kis tömzsi jószág
musthave kategória csak valaki ajánljon hozzá valami minőségi akkut, én csak a 18650-esekhez konyítok egy kicsit. -
rambustibi
őstag
Utána jártam és sokat olvastam keresgéltem.Ez mellett döntöttünk. Nem olcsó, ezért családi ajándék lesz belőle.
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
belsodavid
aktív tag
válasz rambustibi #5813 üzenetére
180000Ft? Jó helyen néztem az árát?
-
HornedReaper
senior tag
Ilyen család nekem is kell
-
zoli03
őstag
-
Gibbs
csendes tag
válasz Mittu88 #5812 üzenetére
Most én is ilyen töltőt használok. Megbízható, de nagyon hosszú a töltési idő. Ha csak 18650-et akarsz tölteni, akkor valóban jobb az OEM. Én azt sajnos odaadtam sógoromnak egy lámpával együtt. Ha sokféle akkut akarsz tölteni és nem akarsz túl drágát venni, akkor az UF-188 a nyerő.
-
macikos
addikt
LOL, ekkora lehúzást, mint ez a lámpa.
Figyelj, ha tudtok rá ennyit áldozni, akkor legalább valami jót vegyetek, ne ilyen hókuszpókusz akármit. A 3300 lumen soknak tűnik így olvasásra, de a valóságban nem lesz annyi, azt csak a gyártó írta oda, ennyi pénzért vicc ez a lámpa.
Ennyi pénzből inkább vennétek egy Jetbeam RRT-3 XM-L-t vagy egy Olight SR90-et, de még egy Surefire M6 is kijön belőle vagy egy ARCMania X6, ami a legjobb fókuszálható zseblámpa. De még napestig lehetne itt sorolni a felsőkategóriás lámpákat ebben az árkategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
Mittu88
senior tag
Én is attól féltem, hogy ebből XTAR lesz. Az nem olcsó buli :/ Köszi szépen
Gibbs: jó ez amit linkeltél, de nekem 16340-es akkut kellene töltenem vele, ennek a leírásában az nincs bent. Nincs tapasztalatod róla, hogy tölti-e? Bár ha eddig nem próbáltad, ne tedd bele, nehogy baj legyen
-
Gibbs
csendes tag
válasz Mittu88 #5821 üzenetére
Én a TR-001-el töltöm a 16340-es akkuimat. Azokhoz jobb is, mint a 18650-hez, mert csak 880mAh-sak, a kisebb töltőáram is megfelelő.
Többféle ilyen alakú töltő van. Amelyiknél a negatív csúszó pólus feljebb tud menni a besüllyesztés felső pereménél, az alkalmas a 16340 méretű akksik közvetlen töltésére is. Amelyekben a negatív csúszka rövidebb úton mozog, ahhoz egy kis fém közdarabot kell az akku és a csúszka közé tenni. Ugyanígy lehet az OEM-el is tölteni a rövidebb akkukat. Ez nem elegáns, de a célnak megfelel.
Az UF-188-al mindenféle akku tölthető. Nem csak a töltő áram, hanem a feszültség is változtatható és méretben az összes akkut képes fogadni. -
zoli03
őstag
-
zoli03
őstag
DX-nek hogyan lehet üzenetet küldeni? Van a Live Help, de ez mindig offline amikor én felnézek az oldalra. Van a Customer Service Express, itt már kétszer lemondtam a rendelésem, írták hogy refundot kaptam, ami persze nem jött meg. Már kb 2 hónapja várok a pénzemre.
-
Mittu88
senior tag
köszönöm mindenkinek a segítséget, de még mindig nem teljesen tudtam eldönteni, hogy TR-001, UF WF-188 vagy XTAR legyen. Majd a pillanatnyi lelki állapotom fogja eldönteni, ha rendelek pár nap múlva.
Jut eszembe, ha valaki akar rendelni manafontról, kai-ról vagy DX-ről, de nem ért hozzá, vagy nincs bankszámlája/paypal-je, írjon, megrendelem neki.
szerk.:
Az előző comment után kicsit korrigálnék, DX-ről nem rendelek[ Szerkesztve ]
-
korn
aktív tag
Én a Customer Service Express-en keresztül szoktam velül kommunikálni.
http://services.dealextreme.com/2 órán belül refund-olták a pénzemet, az ment a paypal számlámra, a paypal meg minden beavatkozás nélkül küldte a kártyámra.
-
Cyborg
őstag
Sziasztok!
Szeretnék ajándékba adni valami kisebb, megbízható AA-s lámpát.
Biztonsági őr, de nem kell marhatelepet őríznie, uh nem kell stl-v2 neki, csak vmi kis zsebben észrevehetetlen, de jó fényű kis lámpa.
Tudnátok ajánlani valamit mondjuk olyan 20$ körülig max?
[XTAR-CREE-XP-E-R3-150Lumens-3Mode-AA-LED-Flashlight-WK25B] Ez jó lehet szerintetek, a töltőit dícsérik, de a lámpáiról semmit nem tudok? -
Mittu88
senior tag
Én személy szerint EZT ajánlom. Az XTAR is egy jó márka, de ez a lámpájuk amit linkeltél nekem gagyinak tűnik. Már a leírása is "érdekes", azt írja a Low fokozat 25%-os fényerővel dolgozik és 10 lument produkál. A 100% meg 150-et? Akkor nem lineáris a fogyasztás a teljesítménnyel szemben? Én kihagynám. Amit linkeltem, arról van vásárlói vélemény, szerintem elég jó vétel.
-
zoli03
őstag
válasz #46372352 #5832 üzenetére
Ez még bőven belefér, főleg ha China Post-tal jön. 30. nap után írj az eladónak, ha addig nem jön meg. Valószínűleg visszaír, hogy várj még egy hetet. Ha addig sem jön meg, kérj refundot, ha nem akar refundolni, akkor nyiss case-t. De még a 30. napig is bőven van időd.
-
sbkoci
csendes tag
Sziasztok! Sikerült hozzájutnom keveset használt 18650 cellákhoz, és ezekhez szeretnék lámpát venni. Mivel most egy [ilyet] használok és a minőségével teljesen elégedett vagyok, első körben Ultrafire-t szeretnék.
Nem szükséges sok mód, elég 3 is, a memóriához, és a minél nagyobb fényerőhöz viszont ragaszkodom. Élőben már láttam ezt, és ezt, az első elég "messzire visz" de a módválasztása nagyon esetlen, a második pedig a leírással ellentétben rücsis foncsorú és nincs benne memória, egyébként a fénye nem rossz, inkább jobban terít.
Kinéztem párat, csak nem ismerem őket:
C8
980
U80
Talán a 980 tetszik a legjobban, de miért kerül 2x annyiba? Vajon tényleg ér ennyivel többet, mert nem sokkal drágábban már van X8 is, ami ha jól olvastam a védelem nélküli akkukkal nem szerencsés választás, bár ha jól látom 1-el is megy. Ez egyre bonyolultabb
Szerintetek melyiket? -
korn
aktív tag
És ez utánzat?
http://www.ebay.com/itm/120861290896?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649ezt én nyertem 13.5 dollárért, majd meglátjuk milyen lesz
egyébként egy csomó ilyen X7 xm-l 12-15 dollár környékén ér véget, esetleg érdemes néha nézni az aukciókat -
d4d
tag
válasz Mittu88 #5837 üzenetére
Nekem van ilyen lámpám meg a tesója is megvan. Gagyinak nem gagyi, de nem is Fenix és társai kategória (mondjuk az ára sem). Az XP-E led nagyon jól passzol ehhez a mérethez. 1AA-s lámpák között az egyik legjobb kis thrower a 14500as verziója. Nekem két gondom van vele, egyik, hogy kicsit gyűrűs a fénye másik, hogy alacsony fokozaton látni ezt a pwm-es vibrálást vagy mit.
itt a teszt róluk [link]
[ Szerkesztve ]
-
korn
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest