Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72025) NorbertoEco válasza tbalint3 (#71873) üzenetére


NorbertoEco
tag

Köszönöm az infókat azért van sok dolog amire kell figyelni. Először próbálok olyan dolgokat eladni amik beleférnek egy postakész borítékba (pontosabban a borítékon belül egy kis doboz és abba bele a cuccot).
Ha esetleg ebbe mégsem férne bele akkor fel lehet adni úgy külföldre csomagot mint anno itthon hogy kis dobozba az eladni kívánt termék és nem szabványos levélként feladni? Tudom, hogy itt 2 kiló a max határ. Valamint gondolom buborékos borítékban is fel lehet adni ez rám van bízva hogy miben adom fel ugye?

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy hol érdemes feltenni hirdetéseket? Az angol ebay-en vagy inkább a német ebay vagy az USA ebay-en? Nekem anno az angolt javasolták, de olvastam már ellenpéldákat is. Szóval ti melyik ebay-on szoktatok hirdetni?

Gondolom rájöttetek, hogy elég kezdő sőt inkább amatőr vagyok ebben az ebay eladás világában (venni számtalanszor vettem), de nagyon kíváncsi vagyok hogy mit lehet eladni a "nagyvilágban". Mire van igény és kinek mit érnek meg azok a dolgok amik adott esetben alig keresett vagy nincs nagyon piaca.

Kérsz egy falat falat? Szólt a falat faló, fa ló.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.