Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64059) V/ válasza radi8tor (#64058) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem szokták megfogni, általában értékhatár alattiak, magánszemély vásárlásra nem vonatkoznak amire gondolsz, a kereskedőkre vannak import előírások. De ez a kamera nem tartozik közéjük, mivel a vámbesorolása egyszerű hobbi fényképezőgép, kamera.
Ez is, a toll is, a pendrive kinézetű és a 2*2cm megfigyelő kamerák is simán megérkeztek. Szemüvegbe beépített meg a keret stílusa miatt nem lett véve.
Azt is vedd figyelembe, hogy bizonyos veszélyes eszközök beszerzése nincs korlátozva, a használatukra vannak szabályok. Japánból vásárolhatunk eredeti szamuráj kardot, még a posta ki is fogja szállítani, de utcára már nem igazán viheted ki, csak akkor ha tagja vagy valami vívó sport vagy japán hagyomány őrző szervezetnek és mész mondjuk edzésre, de akkor is megfelelően "csomagolva".
A posta nemzetközi kicserélő üzemben dolgoznak nagyon lassan és a vámosok is kevesebben vannak. Nem győzik kinyitni a posta konténereket :W
Pl amit a kínai posta visszaigazolt az eladómnak, hogy Budapesten átadták azt a konténert, amiben az én csomagom is benne volt, abból még mindig nem érkezett meg a küldemény.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.