Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abysmal

aktív tag

válasz WhiteWalker #21608 üzenetére

Nincs azzal baj, nekem csak a szűrés az ami eléggé hiányos. Ha lehetne szűrni őket, akkor csak nyugodtan, sok jó dolog jön onnan olcsón. Én azt utálom nagyon, mikor megadom a szűrés feltételeinél, hogy szállítson M.o.-ra, és mikor megnézném a szállítás költségeit, akkor kiírja, hogy hozzánk nem szállít, de a kereső kiadta nekem, mert úgy állította be az eladó, hogy mindenhová szállít, aztán a kivételeknél felsorolva majdnem egész világ, kivéve az USA és esetleg Kanada, tehát csak erre a 2 helyre szállít. Amúgy az lenne még jó, hogy ha alatta mindig kiírná a szállítás díját, nem csak akkor, ha a legolcsóbb+szállításra rendezem a termékeket. Meggyorsítaná a keresést. Az is idegesítő, mikor pl: telefonhoz alkatrészt keresek, de a szarul beállított kínai termékek miatt egy csomó tok és képernyővédő fólia jön elő, hiába szűröm az alkatrészekre a keresést.

Amúgy én még nem adtam el semmit az eBayen, de ez az 500$-os korlát úgy tudom, hogy mindenkinél fennáll, viszont azt hallottam, hogy ki tudod kikerülni, ha az ár többi részét a szállításba rakod be.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés