- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Csaoo!!
Rendeltem UK bol cuccokat (nem ebay).. 11. en lett feladva de meg nem ert ide... Sztem tuti vhol Mo on ulnek rajt, mert kb fele ido alatt beer az orszagba aztan a masik fele mig Pestrol leer nekem Vp be.. Lenyeg, hogy nincs hozza tracking number om, VAM osoknal erdemes erdeklodnom v varjak meg??
Kocce!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!