Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:58:47

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5701) kokokka válasza solaris7 (#5700) üzenetére


kokokka
őstag

Ez mire is jó? Mit és hol kell látni, ha ezt megcsinálom? A Yadis most hibátlan, szépen mutat mindent a Dune-ön. A sorozattal nem tudott mit kezdeni (Planet earth 2) azt manuálisan kellett megcsinálnom.

(#5702) solaris7 válasza kokokka (#5701) üzenetére


solaris7
tag

Nem ismerem a yadist lehet hogy sokkal jobb.Ez hasonlóan a mint a gyárin minden mappa ikon helyett a film boritó jelenik meg.
Ilyen formában

[ Szerkesztve ]

(#5703) dgyuri0123 válasza kokokka (#5701) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Yadis pl évszámokkal sem tud mit kezdeni, sőt, keresni sem fog, csak ha zárójelbe teszed az évszámot, vagy a sorozat évadára utaló számokat, vagy "szerkesztés" módban kell keresned úgy, hogy a névből kitörlöd a számokat és úgy nyomsz keresésre.

Egyszer kell a módosításokat megcsinálni "archív" anyagnál , onnan kezdve eléggé egyszerű és nagyszerű a használata. Ha új film kerül a rendszerbe és nem megfelelő az elnevezése, azon pár pillanat alatt lehet változtatni úgy, hogy később ne kelljen babrálni vele. Amúgy is sok esetben maga a film-mappa csak egy ákombákom, amit így is úgyis át kell nevezni.

(#5702) solaris7: Yadis nem csak a borítókat jeleníti meg, hanem pl. hátteret, filminfókat, vagy az adott anyag metaadatait, pl. felbontás, hangsávok stb. Próbáld ki, nem fogsz csalódni.

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#5704) kokokka válasza solaris7 (#5702) üzenetére


kokokka
őstag

Kipróbálom, köszi :)

dgyuri0123 Igen, észrevettem, hogy a számok miatt teljesen lebutul :)

(#5705) solaris7 válasza dgyuri0123 (#5703) üzenetére


solaris7
tag

Néztem most videót róla jól néz ki :K Anno a 303D-hez lehet jobb lett volna mint amit használtam.De most a Pro4K-n csak a gyárit használom ha már ingyenes.

(#5706) liszi70 válasza dgyuri0123 (#5703) üzenetére


liszi70
nagyúr

Köszönöm! Amint megint lesz időm, ki fogom próbálni a yadis-t.

(#5700) solaris7

Ezt most nem nagyon tudom hová tenni..... :B Mi ez? Ezt minden film mappájába be kell másolni?

(#5707) solaris7 válasza liszi70 (#5706) üzenetére


solaris7
tag

Igen minden egyes film mappában benne legyen külön-külön a txt.file és a boritó :U

(#5708) lemmy9 válasza solaris7 (#5707) üzenetére


lemmy9
őstag

50-100 filmnél azért vicces megoldás.
Vagy lehet pöcsölni vele, "ha agglegény az ember, és ideje mint a tenger." (lemmy9 versrészlet) :)

[ Szerkesztve ]

Szerintem!

(#5709) solaris7 válasza lemmy9 (#5708) üzenetére


solaris7
tag

Anno ez volt a dune fóromon 2013-ban.Szerintem minimàlis az idő ráforditás.Nem hiszem hogy naponta 10-15 HD filmet kategorizálsz.De régen ez volt.

(#5710) Inferno1988


Inferno1988
csendes tag

Sziasztok!

Gondolkodom média lejátszó beszerzésében, valamennyit olvasgattam is ph-n, elég vegyes a kép, sok az ajánlás, számomra pedig nehéz a döntés.

Szeretnék magyar garis terméket vásárolni, tehát itthon, nem külföldről rendelnék.

Ami szempont volna nálam, hogy nemrég vettem egy NAS-t, arról jelenleg egy asztali blu-ray lejátszón DLNA-n keresztül filmezek, ezt tudnia kellene a média lejátszónak is, de szerintem ez alap.
Alapvetően full hd mkv filmek lejátszása a cél NASról, pendrive-ról és külső HDD-ről, USB 3.0 előny, de nem feltétel. a gigabites LAN előny, vezetékkel fog csatlakozni a hálózatra, a wifi másodlagos.
HDMIből szeretnék 2.0-t, a 4K lejátszás mindenképpen jó lenne, és ha tudja a HDR-t az nem hátrány, bár egyelőre ezt nem tudom kihasználni, de azért gondolok a jövőre.
A hangot egy Samsung hangprojektoron szeretném majd hallgatni, úgyhogy ilyen téren a lejátszónak csak továbbítania kellene felé a jelet.

Keret: 50-60k

Kiszemeltek eddig:

Dune HD Solo Lite
HiMedia Q10

Kicsit a Dune felé hajlok, mert tartok az androidos rendszertől, nekem nem szükséges igazából semmi extra, ha a lejátszónak van egy sima felülete, teljesen jó. Viszont a Himediában ott a HDR és az USB 3.0

Mive hajlok a Dune felé, a saját topikjában is érdeklődöm.
Előre is köszi a segítséget!

(#5711) PappZ75


PappZ75
tag

Sziasztok!

Régi jó öreg Popcorn B110 lejátszom cserélném le.
A Duna HD Solo Lite-ot néztem ki.
Egy Optoma Projektorhoz szeretném csatlakoztatni a lejátszót.
A Popcorn B110-emhez egy analog fadobozos aktív hagszoró szett volt csatlakoztatva, ez továbbra is megtartanám. Mivela Popcorn képes volt analog 7.1-re ezért ott a hang közvetlenül ment, ide ezt az eszközt néztem ki: [link] Elvileg ezzel a hangnak mennie kell. tudom nem egy erősítő de a célnak nekem megfel.
A média egy ZyXel 4 lemezes NAS-ról kell elérje LAN-on kersztül.

Volna pár kérdésem. Ugye nem csak DNLA-s elérést tud a Dune, azaz látja majd fájlszinten könyvtárazva a filmeket/zenéke a NAS-ról? (NAS-nak fix IP-je van az itthoni hálózaton).
A filmek FullHD-n kell menjen, tudom menne a 4k is de nem igazán van rá szükség.
Mivel nem volt DUNE-m még lenne pár kérdésem:
1. Amit fentebb is kérdeztem, tudok e majd fájl alapon böngészni a NAS-ről és úgy indítani a filmeket?
2. A DUNE távirányítóján is van direkt gomb a hangsáv és felirat állításhoz, hogy ne mindenféle menükön keresztül keljen állítani?
3. A Popcron távirányítóján a szám billentyűkkel tudtam 10%-onként gyors pozicionálni a filmekbe, azaz 1-es gomb 10% 2-es 20% és így tovább. Itt van ilyen?
4. A Popcorn a NAS-on a nagy felbontású képek lejátszásában szinte használhatatlanul lassú volt. Az általam választott DUNE HD Solo Lite -n ez milyen?
5. Az iDune fut ezen is? [link]
6. Esetleg ha nem ezt, akkor melyik változatot ajánljátok? Miért?
7. Néztem androidalapú lejátszókat is, akár DUNE-ből, de picit idegenkedek a kadencia és egyéb problémák miatt. Erről mi a véleményetek?

Tehát nekem egy robosztus jó képminőséget adó LAN keresztül-i NAS-os főleg film és kis %-ban kép lejátszásra kell. Internet elérése lesz. Youtube ha van oké, de nem kardinális.

Köszönve a válaszaitokat:
PappZ

(#5712) PappZ75


PappZ75
tag

Bocsánat kiegészítésül Androidosban ezt néztem:
Dune HD Pro 4K 80eFt
Nem andoridosba ezt:
Dune HD Solo Lite 56eFt

Persze valamennyire számít az ár, de igazából azt szeretném tudni DLP-s projektoros mozizáshoz melyiket? Képminőség, stabilitás, kompatibilitás, kezelhetőségi szempontokat is nézve.
Engem alapvetően 99,9%-ban simán a NAS-ról történő filmezés érdekel minél problémamentesebben, minél jobb minőségben és a Popcornál is már bejött, hogy 1 gombbal tudok hangsávot és feliratot váltani, sokkal több funkció nem is nagyon kellett az alap indít pörget, megállít funkciók mellett távirányítóval :). Néha képeket nézegetek NAS-ról (évi pár alkalom max), de ez nem lehet szempont. Mindenféle netes alpikációk hidegen hagynak, max Youtube, de ez sem szempont.

Ezeket figyelembe véve is kérek tanácsot, így melyiket? Esetleg pár szóban, hogy miért.

Neten, amit eddig olvastam andoridos lejátszókról némileg szkeptikus vagyok, ezért kérnék némi segítséget, mert ugye mégis erre tartanak a fejlesztések.

A sok netes tesztel az a bajom, hogy úgy tesztelik az androidos média lejátszókat, mint kb egy telefont, milyen szolgáltatások vannak, miket lehet android áruházból leszedni, stb stb számomra majd mind felesleges, de hogy a filmeket mennyire viszi, folyamatosan, milyen kép minőségben, mennyire bugos, vagy sem, na arról meg kevés szó esik, pedig szerintem egy médialejátszó alapvetően mégis csak filmek (esetleg zene és kép) lejátszására van, de szerintem nagy zömben azért filmekre használja mindenki,.

A mostani Popcorn B110-esem nagyon jó, de kezd eljárni felette az idő ezért is váltok.
Mindkettő Dune 4K-s de nekem FullHD-ba fog menni, a projektor is ilyen. Ethernet kapcsolat a NAS-sal biztosított, hálózati sebesség gond így nem lesz.

(#5713) #30153472 válasza PappZ75 (#5712) üzenetére


#30153472
törölt tag

„Mindenre jó tökéletes” megoldást nem találsz. Benne van a pakliban, hogy esetleg valami nem úgy megy ahogy elképzelted, és pár év múlva egy másikat kell venni.

(Jelenleg három Dune lejátszóm van: Solo 4K / Solo Lite / Pro 4K)

(#5714) PappZ75 válasza #30153472 (#5713) üzenetére


PappZ75
tag

Ezt köszönöm és tudom is, szerencsére nem is mindenre keresem. Ahogy nézem az általam kinézettekből van mind a kettő neked.
Azt hiszem elég jól leredukáltam nekem szinte kizárólag NAS-ról történő filmnézés számít. Minőség kezelhetőség- Ez alapján akkor melyik?

(#5715) homola_m válasza homola_m (#5684) üzenetére


homola_m
tag

Senki nem használja torrentezésre a Solo 4k lejátszóját? Jó lenne tudni hogy a lejátszóval milyen letöltési sebesség érhető el...

(#5716) #30153472 válasza PappZ75 (#5714) üzenetére


#30153472
törölt tag

A Pro elvileg többet tud, de kevésbé stabil, és még mindig vannak gyerekbetegségei:

[link]

Ha a „többlet tudás” nem feltétel, akkor a sokkal stabilabb és régóta jobban használható Solo Lite.

A Pro például akkor verhetetlen, ha valamilyen régi vagy nem szabványos anyagnál a Solo Lite elhasal. Ilyenkor a Pro (választható/beállítható módon) elindítja a Kodi klónt, amivel ugyan nem a megszokott „Dune” módon, de azonnal lejátszható lesz PC-s bűvészkedés nélkül.

A Solo Lite/Solo 4K esetén nincs instabilitás, aminek feltétlenül működnie kell, az megy is, viszont nincs néhány „fontos” képesség (USB 3.0/Sata port/ HDMI 2.0/60p …)

Alapvetően a Solo 4K-t használom, de a Solo Lite is tudja ebből azt, amire szükségem van. Extrém fájloknál konvertálás helyett jön a Pro.

(#5717) BBéci válasza #30153472 (#5716) üzenetére


BBéci
titán

Milyenek az extrém fájlok?

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#5718) #30153472 válasza BBéci (#5717) üzenetére


#30153472
törölt tag

Azok is tele vannak egyesekkel és nullákkal, de a speciális elrendezésük miatt az alap Dune nem érti, viszont szoftveres lejátszóval (SPMC) megnézhetőek.

(#5716: régi vagy nem szabványos anyag)

[ Szerkesztve ]

(#5719) djnice válasza PappZ75 (#5712) üzenetére


djnice
veterán

Mielőtt a Dune mellett döntenél, nézd át ezt a táblázatot: [link]

(#5720) #30153472 válasza #30153472 (#5716) üzenetére


#30153472
törölt tag

Döntés előtt:

Solo 4K / Solo Lite

Sigma Designs VXP-s és 4K-s médiaprocesszor
A vezetékes „gigabites” hálózat kezelés nem túl acélos. Nálam 240 Mbit a maximum.
175-200 Mbit körül lehet az USB 2.0 sebesség.
Mindkettő nagy tartalékkal elég 100-125 Mbites anyagok lejátszásához is.

(A Solo Lite lenne az ideális választás, mert nem hiszem, hogy a Solo 4K plusz szolgáltatásait használnád. A meglévő anyagaidhoz elégnek tűnik. Fenntartva, hogy nem örök időre vásárolod, és nem okoz gondot, ha esetleg 3-5 év múlva újabb lejátszót kell venned.)

Pro 4K

Realtek RTD1295 processzor
Nincs VXP.
Lenne HDMI felvétel, de az igen nyögvenyelősen működik (amilyen beállítással egyáltalán megy, a rögzítés leállításnál lefagy. A harmad áron beszerezhető ősrégi Avermedia EZ130 hozzá képest fényévekkel előbb jár.)
A Sata port miatt (külső dobozban) olyan tápegysége van, ami egy erősebb laptopot is elvinne.
Van USB 3.0, de az feszültség alatt marad készenléti helyzetben is.
A gigabitesnek nevezett vezetékes hálózat itt sem túl gyors, de egy árnyalattal jobb.
A gyári telepítésű néhány androidos alkalmazással elmegy, de az android tényleges teljes körű engedélyezése után instabillá válik. Pl. a Dune Shell leáll.

[ Szerkesztve ]

(#5721) kokokka válasza #30153472 (#5720) üzenetére


kokokka
őstag

Pontosítanék : Dune Shell leáll hiba csak egy-két appnál jön elő. Legalább is nálam eddig csak párszor fordult elő. Most már 7. hónapja használom egy teljes 4K rendszerben és bátran mondhatom : megérte az árát! Hogy a mostanit is megéri-e azt nem tudom, ki-ki döntse el maga, de mérföldekkel jobb, mint az A-300-am volt. És a Dune-t ismerve folyamatosan javítani/fejleszteni fogják, én nem hiszem, hogy elhanyagolnák a későbbiekben.

(#5722) #30153472 válasza kokokka (#5721) üzenetére


#30153472
törölt tag

Csak használatba akartam venni az androidot.
Egyetlen alkalmazást sem tettem fel.
Az újraindítást követően a Dune Shell leállt üzenettel fogadott.
Így gyorsan elment a kedvem attól, hogy saját alkalmazásokat használjak.
(Gyári beállítások visszaállítása után megszűnt.)

(#5723) nutfile válasza #30153472 (#5722) üzenetére


nutfile
aktív tag

nem volt ilyen problémám nekem sem.

(#5724) kokokka válasza #30153472 (#5722) üzenetére


kokokka
őstag

Nekem van fent monitorvédő, a megvásárolt zenelejátszóm ( a gyári DUNE-é kisit szutyok ), az MX player, ZetaTorrent meg még egy kettő : mindegyik megy hiba nélkül. Persze nem ez a főirány nálam sem, de ne írd, hogy összeomlik, mert ez nem igaz. Csak beviszed az erdőbe azokat, akik méda lejátszó vásárlását tervezik....

(#5725) #30153472


#30153472
törölt tag

Kénytelen vagyok visszavonni az android instabilitásáról írtakat.
Az aktuális szoftverrel simán eljutottam a Gmail azonosításig.
(Pro 4K 181123 2042 r13)
Korábban ez már meg sem jelent, mert előtte leállt az említett hibával.
Legalább háromszor próbálkoztam ugyanazzal az eredménnyel.
Lehetséges, hogy az csak az akkor aktuális szoftverre volt jellemző.
Egy másik fórumon ezt többen jelezték.

[ Szerkesztve ]

(#5726) djnice válasza kokokka (#5724) üzenetére


djnice
veterán

Nem ez a fő probléma ezzel a szériával.

(#5727) kokokka válasza djnice (#5726) üzenetére


kokokka
őstag

Nem is nagyon érdekel ez a része, ez inkább csak kalandozás. Amire legyártották, azt tudja, persze van még vele tenni való! De Te mire gondolsz amikor ilyen sejtelmesen írsz róla? Van ilyen készüléked? Használod napi szinten?

(#5728) djnice válasza kokokka (#5727) üzenetére


djnice
veterán

Nincs és nem is lesz. Ez egy túlárazott Zidoo, sokkal rosszabb supporttal. A Zidoo már javította a kadenciahelyességet (vettek egy HDFury Vertex-et), a bandingot, az erőltetett feliratokat, és a teljes HDR metaadatok kiküldését. A Dune még sehol.

(#5729) Csabroncka válasza #30153472 (#5725) üzenetére


Csabroncka
addikt

Persze ez nem a reklám helye... kicsit visszább olvasol és látod, hogy én ATV4K-ra váltottam "vissza" gyak most már 20 ezerrel olcsóbb, és (sajnos) tudásban, technikai megoldásokban a földbe döngöli a Pro4K.
(pedig én is Dune hívő voltam, és az elsők között szereztem be, majd jól össze is vesztem a magyar supporttal....!)

"in medias res"

(#5730) #30153472


#30153472
törölt tag

Lassú hálózatkezelés 100 Mbit 1 Gbit helyett

Másoknál is jellemező ezekre az új Dune készülékekre, hogy oxidálódnak (vagy már eleve úgy érkezik a bontatlan csomagolásban) a hálózati csatlakozók? Már a Dune Solo 4K / Lite esetében is előfordult, hogy csak 100 Mbittel mentek. Megnéztem a Pro 4K csatlakozókat, és a sárga ledek (100 Mbit) égtek a zöld (1 Gbit) helyett. Precíziós kontaktspray (csak a Dune Pro 4K oldalon), máris a zöld ledek égnek, és jött a csoda, az ötszörös olvasási sebesség.

Nem gondoltam, hogy ezt a gyakorlatilag vadonatúj Pro 4K esetén is ellenőrizni kell.

A saját helyi hálózatomban 25-nél több Cat6-os LAN kábelt használok, de a Dune készülékeken kívül nem kell egyiket sem precíziós kontaktspray segítségével noszogatni.

Szóval úgy tűnik, megoldódott a lassú hálózati sebesség rejtélye is.

[ Szerkesztve ]

(#5731) dh66e válasza #30153472 (#5730) üzenetére


dh66e
Topikgazda

Ez elég szomorú a Dune részéről. :(((
Köszi a hasznos infót,más is belefuthat. :R

(#5732) robi-k válasza dh66e (#5731) üzenetére


robi-k
őstag

Ez a Dune már réges-rég nem AZ a Dune...
Az új lejátszókat egy kínai OEM gyártó készíti, a Dune már csak kereskedőként funkcionál.

(#5733) dh66e válasza robi-k (#5732) üzenetére


dh66e
Topikgazda

Tudjuk,de akkor is. :(((

(#5734) kezo0 válasza robi-k (#5732) üzenetére


kezo0
addikt

Mondjuk a régi Dune-ökre sem volt jellemző a szélvészgyors LAN...

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#5735) homola_m


homola_m
tag

Sziasztok!

Korábban azt olvastam hogy a Dune kiszedte a firmware-ből a torrent klienst. Ez igaz? Konkrétan Solo 4k esetén érdekelne hogy tartalmaz -e a szoftver torrent klienst, és ha nem akkor lehet -e pl. Transmission klienst rá telepíteni? Amennyiben fut rajta torrent kliens nagyon megköszönönném, ha bárki aki gyors nettel rendelkezik megírná hogy milyen letöltési sebességet sikerült kb. elérni vele?

Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#5736) nfsu17 válasza kezo0 (#5734) üzenetére


nfsu17
veterán

hát nem.

[link]

gigabit minden, mégis 13,5 MB-nál többel nem lehet rá másolni, pedig a hdd nem szűk keresztmetszet.

(#5737) dh66e válasza nfsu17 (#5736) üzenetére


dh66e
Topikgazda

Volt valami kisérleti Gigabites lanja a Dune-nek a régi szériában ha jól emlékszem,de egy kalap ..... sem ért az egész a gyenge proci miatt.

(#5738) #30153472 válasza nfsu17 (#5736) üzenetére


#30153472
törölt tag

LAN csatlakozó tisztítás után USB 3.0 csatlakozóra kötött winchester:

5 GB írás 2:30 (kb. 34 MB/s) olvasás 2:10 (kb. 39 MB/s)

Dune Pro 4K

Előtte kb. az ötöde volt a sebesség.

[ Szerkesztve ]

(#5739) Csabroncka válasza #30153472 (#5738) üzenetére


Csabroncka
addikt

OMG! :R Best Buy jelenlegi árán ;]

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

(#5740) kokokka válasza #30153472 (#5730) üzenetére


kokokka
őstag

PC-ről a Dune-re 60 és 100 között másolok terheltségtől függően. Hét hónapos a készülék....

(#5741) kokokka válasza djnice (#5728) üzenetére


kokokka
őstag

Tudom, hogy ott vagy ahol akarsz és tényleg nem ezért írom amit írok, de ha ennyire ellenszenves neked a DUNE miért vagy itt? Főleg úgy, hogy 4K Pro-d nincs is! És kérlek ne értsd félre amit írtam!

(#5742) djnice válasza kokokka (#5741) üzenetére


djnice
veterán

Teljesen felesleges ebből hitvitát generálni és főleg személyeskedni. Leírtam a hibáit, igaz nem első kézből, ezt vagy elfogadod vagy nem. És hogy miért írom le? Szimplán segítő szándékkal.

[ Szerkesztve ]

(#5743) Dale Cooper válasza kokokka (#5741) üzenetére


Dale Cooper
csendes tag

Tudom hogy nem tőlem kérdezted.. De talán azért hogy segítsen, mivel otthon van a témában?
Kérlek ne értsd félre hogy bele válaszoltam.

I never think of the future - it comes soon enough.

(#5744) kokokka válasza djnice (#5742) üzenetére


kokokka
őstag

Ezek szerint első kézből sem értetted meg az utolsó mondatomat! Sajnálom.

(#5745) kokokka válasza Dale Cooper (#5743) üzenetére


kokokka
őstag

Dehogy értem félre! Nincs semmi baj azzal, hogy valaki leírja asaját tapasztaltait! De én használom napi szinten és hidd el, a világon semmi baj nincs vele a jelenlegi árán kívül! Mert ez most nagyon drága! Én 62000Ft-ért vettem, azt nem sokalltam érte. Ahogy annak idején a 70k-t sem az A300-asra, pedig az a pénz akkor sokkal többet ért! Közel nyolc év után adtam el, akkor is csak a 4K-ra váltás miatt (ami igazából kényszerből jött :) ) Ez is meglesz sokáig, ebben biztos vagyok...

(#5746) djnice válasza kokokka (#5744) üzenetére


djnice
veterán

Mivel több külföldi fórumon is jelen vagyok, megszoktam osztani a hozzáértők tapasztalatait akkor is ha nekem épp nincs olyan eszközöm. Úgy gondolom eltudom dönteni hogy ki az aki user error alapján véleményez valamit és ki az, aki ért hozzá. Nagyon sok médialejátszó fordult már meg nálam, most is van 5 db (S905X, S912, RK3328, RTD1295-ös box, FireTV 4K.
Tényleg többet ér annak a véleménye aki konkrétan használ egy eszközt és azt sem tudja mi az a banding, clipping, kadenciahelyesség stb?
Pl autóvásárlás előtt vagy és egy hozzáértő fórumozó beírja, hogy beszélt egy szerelővel aki azt mondta hogy ezzel az xy típussal sok baj van, akkor te élből elutasítod?

(#5747) faresz89


faresz89
csendes újonc

Van e itt esetleg olyan személy aki Panasonic fx780as tvhez használ Dune média lejátszót?

(#5748) ham_ válasza faresz89 (#5747) üzenetére


ham_
tag

Én Pana tv-hez de más típus

(#5749) avr460


avr460
csendes tag

Sziasztok!
Nemrég váltottam hd base 3d ről hd pro 4k-ra. Eddig a filezillát használtam filmek másolására asztali gépről a Dune-ra( 2 külső 2 tb vinyó). Nem volt újdonság, átírtam az ip számot, de most egyszerűen nem tudok hálózaton csatlakozni. A filezilla hibaüzenete a következő: "Econrefused" - Connection refused by server.
Tudom hogy mit jelent, de mégsem tudom hogy mi okozza. Esetleg ha valaki tudna ebben segíteni, megköszönném!!!

(#5750) kokokka válasza avr460 (#5749) üzenetére


kokokka
őstag

Hogyan castlakozol a Dune-re FZ-val?

Nekem így minden gond nélkül csatlakozik. Persze az IP mezőt azért töltsd ki :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.