Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18613) Andralin válasza Jackal2 (#18596) üzenetére


Andralin
aktív tag

Köszi a tippet, elolvastam, hasznos leírás!
Egy nagy hátránya van a H11-nek, kicsi a hatótávolsága, adatlap szerint csak 120 m-t tud. Nem emlékszel esetleg, hogy ezt a 120 m-t azért ténylegesen tudta, vagy gyakorlatban ennél csak sokkal kisebb távot tud?

Még az lenne a kérdésem, hogy ha sikerül végre választanom masinát, akkor a hozzáadott gagyi USB-s töltő helyett érdemes-e egy ilyen töltőbe beruháznom? Valahol azt olvastam, hogy sokkal célszerűbb egy profibb töltővel tölteni az akksit, ez szerintetek megteszi?
G C606 60W 2.6'' LCD RC Lipo Battery Balance Charger Discharger

Illetve olvastam a LiPo akksik tűzveszélyességéről is, mit gondoltok megéri egy ilyen tűzbiztos akksitáskát is venni hozzá, vagy ez már túlzott óvatosság?
Realacc Fire Retardant Fireproof Lipo Battery Bag 171x60x65mm

Na és tartalékalkatrészekből érdemes szintén előre beruházni? Pár tartalék motor, tartalék propeller, ilyesmi? Ahogy olvastam, ezek gyorsan fogyó dolgok, különösen egy kezdő kezében. :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.