Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
artifexor
csendes tag
Köszönöm az eszköz ötleteket, utánanézek mit merre mennyiért lehet venni. Én nem értek hozzá, szerintem akitől vettem a lakást sem, úgyhogy sehol nincsen csavaros csatlakozó, csak a sima. Gondolom alap alkatrészekkel készült eredetileg, nem dvb-c specifikusakkal, én meg biztos nem vettem csavarost, mert nem tudtam volna sehol használni. De ez a gikszer ráébresztett, hogy kell vele foglalkozni, még ha nem is kábelezés volt az alap probléma.
Igazából a megoldódott a jó szó rá, mert nem igazán értem miért működött az a végén, ami az elején nem. Semmi olyat nem változtattam, amire rá tudnék mutatni, hogy na, ez volt a megoldás. tvheadend is másabb lett, eddig kapott HD taget a HD csatorna, most nem, de ez már kevésbé érdekel.
Van használható Linux alatt futó dvb monitor, tesztelő program? Mert nekem ez a Budapest XIII név, majd hogy eltűnt érdekes és a nyers stream-et nem látom, csak eszközök, programok feldolgozott kimenetét, aminél meg nem tudom miért írja azt amit. Nyers stream esetén meg a forrást látom, ami a falból jön. Illetve persze vevő, a driver már belenyúl, mert valahogy a drótról leszedi, de még mindig közelebb van a forráshoz, mint amit a tvheadend kiír.
-
bolic
őstag
Tegnap az RTL HD (HU) Híradót akartam nézni gondtalanul, erre betört a széteső argumentumú kép, minden másodpercben nézhetetlen. Majd következik akartam nézni a befejező Fradi műsort, erre is szétesik minden másodpercben.
Ma délelőtt néztem az M1 Híradót, ezt is lenyomták a kép minőséget.
Gratulálok DIGI f.szság!
Ui.: Most megnéztem a torrent oldalán, senki nem tudott lementeni a Fradi záróbulit. Gratula!
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
mzso
veterán
válasz Intruder2k5 #67947 üzenetére
Szakember nem szakember. Az biztos, hogy technológiailag nincs szükség kiüríteni a frekvenciákat. (Amúgy meg Istennek sem hiszem el azt aminek nincs értelme)
"szolgáltatóknak egyszerűbb ha hanyagolják azt a tartományt, mintsem kezeljék a rengeteg hibabejelentést."
Ez már vállalhatóbb hipotézis. Csak nem esik az "5G miatt" kategóriába. Hanem (ha így van) simán csesznek megoldani az kábelezési/árnyékolási gondokat, adott esetben cserélni a silány hardvert.
-
Egon
nagyúr
-
pjen
félisten
Bocs, de olyan nem létezik, hogy DVB C és nem DVB C osztó. Vagy átviszi a megfelelő frekit vagy nem.
Valóban már bánom, hogy hozzászóltam.
"(feltételezzük, hogy hozzáértő az eladó is)."
Pontosan ezért írtam amit írtam. Két műszaki üzletbe is el tudlak vinni a környéken ahol a két eladó közül az egyik van bent és kérsz egy DVB C antenna elosztót és Te nem értesz hozzá, nem fogsz kapni. Beí rja a gépbe: DVB C antenna elosztó. A gép kilistázza az elosztókat a cikk törzsből, de egyiknél se fog szerepelni DVB C megjelölés. Hazamész osztó nélkül. Ennyi.
Egyébként megkerested az alkalmazási rajzot az elosztódhoz, amit bemásoltál?[ Szerkesztve ]
-
Jahno
veterán
válasz Lackooo84 #67923 üzenetére
Leülhetsz, egyes. Én is innen vagyok a Gödöllői-dombságból, de még tudnánk sorolni párat. Feltéve ha a "nem nagyon"-ba belefér az, hogy 10 olyan helyet kapásból mondok ami falu és ismerős van d9g9vel, de nézhetünk szolgáltatói lefedettséget is. Acsa, Aldebrő, Bocsonád, Anarcs, és ez még csak a lista eleje lenne.
A "főleg" az ezer éve volt, mikor a lakótelepeket olcsón és gyorsan be lehetett kábelezni és piacot nyerni, utána nem csak az új építésű (vagy kinek mi az új, tesóméké 45 éves, az új?) dolgokra gyúr, meg persze itt-ott felvásárolta a mindenyféle tanyaneteket és akkor ami eddig kisvárosban koaxon ment keresztül, mint ValamiNET Kft, az most már Digi lett. Ez mind messze van az Inviteltől is, bár Gödöllő felé az volt az egyeduralkodó, aztán annó kábelt a FiberNet meg az UPC kezdte hozni, sok felé vezetékes telefon sem volt ADSLnek, TV is földi parabolás volt, ahogy itt hívták.
-
Jahno
veterán
válasz Atis45 #67911 üzenetére
Állami segítséggel egy piacon áron 20ezer pénzes dobozt, mikor annyiért majdnem használt TV-t is kap. Bár az is olyan lehet, meg az élettartama, de majd tipikusan ezen nyúlnak egy csomó pénzt és lesz nagy kavarás meg nyertes a 4IG egy vacak kínai dobozzal, miután a CRT-t hamarosan úgyis kidobják. Nehéz ügy. Azért ha kis méretű CRT-t láttok csokiért cserébe, akkor szóljatok, mert kellene pár :-P
-
trec12
addikt
Ha most kikommunikálnak egy konkrét dátumot hónapokkal előbb és folymatosan napirenden tartják az infót akkor senki nem szólhatna semmit. Mások is meglépték. Nyilván csodálkozó, értetlen, háborgó ügyfél így is úgy is lenne. Ügyfélvesztés? Hova is tudna máshová menni egy analóg ügyfél? Pédául Telekom IPTV-re?
[ Szerkesztve ]
-
-
Lackooo84
nagyúr
Akik szeretik a durván akadozós filmeket, azoknak ajánlom a Top Gun-t a Mozi+-on...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
bolic
őstag
Hogy rohadjon meg, a Spíler1-es és a Spíler2-es nézhetetlenek, valami a kép felső színes csíkok jelentek meg!
Akkor is nem küldöm hiba jelentést Diginek, valami itt nagyon sugárzik, mintha bekapcsolva hagyott a mikrohullámú sütő órákon keresztül!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
-
-
attila199207
tag
Sziasztok! Százhalombattán nem működik a digi, tapasztal bárki hasonlót?
-
mzso
veterán
Mások írogatták, hogy sávszélesség/pénz spórolás. Akár. Vagy azzal spórolás, hogy nehogy már ki kelljen mennie szerelőnek ha valakinek bezavar. Vagy csak simán genyóság, én kinézem állam-közeli cégből...
Amúgy ha a Vodánál mióta játszik a frekvencia? Úgy tudom az tisztán IPTV HDMI kábellel.
-
MadMancs
veterán
Nincs IPTV vodánál.
DVB-C döntő többségében. Az új csodaboxok is. Bár azok közül van pár (Telekom területén mind) amelyek netes streamet használnak, de az se IPTV hanem OTT.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Elég sok különbség van. :) Pl az hogy OTT bármilyen netről megy, viheted bárhová, működni fog. Míg IPTV helyhez kötött.
Voda teljes sajat hálózatán (kivéve a hírhedt 29 és körzet talán) DVB-C van.
Te nem saját hálózaton hanem Telekom hálón veszed igénybe így nálad csak a box játszik. Amúgy könnyen szűrhető weboldalon. Cím beírás után ha sima csomagnév van akkor saját terület, ha Vario van csomagnév végén akkor pedig Telekom hálón szolgáltatnak.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
papa019
senior tag
válasz attila199207 #67983 üzenetére
Érden ugyanez a helyzet (tegnap de. vettem észre). Küldtem hibajelentést nekik.
-
mzso
veterán
Mondjuk ezzel sokkal okosabb nem lettem. Azt tudom amit eddig is, hogy itt nincs.
-
MadMancs
veterán
Hát de most hagy ne soroljuk fel Magyarország 3155 településéből kb 3000-et. Írtam hogy tudsz random településre keresni Vodafone oldalán, és miből látod hogy ott mi van.
-
Bogyi007
veterán
válasz Lackooo84 #67923 üzenetére
Bács-Kiskun megyében sok faluban egyedül a Digi az aki a Telekom alternatíva volt/van. Bár a közelmúlt eseményei miatt szüleimnél éppen a Digitől léptünk a T-hez már...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Egon
nagyúr
A Fradi kézimeccsét néztem a Sport1-en, sajnos többször is beszaggatott a kép, hosszú másodpercekig (először 2-2 után, a dánok 3. góljánál).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Bogyi007
veterán
Már a Digi kábelen is később van az adás F1 esetében mint a Live Timeingnak a kiírása?!
Előbb írta hogy Lewis második, a képen még Sainz volt az - pedig nem IPTV-m van...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest