Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Ha tényleg IPTV lesz, akkor gondolom a szolgáltatói eszköznél a bridge üzemmód már nem lesz használható.
-
válasz Calogero #68306 üzenetére
Na azt meg ne merjék lépni, mert abban a pillanatban mondom le azonnali hatállyal, még a hűséget is visszafizetem nem érdekel. Soha nem használtam szolgáltatói eszközt routerként, ezen nem a Digi fog változtatni nálam.
Dupla NAT-ot meg nem szeretnék, köszönöm.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
MODERÁTOR
-
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Két nap múlva lejár a tavaly, az emelések előtt kötött újabb egy éves hűségem. Tv+Net+Telefon, havi 6 000 ft.
Jól olvastam, hogy újabb egy év aláírásával 7890 Ft, ill. 7320ft a legolcsóbb, ami kihozható? E számlával? FTTH és FTTB is érdekel.
Itt is visszaolvasgattam, van, aki szerint nem kell azonnal újat kötni, nem emelkedett utána sem, másnak viszont igen.
Van valami okosság, amire érdemes figyelni, vagy menjek be és a fenti konstrukciókkal megköthetem?
Köszi!
-
trec12
addikt
válasz lord_m #68320 üzenetére
Rajt van a számlán melyik havi. Ha már hűség utáni időszak akkor örülj.
Valószínű neked sem fog emelkedni amíg a Digi ki nem vezeti a 2019-es csomagokat a meglévő előfizetőknél is. Ezek még "árgaranciás" csomagok. Szerintem ez max. dec. 31-ig így marad jó eséllyel.[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz trec12 #68317 üzenetére
Én is így gondolom. De mivel a Diginél most "újították" fel a rendszert, ezért gondolom, hogy ehhez a "forráshoz" lesz igazítva a régi UPC/Voda hálózat is... És valószínűleg az optika/koax párosításból (sok helyen párhuzamos a rendszer) az optika fog megmaradni
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
Lajos1966
tag
Attól függ milyen az a 4K-s tv.Egy Pana GZ980 vagy egy Pana GZ1000 oled tv-n biztos nem rosszabb.De vannak jó Sony oledek is,plusz az általam soha nem kedvelt LG is egyre jobb oled tv-ket csinál,nyilván nem a belépő kategóriában.Önmagában az,hogy 4K-s egy tv nem jelent semmit.50-65" környéki tv-k esetén (az ennél nagyobbakat most hagyjuk) a jó minőség kb.500 ezernél kezdődik,de inkább felette van.A készülékekbe épített elektronikák meg igenis számítanak a képminőség tekintetében (bitráta ide vagy oda).
-
Nagymedve11
kezdő
Hát ez, hogy kiveszik a fix. tvt… ez no komment kategória… csak egy szó van rá.. NER
-
Bogyi007
veterán
válasz trec12 #68336 üzenetére
Én meg Digi HELYETT is használnám. Az hogy Tv2-es tartalmak hiányosak pont le****m.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Atis45
aktív tag
Az mitől van, hogy a kábeltévén a hd adások mennek 4-5 mbps-el, pl a Netflixen mennek 1.5-2 mbps-el, és a két minőség között ég és föld különbség van a Netflix javára?!
Más a kódolás? -
Egon
nagyúr
válasz trec12 #68339 üzenetére
Szerintem manapság az egyetlen elfogadható érv a tévézés mellett a(z online nem elérhető), többnyire élő sport tartalom nézése: minden másra ott vannak a streaming szolgáltatók (és a torrent... ).
Ettől függetlenül engem (is) idegesít a mozicsatornák kockásodása, akadozása és az általános minőségromlás: néha belenézek azért 1-1 filmbe, nagyjából az első reklámig.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
senior tag
válasz Atis45 #68341 üzenetére
A Netflix alacsonyabb bitrátát használ, mint a többi streaming szolgáltató, de mintha a HD adások bitrátái ennél magasabbak lennének.(?) Mindenesetre a Netflix elvileg offline optimalizációt végez, azaz a bitrátát az adott képanyaghoz igazítja, akár jelenetenként, feltételezhetően egy "eredeti" (jó minőségű) forrásból kiindulva. Állítólag. Pl. [link]
A DIGI feltételezhetően valós időben kódolja újra a csatornák által sugárzott streamet fix beállításokkal, és az ennyire elég.
[ Szerkesztve ]
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
zichie
senior tag
Kispesten is megtörtént az átállás, tegnap éjfélkor már az új csatornakiosztás volt.
Ma reggel akartam belőni a régi samsung tévém. Beállítottam, hogy hálózat szerinti gyors keresés legyen a 314Mhz-re. 1 másodperc (!!!) alatt megtalálta az összes csatornát. A régi kiosztást törölte, az új lett. Nem tudom, hogyan tudta ilyen gyorsan? Gondolom a 314MHz-s muxból olvasta ki a többi mux csatorna adatait, azaz nem is ment végig az összes mux-on.Az Alma C2200 -as boxon is ilyen hálózatos keresést csináltam, ott kellett kb. egy perc, mert egyenként végig ment az összes mux-on.
Akiket érint: Az sd filmboxokon még ott figyel az N2, ami meglepett, mert arra számítottam, hogy ez is R.I.P.
-
válasz Lackooo84 #68331 üzenetére
Tudom nem ide tartozik, de aki ennyire rá van pörögve az F1-re és az M4-re, nézze szoba v tetőantennával (helytől függően), ingyen van és a Mindigtv-n is jobb a minősége mint a Digin (A Eutelsat 9-en lévő műholdasról nem is beszélve)
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
zhagyma
őstag
" ... Mert a jövőben IP alapon fog menni "minden" ..."
Ez igaz, de hangsúly a "jövőn" van, magyar viszonylatban! Amíg a magyar szolgáltatók vegyes technológiával szolgáltatnak különböző területeken, addig a "legrosszabb" terület paramétereire kénytelenek hangolni a szolgáltatott TV stream-k bitrátáját (IP TV). A Netflix viszont képes több minőségben (bitrátában) is szolgáltatni ugyanazt a streamet (FHD, 4K, 4K HDR, stb... ). Sajnos a magyar TV és stream szolgáltatások még messze nem tartanak itt!
Egyébként a Netflix FreeBSD alapon, egyedileg a végtelenségig kioptimalizált vasakon és szoftverekkel szolgáltat a háttérben, amiket büszkén promóznak az éves FreeBSD konferenicákon ... Nekik megéri a fejlesztés, mert versenypiacon vannak! -
zhagyma
őstag
-
Masato
tag
válasz trec12 #68339 üzenetére
Referenciaként pedig azt a 10-12 Mbps-et veszem, amit pl. a Vodafone tud is. A Digi ennél rosszabb (fele bitrate), a sweet.tv még annál is. Tekintettel arra, hogy a sportműsőrok egy nagyobb (látszólagos) méretű tévén már sokaknak észrevehetően nem megfelelő minőségűek a Digin, ezek után a sweet.tv-t még a Diginél is rosszabb választásnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest