Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lavalys
csendes tag
Pécsett van tapasztalat a net stabilságáról? Az érdekel, hogy milyen gyakran akad/szakad? Azt olvastam, hogy a kertvárosban napi 20x is lebont és akadozik. Beköttetném ha heti 1x lenne bontás és az is nem csúcsidőben.
Párbeszéd a jó üzlet titka
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Az új szórólapon a csatorna kiosztásban szerepel egy RTL II csatorna.Ez a magyar, vagy a német RTL2? Magyarul, a kábel Digi+ csomagjában van magyar RTL2?
Köszi! -
ronson
őstag
Még mindig beszarok a röhögéstől, hogy mennyien remegnek, a "senki által nem nézet" rtl klub kettes szaráért.
Szánalmas. Már nem az hogy nézik, hanem hogy milliók hazudják, az országban, hogy nem.
-
félisten
Sziasztok!
Albérletbe akarok netet+TV-t kötni.
Azt mondták, hogy kell hozzá tulajdonosi hozzájárulás. De a tulaj nem járul hozzá, mert benne van, hogy díjtartozás esetén ő vállalja a felelősséget.
Ez a hűség miatt van? Ha nem kötök hűséget, akkor nem kell hozzá?Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Flashget
félisten
Ma délután egy darabig eltünt az összes HD csatorna nálunk..gondolom a Sport1 HD-t lőhették be..de lehet már van csak keresni kellene.
Realme GT Master Edition
-
dodopek
addikt
válasz ronson #18508 üzenetére
Erre most nagyon sz@rul jönne ki, ha azt mondanám, hogy egy UPC fanatikus kollégát akarok meggyőzni, és engem igazából nem izgat, de ezzel csak beállnék az általad mániákusan tagadó függők sorába(a szemedben.) Szóval inkább nem reagálok semmit, de újra megkérdem, mert választ nem kaptam.
Benne van a retek 2 a Digi+ csatornakiosztásában?
-
Mobil87
tag
Sziasztok
Van egy samsung 102 cm es led tvm
Digi kábel tv-m van Van vagy 10 Hd adás amit a digi ad de semmilyen boxom nincsen
Miért van az hogy kockásodik a kép a HD adásoknál? -
Mobil87
tag
Mit lehet tenni ellene?
-
sandró60
addikt
válasz Mobil87 #18520 üzenetére
Ne haragudj nem sértésként kérdezem.A "képed"alapján az életben is szőke vagy.Az előttem szoló fórumtárs ugyan visszaolvasásra buzditott.Azért én röviden leirom,hogy mit csinálj.Bejelented a Digi-nél ANALOG-csatorna hibára,hogy nem tudod rendesen fogni a csatorna jelet.Ki kell jönniük bevizsgálni a lakásba bejövő jelet
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Mobil87 #18520 üzenetére
Ha méltóztattál volna visszaolvasni, akkor rájöttél volna, hogy ennek viszonylag gyakran felvetődő problémának a "megoldása" is kb. ezerszer le van írva....
Sandró60 kolléga pedig pedagógiailag rendkívül helytelenül eljárva, leírta neked ezeregyedszerre is...[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Sonja
nagyúr
Sajna a TV-m nem írta ki, hogy talált volna új csatornát, pedig elvileg mai naptól kellene bent lennie a Sport 1 HD csatornának. Remélem minél hamarabb bent lesz.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Flashget
félisten
válasz leslieke #18524 üzenetére
jaja elöbb a reggeli kocsmával végeznek a hideg kávéval majd utána foglakoznak a sport1 HD-val
gondoltam megnézem az új ÁSZF-ben a változások mik lesznek:
Későbbi (még nem hatályos) Általános Szerződési Feltételeink:
Jelenleg nincs ilyen.ilyen se volt még
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
anrab
addikt
érdekes mert általában az indítás napja előtt /néha sokkal/ szokott menni az adott csatorna.
-
bordi10
senior tag
Aki otthon van TV közelben pls írja meg ha "fellőtték" a Sport1HD-t, ja meg a frekit
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz forrest85 #18532 üzenetére
Pana G20. Nincs és nem is volt a hangolással semmi gond. Csak úgy néz, ki hogy a Digi most fordítva jelöli a csatornákat. Pl, az HBO-t ingyenesnek mutatja, pedig kódolt.
Nem értek a Samukhoz, de azokkal is menni szokott.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Flashget
félisten
válasz forrest85 #18532 üzenetére
Semmi extrát nem kel.
Magyarországot állíts, automatikus keresést és ne a teljest, hanem a hálózatit válaszd ki akkor behoz minden csatornát.
Én az analog+digitálist hangolombe, mert tegnap is egy időre elment az összes HD csatorna alanlógba lehet tovább nézni az adott csatornát átmenetileg.Realme GT Master Edition
-
kristoof92
tag
A DIGI facebook oldaláról:
"A Sport 1 HD beállításán már dolgoznak a kollégáink, várhatóan a délután folyamán elérhető lesz a csatorna a DIGI+ csomagban, a 794 MHz-en, addig szíves türelmedet és megértésedet kérjük!
Üdvözlettel,
DIGI"[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz kristoof92 #18539 üzenetére
Királyság.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Sonja
nagyúr
-
Flashget
félisten
válasz kristoof92 #18539 üzenetére
Szerintem csak duma, mert ebben a cikkben ott a pontos időpont
A legtöbb háztartásban elérhető HD csatorna a Sport1 HD
Március 1-jén 16:45-kor a Sport1 először közvetít HD-ben magyar bajnoki mérkőzéstRealme GT Master Edition
-
M_AND_Ms
veterán
válasz sandró60 #18542 üzenetére
"Ha megkérhetlek mégegyszer ird le nekem helyesen amit az én hozzászólásomban találtál."
Nagyon szívesen. Tessék:
Ne haragudj nem sértésként kérdezem. A "képed" alapján az életben is szőke vagy. Az előttem szóló fórumtárs ugyan visszaolvasásra buzdított. Azért én röviden leírom, hogy mit csinálj. Bejelented a Digi-nél ANALÓG-csatorna hibára, hogy nem tudod rendesen fogni a csatorna jelet. Ki kell jönniük bevizsgálni a lakásba bejövő jeletNem helyesírása problémáról van szó. Az írásjelek után szóközt szoktunk írni, mert az írásjel nem helyettesíti a szóközt. (Kivéve: nyitó záró-, és idézőjel, kötőjel) Formailag sem szép, ráadásul megzavarja a szövegszerkesztőket, mert azok is a szóközök mentén tördelik a szöveget, ha viszont elhagyod őket, akkor néha furcsa lehet az eredmény.
"Lehet,hogy kellene használnom a HELYES"irás ellenörzőt"
Igen, ajánlott! Néha hülyeséget javasol, de többnyire segít. Én is használom.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
sandró60
addikt
válasz M_AND_Ms #18544 üzenetére
Ha már ilyen figyelmesen olvasod az én elég ritka hozzászólásomat eme fórumban .Akkor felhivom figyelmedet a saját beirásodra is ami nem egésszen a helyes irásal van kapcsolatban.Különben ez az eszme futtatásod egy másik fórum témálya.Én is irhattam volna veled kapcsolatban egy pár velős gondolatot az irásaid után,de "türtöztettem" magam.Szeretném ezennel a nyelvtan órát befelyezni
nem mentegetőzés képpen,de egy rádiós billentyűzettel irom a bejegyzéseket és az idézet hibák lehet,hogy a rádiós vételből adódnak[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Mióta hazajöttem harmadjára frissít a tv csatornalistát egy ki be kapcsolást követően szóval ha holnapra lesz sport1hd már öröm lesz számomra.
Most pl a viasat nature/history hd költözött más frekire de még a jelenlegin is megvan és nincs rajta adás.
szerk:
mire ezt leírtam sport1hd megjelent a listábanadás is van,.viasat n/h is már az új frekin és adás is van rajta.[ Szerkesztve ]
-
d.véderjoe
tag
Dunaújvárosban már van Sport 1 HD! 794000KHz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest