Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronson
őstag
válasz Komi28 #16769 üzenetére
Nem tudja, de mint mint írtam, alapszintű PVR képessége van, tehát leginkább kimerül annyiban, hogy visszanézed rajta amit felvettél, mert csak FAT32-re vesz fel azt is darabolva és valamilyen ismeretlen formátumban. Szóval a pc való feldolgozása nehézkes.
Szerintem ilyet a dual tuneres cuccok tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Komi28 #16771 üzenetére
M3 digitalnál a kártyafogadó nélküli Synaps elég kedvező árba van, CHD-3100 CX típus. 14882ft áfa nélkül áfával 18900ft. Ha vissza tudod kérni az áfát akkor nagyon meg éri szerintem. De 18k-t is meg ér szerintem mert én pár éve 20k körül vettem az optibox-ot ami ugyan hdmi kimenetes de csak SD 720x576-ot tud, akkoriban a HD-sek még drágák voltak. Most kicsivel kevesebbért már HD-sat vehetsz és a synaps ráadásul még NTFS-t is tud (nem darabolja a felvételt) és mkv lejátszást is tud.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
válasz Komi28 #16809 üzenetére
a CI CX-ben kártya fogadó modul is van, de ezt a diginél úgysem használhatod mert a saját boxukkal társított a kártya, ami a HBO-hoz kell csak. Ja és 5 ronggyal drágább.
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
klaczi
aktív tag
válasz Komi28 #20705 üzenetére
Ezt írták nekem.
Rendszerünk információi szerint a hibajelenséget központi probléma
okozza, melyet illetékes kollégáink igyekeznek a lehető leghamarabb
elhárítani.Nesze semmi............Még, hogy leghamarabb.
Az illetékes kollégák ne akarjanak semmit elhárítani..............kapcsolják vissza!Flashget! Ez nem ide tatozik. Erre találsz más fórumokat dögivel.
[ Szerkesztve ]
-
-
johnny23
tag
válasz Komi28 #27498 üzenetére
Màrmint a csatorna sorszàmàt vàltoztattad? Mert probàltam de akkor is eltűnnek egy idő utàn (igen, nàlam is az m1,m2,Duna HD-k a renitensek). De lehet vmit rosszul csinàlok?
(Nekem még a Pana V10-es tìpus van, ennél még Finnorszàgot kell kivàlasztani,hogy opció legyen a DVB-C :-/)[ Szerkesztve ]
-- new gamer --
-
dethroner
veterán
válasz Komi28 #29675 üzenetére
Már miért tiltaná le? Mit ennyire nehéz megérteni ezen? Te felmondod a szerződést, és egy másik ember más néven köt egyet. Kell a tulajdonos hozzájárulása, de a rendszer azzal nem foglalkozik. Egy dologra figyel, arra hogy ugyanazzal a vezetéknévvel ugyanoda nem enged kötni.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Watt25
veterán
válasz Komi28 #38321 üzenetére
ha kérek HD adásokat is nem csak az analógot?
Tisztázzuk:
1. Digi kábelen mindig jönnek a digitális csatornák is. (Mind.)
2. Nem minden digitális HD.
3. De minden HD digitális.
4. Kérni nem kell a digitálist, az első pont miatt. Értelme csak annyi, hogy jogosult leszel digitális hiba bejelentésére.
+1 Kérdezés előtt elolvasod a téma összefoglalót.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Mentolka
senior tag
válasz Komi28 #38368 üzenetére
Nálam egy AB Cryptobox működik:
-az ONT-ből belemegy a koax madzag, majd abból szintén koax tovább a TV-be (így tudok mást nézni, mint amit épp felveszek
-az EPG alapján be lehet az STB-n állítani a felvételeket
-tudja a timeshiftet
-van rajta USB port, ahova bedugtam egy külső winyót (2,5"-os notebook hdd, rackban)
-a webes felületet nem tudom, de van az STB-n LAN port, szóval...Használtan, de frankó állapotban 15ezer Ft alatt vettem.
-
Multibit
nagyúr
válasz Komi28 #38377 üzenetére
Ha van megfelelő tuner a tévében, simán megoldható a "mást nézni, mást felvenni" igény egy olcsó egy tuneres set top boxszal. A BD-felvevők nem a jó ár/érték arányukról híresek. Milyen egyéb igényeid vannak? Csak a boxon akarod nézni a felvételeket, vagy számítógépre is akarod vinni azokat?
-
Con Troll
senior tag
válasz Komi28 #38421 üzenetére
IRDETO típusú boxot kaptál? Szoftverhiba miatt lehetséges, hogy tényleg nem fogja megtalálni. Ezen már dolgoznak az illetékesek, hamarosan érkezni fog a szoftverfrissítés, ami ezt javítja.
Ha más típusú boxot kaptál, vagy közvetlen TV-n nézed, akkor be kell jönnie. Próbálj meg kézi keresést futtatni:
Frekvencia: 135,50 Mhz
Jelátvitel: 6000
Konstelláció: 256 -
Vetele
csendes tag
válasz Komi28 #38476 üzenetére
Ha az Amiko-nál maradunk akkor a 8840-esben van olyan típus ami dupla T2/C-T2/C tuneres.
A modellen belül három lehetőség van:
1.) S2/S2
2.) S2/T2
3.) T2C/T2C
[HD8840link]A dobozon feltüntetik a két tuner típusát, de célszerű a csatlakozókat is ellenőrizni.
Már nem gyártják és nem is kapható csak használtan futhatsz bele.
Az Alien2 tripla tuneres változatban 2 db. S2 és 1 db. T2/C tuner van, ha jól emlékszem.
A Mini Hd T2/C 1 tuneres beltéri.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest