Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #9984 üzenetére
Tegnap tesztelgettem a full semmi védelmi skill buildet. Soloban nem egy komoly dolog, mert a warcry hiányt már éreztem MP5-ön is. Igazából minden sima ügy, az elitek se soká bírják, viszont a reflect +elemi sebzés együtt már gyilkos. Magasabb szinten olyan, mintha az overpover +10chc rúnájánál (vagy a becsapódására) nem érvényesülne az életszívás. Úgy kinyírtam magam, hogy öröm volt nézni néha. 2 barbárral, ahol egy warcry spórolható, ott már igen kedvező a full DPS skillezés. MP5 és MP6 überezésnél is iszonyat durván arat. Mondjuk azokon a meccseken volt pár "kényelmi skillünk" emellett is (néha folyamatosan stunolva volt az über. Siegebreaker mancsában ezt nem élveztem annyira). Mindenesetre amíg hárman lenyomták az ghomot, addig semlegesítettem Rakát. A többi is dinamikusan fogyott ha elkaptam a ritmust (mondjuk akkor a többiek is serények voltak). Rend-hammer és Rend-seismic kombóval is MP 5 solóban és csapatban olyan mint a Terminator 1-ben mikor Swarci beurott a rendőrőrsre. Mész és aki eléd kerül az meghal. Kb senki nem tud lelassítani. OP-val még durvább. csak ott néha elkapnak.
(#9986) Nordic
MP 10 vicces volt tegnap. 1-2 tucat csonti, vag yfallen és utána szép sűrű kék szőnyeg fedi a talajt. Sajna rare elég ritka a "bonus dropnál". Komolyabb ellenfélen azért potyog mindenütt a sárga (szar) motyó. MP10-en 500+ MF-fel már lehet látszik a hatás: Épp 425-ön gyorsabb szinteken is megvan a sárga hullám.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Nintendo Switch
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest