Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95901) MegalodonS válasza Sárpac (#95898) üzenetére


MegalodonS
őstag

Most komolyaaan??Az a grafika ultra gagyi,jatszottam vele kb 10 percig.Akkor inkabb Titan Quest!

A Blizz barmikor leradirozna,csak neki van sok mas,amibol jol tud profitalni!!

[ Szerkesztve ]

(#95902) kökény válasza MegalodonS (#95897) üzenetére


kökény
aktív tag

"Caves, Keep Depths and Zoltun Kulle’s Archives will appear less often"
Van Isten! :R :)

NS kis előnnyel indul GR70-es követelménynek való megfelelést illetően :C

(#95903) reelc válasza MegalodonS (#95901) üzenetére


reelc
veterán

Nem is rossz a grafikája a PoEnek. Most néztem pár videót róla.
Amúgy a tartalom a lényeg szerintem.
Nem semmi, hogy 10 perc alapján elítéltél egy játékot. :)

A Blizz néha dob 1-2 gumicsontot, de régóta semmi komoly változás.

A Titan Quest jó játék, és a Grim Dawn is tetszik. Lehet a PoE is kap esélyt, ha a Blizz nem kapja össze magát. :)

Ezt ne vedd magadra, ismerek ilyen embereket:
Azt tapasztalom, hogy van egy réteg, aminek csak a Diablo létezik. Egyrészt, mert ez "a" Diablo (bármit is csináljon a Blizz), másrészt úgy vannak vele, hogy van kb.1-2 játékuk amit megvettek, amivel tudnak multizni. Ha már fizettek érte, akkor nyomják évekig, még akkor is, ha már nem okozza azt az érzést, mint pl. 2 éve. Hiába van jobb a piacon, akár sok lehetőséggel rendelkező ingyenes játék... nem "a" Diablo.

[ Szerkesztve ]

(#95904) sto1911 válasza MegalodonS (#95901) üzenetére


sto1911
veterán

Epp most jott hir, hogy jon az xbox valtozat, beleneztem a videoba, az a seta, omg :D

@(#95903) reelc: szerintem a hangulata a D3-nak a legjobb. Ahogy elotte a 2-nek volt az. Probalgattam klonokat, de soha nem ragadtam le egynel sem.

[ Szerkesztve ]

(#95905) Edge válasza reelc (#95903) üzenetére


Edge
veterán

Na de a Dibalo nem véletlen A Diablo vagyis inkább A hack and slash. :)

kökény: annak inkább gr90-nek kellene lennie sztem... :)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#95906) kökény válasza Edge (#95905) üzenetére


kökény
aktív tag

A bac@..na be :D akkor nekem "sosenem" lenne PAnci itemem. Annak oké könnyű, aki egy karakterre hegyezte ki, de én cserélgetem őket, mikor melyiket unom meg, mondjuk ezért eléggé vérszegény is mindegyik :)
Múltkor csináltam kis bountyt, Malthael T13-on kétszer is lecsapott, mondom dikmá' mijaz isten van itt :D
Köbö ennyire erősek a karijaim;)

(#95907) reelc válasza sto1911 (#95904) üzenetére


reelc
veterán

Az hogy kinek melyik játék hangulata jön be, erősen egyén függő. :)

Nekem a Grim Dawn hangulata jön be a legjobban.
A D2-őt meg akkor tettem le végleg, amikor megismertem a Titan Questet.

(#95905) Edge: persze, nem vitatom az érdemeit. Sem a múltbélieket, sem a mostaniakat. De biztos vagyok benne, hogy már jóval kevesebben játsszák a D3-at. Egyrészt a kevés új tartalom, másrészt az életképes konkurrenciák miatt, amikben vannak szintén jó ötletek, megvalósítások.
Most is tetszik pl. az Armory, és a Materialos inventory, próbáltam őket.

De a stílusban játszottam én is több játékkal, és ott is láttam nekem tetsző dolgokat.

Titan Quest & Grim Dawn: dupla kasztrendszer. Mégha csak pár skillt is használsz a másik kaszttól. Vajon milyen lenne a DH 1-2 túlélést segítő monk skillel? :) Vagy Cyclon Strike, 2-3 Vault, és már lövöd is az összehúzott mobokat?
Vagy a sok cuccba rakható nyersanyag. Ami ad pár százalék sebzést vagy resistanceot, stb.

Torchlight 1: tetszett a petes megoldás. Berakod a pet inventoryjába ami nem kell, és eladja a városban. Igaz rosszabb áron, mint amennyiért te adnád el, de nem kell visszateleportálni. Milyen lehetne a Dioban? Mondjuk odaadod a petnek a nyersanyagnak valót, és bezúzatja a kovácsnál, aki mondjuk lenyúlja az 1/4-ét fizetség gyanánt.

[ Szerkesztve ]

(#95908) MegalodonS válasza reelc (#95903) üzenetére


MegalodonS
őstag

Legyszi ne vedd tamadasnak,csupan eszrevetelek!!

Engem nem erdekel ilyen teren a Diablo es ha lenne jobb,akkor azzal jatszanek,mivel nincs igy, marad ez!!IAzert varom nagyon a Nekrot mind a ferfi-noi karakterrel, vegig viszem a kampanyt!!

A Blizz dobna nagyobbat is de minek,neki ennel sokkal,de sokkal nagyon bevetelei vannak,amit a Poe es a tobbi meg megkozeliteni sem fognak!!

Szerinted mennyibol tartana,bedobni az osszes D2 klasszt a jatekba egy uj csilli-villi fejlodes rendszert, stb,stb.Ok ezt barmikor megtehetik es hidd el,az o cilinderukben eleg sok van es tudnanak meglepetest okozni es fognak is!!

Activision Blizzard generates $1.57 billion in Q3 revenue as Overwatch explodes

Igen,10 perc alatt el tudom donteni,mivel a vizualis ingerkuszobomet,meg se karcolja,igy azert mert masok szeretik,en nem fogom!!Poe es Grim Dawn :( akkor mar inkabb jatszok a Van Helsingel!!

Te nem fizettel a POE jatekert,majd fizetsz a jatekban!!Mi is a kulonbseg??

(#95904) sto1911

;]

[ Szerkesztve ]

(#95909) czpitti válasza Edge (#95905) üzenetére


czpitti
senior tag

Tokmindegy.Ha wiz lesz a dps jossz azt toljuk.Hameg nem akkor elmegyek egy világkoruli utra.Mindkét esetben jo lesz.

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#95910) need


need
addikt

Sziasztok...

Történt valami a Battle.net szerverrel...? mert ugyan is nem tudok belépni..? mondjuk azt sem értem hogy léptem ki..?! na mindegy secury kodot kér amit nem küld el a mail címemre..!

ezt dobálja állandóan.. de nem küldi a kódot..!

[ Szerkesztve ]

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#95911) sto1911 válasza need (#95910) üzenetére


sto1911
veterán

Szerdánként a hajnali és délelőtti órákban az EU szerveren általában karbantartás zajlik!

(#95912) kökény


kökény
aktív tag

POE témához: én is kipróbáltam 1 karival az első nehézségi szinten végignyomtam, nagyon sok jó ötlet van benne, nem tagadom, de semmi nem motivált,h még2xer végigvergődjek rajta, amúgy meg tiszta AH feeling volt abból a szempontból,h nyersanyagért vettem fegyót és azzal gyakorlatilag egy actot végigpucoltam, leg asszem 2 esett összesen, ettől is ki voltam bukva.(dícséretes a 3x végigjátszás eltörlése)
Valahogy ahhoz tudnám hasonlítani az érzést, mint mikor a Remény Rabjai filmben az öreget hosszú évek után kiengedik a börtönből, de ő azon gondolkodik,h inkább megöl vkit és visszamegy a jó kis megszokott helyére, én is így vagyok a D3-al, kiismertem már és jó az nekem már úgy, az a kevés idő, amit játékra fordíthatok teljen ismert közegben...nu valami ilyesmi, értitek ugye? :)

(#95913) Lézerparaszt válasza kökény (#95912) üzenetére


Lézerparaszt
őstag

POE-t még zárt alfában próbáltam, volt egy 90 körüli nekróm. Meguntam, a skilljeit lenerfelték a sárga földig, wipe stb. Még vagy 4-5x azóta megpróbáltam újrakezdeni de nem találtam benne nekem tetsző buildet. Azóta ha mégis kipróbálom néha-néha akkor az olyan kínzás mint ha a körmömet tépnék le izzó késsel. Hihetetlenül unalmas. Diabloval van 4500+ órám de POE-vel 500-nál a bőrt fejtettem le magamról. Nem való az mindenkinek.
Nem feltétlenül neked szólt az üzenet, inkább csak az adott témához.

A játék az nem játék!

(#95914) Edge válasza czpitti (#95909) üzenetére


Edge
veterán

:DDD jah

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#95915) need válasza sto1911 (#95911) üzenetére


need
addikt

értem én ezt a szerda dolgot de sokszor játszottam reggel vagy épp delelőt de ettől még mindig aktív volt a belépésem most meg nem.. és azóta sem küldi a kódot tehát web felületen sem tudok belépni..!

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#95916) reelc válasza MegalodonS (#95908) üzenetére


reelc
veterán

Nem vettem támadásnak, csak furcsán hangzott. :)

Azért nem vetném össze a PoE bevételeit a Blizzével... ami ugye egyrészt Activision-Blizzard, másrészt elég sok játékuk van, és ahogy írtad is, pl. az Overwatch szépen hoz a konyhára. A PoEsok meg azt futtatják csak, és ugyebár nem kötelező fizetni benne, ha jól tudom. Szóval jó hogy köszönőviszonyban sincs a 2 cég bevétele, de nincs is értelme a fentiek miatt összehasonlítani.
Szóval különböző erőforrások, bevételek. De ez nem jelenti azt, hogy a kisebb rosszabb, vagy kevésbé kreatív lenne (kisebb: nem Diablo).

Én úgy gondolom, hogy kb. 20-25 ember dolgozhat az egész Diablo projekten. A cég belőtte a minimum létszámot a RoS után, a patchekre, stb. legyen ennyi ember és kész. Lehet még párat átcsoportosítottak a Necro DLC miatt. Ill. még párat arra, hogy a 10-es szezon már jön konzolra is. De egyértelműen nem prioritás a játék náluk. Amit megértek egyébként, azzal foglalkozik a cég, amiből van bevétel.
Viszont a RoS óta nem tettek semmit, hogy bevételt hozzon. Kivéve az ázsiai mikrotranzakciókat. De ez ugye nem egységes dolog, pl. itt nincs. Majd most a Necroval lesz bevétel.
Nem csodálkoznék rajta, hogy ha az idei Blizzconon a következő DLCt jelentenék be, mert látnák hogy jól fogyik a Necro DLC. Sokan kivannak éhezve az újdonságra.

Írtad a fejlődési rendszert. Nemrég nyilatkozták, nagyon elégedettek a Paragon rendszerrel, és nem terveznek módosítani rajta. A Paragon a jutalom, amit kap a végtelenségig játszó játékos, hogy érezze úgy kap valamit. :)

Az én szememben nem jobb a többi felsorolt játéknál. Miért érezném azt? Egyes klasszok durván hanyagolva vannak, nincs olyan, hogy én akár X klassz Y szetjével partyzhassak, mert nem preferált. Az adott patch nem nyúl hozzá minden szethez, és összességében elég csőjáték az egész, 1 szethez kell igazodni és kész. Vagy akár 1db új tárgyhoz. Vagy az épp most menő 3-4 classhoz. De ezek a dolgok összefüggnek. Nincs sok variációs lehetőség. Tegye fel a kezét, aki nem unja, hogy már szezonok óta az a játék neki, hogy összepakolja pl. a supp monkját, mert azt szokta és az kell mindig? Még 2 főnél is?
A többi játékhoz képest igen hamar össze lehet szedni bármely szetet. Mindegy hogy nem ancis, a szetbónuszok eladják, majd lesz jobb is belőle.

Nem vagyunk egyformák, engem pl. sose nyűgözött le a szép látvány, sosem volt olyan gépem, hogy bármit is maxon futtathassak (azokból amivel éppen játszottam). Játékos életemből kb. 15 évet 800x600 és később 1024x768-ban töltöttem, ez van. Nekem az volt mindig a lényeg, hogy normálisan fusson a játék.

[ Szerkesztve ]

(#95917) kökény válasza Lézerparaszt (#95913) üzenetére


kökény
aktív tag

Hasonló az érzés nálam is, le is lett törölve mindkét gépemről, D3 kikapcsol még most is élvezem nekem is 1000+ óra van benne, poe nálam is ilyen kínlódás volt, annak meg semmi értelme, hogy a szabadidőmet(játékra szántat) kínszenvedéssel unalmasan töltsük el;)
Engem D3-nál ilyen kis apróságokkal is le tudnak venni a lábamról, pl. ami az új peccsel jön, nem vagyunk elkényeztetve, ez igaz, de így nagyobb az öröm ha jön valami új ötlet, nekro pfff! engem azzal is megvettek kilóra :D

(#95918) Peppo válasza ReFleXx (#95895) üzenetére


Peppo
őstag

Kicsit sajnálom. Elfogadtam volna egy Yangot 4000 körüli sebzéssel. :) De alighanem jobb lesz így, mert ismerve a Blizzard RNG-t, nem lett volna fair a dolog.

(#95919) Peppo válasza Peppo (#95918) üzenetére


Peppo
őstag

Másrészt viszont eddig is az anci itemek jelentős része hulladék volt. A tökéleteshez közeli eddig is kb. tízből egy ha volt. A 2.5-től is ez lesz a helyzet, csak mostantól ezeket primal-nek fogják hívni. (És mellesleg ezek is eshetnek olyan statokkal, amelyekre nincs szükség.) Szóval, szigorúan véve, ezzel a nerffel visszajutottunk oda, ahol eddig is voltunk.

És ennek tükrében a gr70-es limitnek sincs túl sok értelme. Az pont akkor lett volna fasza, ha annyira op lenne a primal anci cucc, mint eredetileg tervezték.

Az fs változásnak viszont örülök.

[ Szerkesztve ]

(#95920) Bennyboy


Bennyboy
őstag

Jól van akkor az életben nem fogok találkozni a szuper anci itemmel season hc-ban. Jó lenne ha a blizz kicsit gondolna azokra is akik ebben a módban játszanak. Bár tökmind1 már ennek a játéknak számomra.

ELADÓ D3 ROS CE 15k

(#95921) Sárpac válasza MegalodonS (#95901) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Mikor játszottál vele utoljára 2 éve? Gagyi? DX11 legújabb effektekkel tarkítva. Dio3 egy nulla hozzá képest! :D

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#95922) sto1911 válasza Sárpac (#95921) üzenetére


sto1911
veterán

Mégse takarja el semmi a séta animáció nevetséges megoldását :D

(#95923) Cadal


Cadal
őstag

Megkérnék mindenkit, hogy a Path of Exile témával kapcsolatosan fáradjon át ide: PoE
A Diablo 3 lejáratását is ott lehet folytani Sarpac!

[ Szerkesztve ]

(#95924) SQX_Barto


SQX_Barto
addikt

En 2013 decembereben vettem meg a jatekot, azota beletoltam tobb, mint 3000 orat (tudom ez viszonyitas kerdese, a casualok azt mondjak ra uristen, a hardcore-ok, hogy ez nudli :D)

PoE-rol csak regebben videot neztem, aztan a skillfat latva, amit mas is emlitett, mar ki sem probaltam.Mas ilyen tipusu jatekot nem probaltam, eleg egy ilyen idorablo nekem. Ha epp unom a Diablot, akkor folytatom a Rage-et, de mellette van meg rakas jatek, amit lehetne tolni.

Diabloban mindig talalok valami celt, de mar kevesebb idot tolok bele, kovetkezo season szerintem ki is marad es kicsit atmegyek ns-be letisztazni a karaktereket, koveket stb.

A primal anci valtozas szerintem jobb, a supportokon kivul minden karakterem 70kepes (legalabb)
A tobbi valtozast meg nagyon varom, armory is jo (kiveve, hogy nem szabadit fel helyet)
A bonus act eltorlest mar regen meg kellett volna lepni, material dolgok is nagyon jok. Meta legalabb egy hangyanyit valtozik (ha ugy marad mint most). Bar kicsit felek, hogy soknak itelik a wizardot majd es elcseszik...

Nagyon orulnek, ha season 11 Necroval indulna, de ismerve blizzard "sebesseget" ez szep alom marad.
Szerintem nekroig valoszinuleg maradok ns-ben, max ha tetszik a portre, akkor season vege fele felhuzatok valamit es gyorsan letolom Guardianig.

Szerk;:

#kökény: Par ekszer valoszinuleg tul "op" lenne, foleg a Traveller es a tarsa, szoval szerintem az direkt socket nelkul esik, hogy lehessen szenvedni vele, mire jo lesz. (ha mar eros a setbonusza es az endgame buildek nagy resze azzal megy).
Compass Rose pont jo pelda is, mert abbol lehet primal ancient, ha szarok a statjai....

[ Szerkesztve ]

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#95925) kökény válasza Peppo (#95919) üzenetére


kökény
aktív tag

Azért nem teljesen az marad ami volt szerintem, mert ha primalt dob, akkor azon már max statokkal fog szrepelni az adott tárgy, tehát nem lesz 30%CHD, hanem 50%, fegyón is egyből 10%dmg stb.stb. Oké lesz olyan, amin 1 stat nem lesz jó, mert neked épp CDR kell rá, de olyan azért most is ritkán fordul elő, hogy egy adott tárgyon 2 stat is felesleges, mondjuk azért megesik, de a Blizz megcsinálhatná már ezeknél a Primaloknál, hogy gyűrűk és amuk egyből likasan dobódjanak, sőt mindegyik ékszer úgy essen, hiszen alap, h azokba gemek mennek, ez marha idegesítő szvsz.

(#95926) need válasza Cadal (#95923) üzenetére


need
addikt

ahogy látom ez akár alternatíva is lehet..főleg hogy nem tudok belépni a Battle.netre hiába próbálom..
nem küld biztonsági kódot..

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#95927) reelc válasza kökény (#95925) üzenetére


reelc
veterán

Igen, jó lenne az alapból lyukas ékszer.

Emlékszem mi kínlódás volt régen (is) a HF, szinte biztos, hogy a lyukat forgatni kellett rá. Bármilyen vacak statos volt, "eladta" a szinte nélkülözhetetlen 5-ik paszív,

(#95928) Mika1227


Mika1227
őstag

Milyen nehézségi szinten érdemes elkezdeni a játékot?

A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!

(#95929) errorcode06 válasza Mika1227 (#95928) üzenetére


errorcode06
őstag

Kérj meg valaki hogy rántson fel adventure módban 70-re, és amikor lesz már normális geared, végigszaladsz a sztorin.

"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave

(#95930) czpitti válasza Cadal (#95923) üzenetére


czpitti
senior tag

Csak keményen.Ez a mi játékunk:)

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#95931) MegalodonS


MegalodonS
őstag

Season X

CONQUESTS

Sprinter: Complete Acts I through V at max level in under 1 hour.
On a Good Day: Level three legendary gems to level 65.
Boss Mode: Kill the following bosses on TX within 20 minutes
Years of War: Reach Greater Rift Level 55 with the bonusses of the following six class sets.
Masters of the Universe: Master 8 of the following set dungeons

HAEDRIGS GIFT SET

Wizard: Delsere
Barbarian: Raekor
Monk: Inna
Demon Hunter: Marauder
Crusader: Akkhan
Witch Doctor: Zuni

Nem megerositett!!!

(#95932) Edge válasza MegalodonS (#95931) üzenetére


Edge
veterán

pff de szar conquestek, ezekből 2 ami ok...

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#95933) Peppo válasza MegalodonS (#95931) üzenetére


Peppo
őstag

Ez eléggé undorító lett. Szerencse, hogy az összes láda megvan már. Így nem kell vele foglalkoznom. :)

(#95934) MegalodonS válasza Edge (#95932) üzenetére


MegalodonS
őstag

Gondolom erre a kettore gondoltal :) A tobbi nem jon be :(

On a Good Day: Level three legendary gems to level 65.
Years of War: Reach Greater Rift Level 55 with the bonusses of the following six class sets.(WD es DH nagyon konnyu!!)

Jubileumra,inkabb adtak volna valami extra konnyut,vagy inkabb GR80 szolot!!

(#95933) Peppo

Mind1 a szezont Guardianig kell vinni :))

[ Szerkesztve ]

(#95935) SQX_Barto válasza MegalodonS (#95931) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Koszi, kozben haver mondta, kikerult reggel.
Sajnos tetszik a portre, season vege fele felhuzathatok egyet...
GR 55 az vicces lesz.... 65-os gem, meg a boss mode nem veszes. a masik ketto az egyertelmuen kuka.

A setek meg elvileg az elozo seasonok sorrendje alapjan mennek, szoval ami season 6-ban volt, az lesz most is, koviben season7 es igy tovabb.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#95936) Peppo válasza kökény (#95925) üzenetére


Peppo
őstag

Ok, csak eddig is általában olyan cuccot használt az ember, amiben minden benne van, ami kell. Ami nem ilyen volt, az ment a kukába, hiába volt anci.

Egy normál cucchoz képest az anci elég komoly előrelépés, hiszen a magasabb statok mellett gemet is tehetsz bele. Az már százalékokban is meglátszik rendesen. Egy primal viszont alig valamivel jobb, mint egy jó anci cucc. Az, hogy a stat pl. 952 helyett 1000 vagy 9% helyett 10%, nyilván ad némi pluszt, de egy új dologtól ennél kicsit többet várnék. Pláne, hogy egy ilyen cucc elméletileg eddig is kieshetett volna.

Így legfeljebb mint kuriózumra lehet rá tekinteni, de gyakorlati haszna nem sok lesz. Lehet örülni, ha kiesik, de ha nem, akkor sem maradsz le semmiről.

Valami egyedi dolog még lehetne benne, amitől különlegessé válik.

(#95937) Peppo válasza MegalodonS (#95934) üzenetére


Peppo
őstag

Általában én is elviszem a végéig, de pl. az előző seasont a láda után abba is hagytam. Valami motiváló tényező kellene bele. A láda erre pont jó volt.

(#95938) czpitti válasza Peppo (#95937) üzenetére


czpitti
senior tag

Megvolt.Csak a gyikok kisirták a nerfet...én személy szerint addig tekertem volna egy itemet amig egy jo pa nem lett volna belole.Jahogy nagyobb damja van ( lett volna ) és nekem van másnak meg nincs?Akkor menjen az is farmolni amig nem lesz neki is.De a szokásos nyavajgás ismét meghozta gyumolcsét. ( Kéretik a keveset játszok el ne kezdjék a nekem nem lett volna annyi idom játszani,meg unalmas a farm,elég a tab stb ugyse érintette volna komolyan ez a dolog csak a rendes gameidot beletolo játékosokat )

[ Szerkesztve ]

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#95939) Peppo válasza czpitti (#95938) üzenetére


Peppo
őstag

Az a baj, hogy a Blizzardnak minden játékost meg kell hallgatnia. Ez most olyan jól sikerült, hogy átestek a ló másik oldalára és egyszerűen túlnerfelték.

(#95940) reelc válasza MegalodonS (#95931) üzenetére


reelc
veterán

Úgy látom a Guardianra hajtóknak nehezebb dolguk lesz, mint eddig.

(#95935) SQX_Barto: Biztosan azt akartad linkelni, amit? :)

[ Szerkesztve ]

(#95941) Pöttön


Pöttön
őstag

Sziasztok!
Én konzolon(ps4 pro-n) tolom a játékot, és olyan bajom van vele, hogy állandóan szét dobál a haverral , ő is egy ps4-en tolja, és egymás mellett van a 2 gép, egy hálózaton, közös, ugyan azzal a nettel, ami egy ruterral van szétosztva. És neki tökéletesen működik a játék, nekem meg 10 percenként ki írja, hogy no internet connection és offline - ba teszi a játékot, ami külön érdekes, hogy ha lanon csatlakozunk egymáshoz, akkor is ugyan úgy szét dobál minket ugyan ezzel a hiba üzenettel.
Ez a játékon belül valami hiba, mert a ps4-nél minden más tökéletesen működik, még akkor is mikor a játék ki írja ezt a hiba üzenetet... Ez miért van? És hogy tudnám orvosolni? Légyszi ha tudtok segítsetek, mert nagyon idegesítő... :((

A segítséget előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

A sport a legjobb kikapcsolódás...

(#95942) reelc válasza Pöttön (#95941) üzenetére


reelc
veterán

Nem tudom, miért lehet.

De úgy látom sok PS4 Pro-snak akad gondja. Hátha találsz benne valami használhatót.

(#95943) MegalodonS válasza reelc (#95940) üzenetére


MegalodonS
őstag

Az elso ketto nagyon konnyu, a masik kettore egy jo csapat kell ;] Az utolso meg nem erdekel!! :(

Ugye ez alap,semmi nehezseg csak idoigenyes.
On a Good Day: Level three legendary gems to level 65.

Mivel nekem a wd a main karim,igy ez nagyon egyszeru,garg gyuruvel tolom le,mindennel mukodik,multkor is ugy csinaltam,masik kettore pedig DH,Maruder es UE nagyon konnyu.Itt mar altalaban lvl65+ a gemek.
Years of War: Reach Greater Rift Level 55 with the bonusses of the following six class sets.

Csirke wd szerintem nem rossz opcio, csak egy jo csapat kell hozza(soha nem csinaltam meg!!)
Sprinter: Complete Acts I through V at max level in under 1 hour.

Soha nem csinaltam meg,egy jo csapat kell hozza.
Boss Mode: Kill the following bosses on TX within 20 minutes

Na ezt meg szezonon kivul sem csinaltam meg soha,igy most sem fogom!!
Masters of the Universe: Master 8 of the following set dungeons

(#95935) SQX_Barto

Hol a portre??

[ Szerkesztve ]

(#95944) ReFleXx


ReFleXx
addikt

itt valaki kozuletek csinalta mar az act 1 - 5ig futast 1 ora alatt? :D lehet a vegen arra kell majd ragyurni ha igy marad... :DDD

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#95945) reelc válasza MegalodonS (#95943) üzenetére


reelc
veterán

65-ös gem nem téma.
GR55-öt kb. azzal nem verem le, amivel nem akarom (nekem általában DH+Crus volt, esetleg DH+Monk).

Act1-5: vannak kétségeim. Persze meglehet csinálni, de én erre mint Mission Impossiblere tekintek. Szerintem ehhez kell a legkomolyabb csapat.
Boss Mode: igen, csapat kell hozzá, én sem csináltam meg. De a múltkor írta valaki, hogy ketten végigverték talán 18 perc alatt? De akkor is macerás dolog.
Dungeon dolog: na ezt biztosan nem.

Mivel a fölső szinthez 3 Conquest szokott kelleni, ezért írtam, hogy az eddigiekhez képest nehezebb lesz a dolog.

Season 3 körül csatlakoztam a játékhoz, Season 5-től Guardianig vittem minden alkalommal. Most is, pedig a láda már az előző szezonban meglett, jóval hamarabb abbahagyhattam volna.

[ Szerkesztve ]

(#95947) reelc válasza MegalodonS (#95946) üzenetére


reelc
veterán

Köszi.

Úgyis sok wiz lesz megint, így kivitelezhető. :)
De akkor sem egyszerű. Kell +3 erre hajlandó ember. :)

[ Szerkesztve ]

(#95948) ReFleXx válasza reelc (#95947) üzenetére


ReFleXx
addikt

profil kepem meghazudtolva meg a vegen en is wizt fogok inditani s 10-be

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#95949) MegalodonS


MegalodonS
őstag

(#95950) ReFleXx válasza MegalodonS (#95949) üzenetére


ReFleXx
addikt

noh, S10-re keresek majd 3 embert a "Full Campaign in 1 hour"-re
Ami kell :
-gyors kari, minden kasztnak van 1-2 gyors buildje legalabb
-teamspeak
-no slack! ne ebbe az oraba tervezd be az uzsiszüntet :D
-nezd vegig a Rhykker-es 1oras videot, erdemes lesz szerintem.
:C noKappa

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.