Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz osszaki #35600 üzenetére
útmutatásként a statjaim:
400 allres
26k hp
32k dps
30% critact1 sima ügy végig tudom tolni halál nélkül, akár egyedül is ölök eliteket 4-es partyban, act2 még nem megy, kezdem is unni kicsit a játékot emiatt..
az új buildem amivel ismét bepróbálom majd act2-t, ez ugyanis még életképesebbnek tűnik act1-ben, nem is emlékszem mikor haltam utoljára vele...Nincs időm kedvesnek lenni!
-
szallasi007
őstag
na most azért nem kicsit van elegem act3 Ghom genyóból, nem tudom melyik állat fejlesztő találta ki ezt blizzéknél de halálra csikizném az biztos.....
-
osszaki
tag
-
osszaki
tag
Butcher ellen infernoban mit csináljak a tűz ellen? Mert mikor mindegyik cella egyszerre ég huzamosabb ideig, akkor azt egy idő után már nem bírom kihealelni és a diamond skinnel se tudom "kivédeni".
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
vhunor
őstag
Na, hát úgy értem Ghomhoz, hogy azt hittem százezreket fogok javításra költeni nála, de elsőre lement... Cuccilag csak 3 dolgot variáltam a standardhoz képest, felraktam két 200-250 LoH gyűrűt amiket korábban találtam, meg a pajzs helyett a lifesteales fejszémet. Simán lehetett végig állni a gázban, nem rohangáltam sehova, csak a leap, charge, iron skint váltogattam ahogy jártak le a cooldownok.
[ Szerkesztve ]
-
mar_tin
tag
válasz osszaki #35600 üzenetére
Act1 -re 200-300 allres bőven elég 30k körüli HP mellett (20k DPS azért kell minimum). Még force armort sem használtam. Épp tegnap kezdtem neki újra act2 -nek, most már elfogadhatóan megy, bár a dps kevés, de a 800 all res azért elég védelmet ad (prismatic armorral). Kétszer haltam a csatornákban amikor egyszerre kettő champion csoport ugrott a nyakamba két lépés után, azért sem hagytam őket élve.
Act2 -n így megyek: [link] (Act1 -en a prismatic armor rúna helyett a Pinpoint barriert használom.)
Ehhez van 26k dps (még kéne +7,5-8% -os crit. chance medál, csak marha drága), 38k HP, 500 all res buff nélkül, 26,5% crit chance.@osszaki: Ahogy írták több DPS, más megoldás nem igen van. Ha nem használod a venom hydrát, akkor próbáld meg. Butcher elég lassú, ezért elég jól működik ellene. (16k DPS -el csak archonal tudtam lenyomni, úgy, hogy kétszer kapcsolt be 100 sec cooldown -al.)
[ Szerkesztve ]
-
boygabi_
aktív tag
Lenne egy kérdésem, hogy a következő dolog megvalósítható e. Nekem is és a havernak is van egy Diablo 3 játéka-accountja. El szeretnék menni hozzá játszani a LAN feeling miatt.
Tehát a netet megosztva tudunk játszani egy ip címről ketten? Valamint ha itthon újra játszom akkor nem lesz gáz? Mert ha jól gondolom akkor ez nem kellene, hogy gondot jelentsen. -
DonMedve
addikt
válasz boygabi_ #35610 üzenetére
Lehet!Nem okoz gondot.Ahogy D1rect mondta,az authenticatort ne hagyd otthon.
D1rect: Neke az auth.-t minden indíttásnál kéri,nem csak új címen.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Sirandrish
legenda
Srácok..honnan tudom letölteni a klienst?
EZ jó lesz nekem?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Sirandrish #35615 üzenetére
[link]
Amúgy első hozzászólás!(#35606) vhunor
Akkor nekem is lenyomhatnádPont ott tartok én is, de Monkkal nem megy, minden más ok de ez a fingós sz@métláda nem.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #35616 üzenetére
Szemem guvadt úgy néztem az első hsz-t...biztos az izgalom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ghoosty
őstag
61 óra játékidővel, AH nélkül megérkeztem infernora a wizardommal. Jelenleg 8,2k dps-em van unbuffed, de van egy olyan sejtésem, hogy az első zombi le fog ütni.
-
félisten
Igen, kb ennyi.
(#35613) DonMedve: Mert az van beállítva. Logolj be bnetre és ott át tudod állítani.
(#35614) Healbacsi: De meghalni se nagyon lehet vele.
Jobb gearrel meg elég komoly dps-t kioszt. Nemmeghaló DPS wizard mindig jó."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
osszaki
tag
Nincs rá valamilyen mód arra, hogy az AH-s cuccokat is összehasonlítsam azokkal, amik épp rajtam vannak? Úgy, mint mikor az inventoryban lévő dolgokra megyek? (zöld, piros kiírásra gondolok) Off-handnél, gyűrűknél elég nehéz számomra megállapítani, hogy a damage és a az int. aránya mennyivel növelné meg a sebzésem. Lutrizni meg nem akarok.
[ Szerkesztve ]
-
válasz osszaki #35620 üzenetére
Nincs, sajna ez egy eleg nagy hianyossag. En is megfizettem a tanulopenzt, aztan ugy hoztam kepbe magam, hogy vettem 500-2000 aranyert 1% crit, 20str, 10%crit damage, +2-4dam stb gyuruket, es igy nagyjabol a fejemben vannak a konverziok .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Kobe
veterán
ki játékban van, nem tapasztal változást a játék gördülékenységét illetően ?
Nálam megszűnt a ping ugrálás, stabil 80 körül mozog, és furcsamód egyből nem akad, ugrál a játék sem. Meg is lepődtem mert soha nem ment ilyen röccenésmentesen, de ennyit arról h user oldali hiba lenne, ugye blizzard...
-
megint én
őstag
Emberek! Lehet olyan, h volt 5 valorom, amik tök frissek voltak, olyan 1 perce lehetett, h az utsó elitpakkot megöltem és valamiért eltűnt. Nem figyeltem pontosan, de beraktam egy friss gemet a mellvédbe, és nézem, h már nincs valorom.
-
Sirandrish
legenda
A BattleTag-et milyen gyakran lehet megváltoztatni?
-
őstag
Én is ezzel a builddel tolom a wizardommal.
[link]
Saját videóAzért kell folyamatosan nyomkodni, mert úgysem látod, hogy mikor jár le a CD, mert kiszámíthatatlan, hogy mikor tikkel a critical mass.
D1Rect:
Sajnos mehetne jobban is.
Egy csomóféle pakk megesz. Nem tudom, hogy a HP-m kevés, vagy a resem, de szerintem sajna a hp-m. A pénzem meg elfogyott.
1k res, 30k hp-m van.[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Huma
addikt
válasz Sirandrish #35631 üzenetére
Asszem egyetlen egyszer lehet csak megváltoztatni.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
osszaki
tag
Igaz, nem figyeltem, hogy a crit viszi le 1 mp-el a cooldownt.
-
Sirandrish
legenda
Kezdő D3-asnak melyik kasztot javasoljátok?
Ahogy olvasgattam a Balance mint olyan nem nagyon létezik így gondolom az sem mindegy hogy mit kezdek.
Szívem szerint Barbit nyomatnék egyébkéntEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Huma
addikt
válasz Sirandrish #35637 üzenetére
A barbi tökéletes kezdő karakter. Nagyon nehéz legyilkolni. Már-már öngyilkos hajlamúnak kell lenni ahhoz, hogy meghalj vele.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
őstag
Barbár most szerintem a legerősebb kaszt.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Sirandrish
legenda
Ezt már szeretem..kedvenc karim überpower..juppi
Már csak tőtődne lefele p*csábaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wolverine
félisten
Próbáld ki az összeset nyugodtan. Mire eljutsz Skeleton Kingig, meglesz, melyik áll a legjobban kézre.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Wolverine #35641 üzenetére
Mivel minden játékba a Warrior kasztot erőltetem így valószínűleg az áll a legjobban kézre, csak sajna sok játékban elég tré
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #35642 üzenetére
Ne állítsad le, mert nem lesz jó a telepítés! Ha kinyomod akkro az egyik fájl hibás vagy sérült marad. Idővel csak átmásolja megfelelően és lezárul, majd az installer elindul.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #35644 üzenetére
Akkor elb*sztam és szedhetem harmadjára?
Még 1 óra Download...meglesz ez...1-2 hét és ki is próbálom
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Sirandrish #35645 üzenetére
töröld azt az egy fájlt, majd letölti magának mégegyszer következő indításnál
szerk: ja hogy az installer tome a hibás... akkor nem biztos
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Sirandrish
legenda
Mindegy, már elindítottam újra..pikkpakk lekapja.
Viszont mielőtt megint elcseszem kérdeznék valamit.
Akkor hagyjam had fusson ez a sz*r mert majd idővel magától indul az install?
Illetve a telepítés elején azt mondja hogy regisztráljam a D3at az Accomon..ott kiválasztom hogy már regisztráltam és ennyi..az úgy jó vagy mit szeretne még?
Jah és persze eu.battle.net/-re belépek...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
JSaN
addikt
válasz Sirandrish #35648 üzenetére
Igen hagyd a telepitot, lehet hogy 5-10 percet is varni kell de befohja fejezni.
Letolteni es telepiteni acc nelkul is tudod, belepesnel kell mindenkeppen az acc.[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest