Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#33001) Mumee


Mumee
őstag

De hogy friss példát mondjak. 1.03 patch evidens volt, hogy a fegyver árak fel fognak menni, kivéve azok amik IAS-ból kapták a DPS nagyját. Én részemről 1.03-at közel 40 1000DPS körüli fegyverrel köszöntöttem még meg is van belőle vagy 6, de ígyis már megdupláztam a befektetett goldot és a 6 fegyverből 2-t "használok" meg szerintem 2 megy páromnak belőle.

Djuree: Minden item kasztfüggő, pl a Demon Hunter cuccokat én se dex all res vitalityvel keresem és így tovább.

[ Szerkesztve ]

(#33002) Djuree válasza Mumee (#33001) üzenetére


Djuree
félisten

ez evidens, én is vettem volna belőlük ha lett volna pénzem, mivel az ias már szart sem ér, csak a +dmg%-osra cserélni mindenki. de egy ilyen fegyó van vagy 1 milla, nekem meg 500k-nál több sosincs, de ebből is van olyan karim ami más 10 milliókból összerakott kariját übereli statokban, mivel qrta sokat számolgattam hogy a legjobb :))

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#33003) Mumee


Mumee
őstag

Az első és legfontosabb lépés mindig az egy Ah-zás megkezdése előtt, hogy tudd mi mennyit ér mi kell az adott kasztnak/kasztoknak, éppen ezért akkor még csak barbár cuccokat vettem, mert barbár vagyok és tudtam mi kell neki (life on hit csak az utóbbi időben lett felkapott nem mintha nem fölösleges stat lenne) és őár órányi AH tanulmányozás után azt is tudtam mi mennyit ér.

Djuree: Pontosan csak tőke kellett, de az nekem már megvolt és mondanom sem kell, hogy nem gagyikat vettem meg a legolcsóbbért talán 3millt fizettem a legdrágább meg 17 mill volt.

[ Szerkesztve ]

(#33004) Bencus88 válasza Franklin (#32974) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Figyelj ezek kacat 50-es cuccok semmi érdekes stattal.

(#33005) Ren Hoek válasza Djuree (#33002) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Ha valaki okos volt, az nem farmolta az időt, hanem vagy AH-n termelte ki a tőkét, vagy egyszerűen vett aranyat ebayen és befektette. Meg vagyok győződve róla, hogy 5 óra farmolás helyett többet ér, ha veszek 2000 Ft-ért 4M goldot... és azt forgatom...

(#33006) Djuree válasza Mumee (#33003) üzenetére


Djuree
félisten

ez a baj h nekem nincs alaptőkém, pedig én is tudom mit kéne venni, de ugye a pénz is ahhoz megy akinek pénze van. én meg nem fogok farmolni, farmoljon akinek 2 anyja van, jobb dolgom is van. főleg hogy inf is simán megy mostmár, hála a blizznek hogy ennyire lenerfelte, eddig volt kihívás, most nincs :(

Ren Hoek: ezzel egyetértek. keresek annyit hogy nem lenne gond akárhány goldot vennem, de nálam ez elv, ilyenre nem költök inkább.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#33007) Mumee válasza Ren Hoek (#33005) üzenetére


Mumee
őstag

Első héten még milyen fincsi goldárak voltak. Hála az égnek akorra már kivégeztem a gamet és volt tőkém is, hogy tudjak eladni/beforgatni.

(#33008) warcat


warcat
veterán

Ahogy IRL,úgy a játékban sem a kubikost (=kézzel farmolót) fizetik meg legjobban.
Csak itt kisebb a konkurencia,nem kell aggódni azon,hogy megfelelő minőségű-e az áru stb.
Azért ne hirdesd nagyon,mert aztán előbb-utóbb belefutsz valami unatkozó ellenőrbe,vagy valaki beajánl (szomszéd tehene is dögöljön meg alapon).A magyar már csak ilyen :)

Amúgy egyet kell értsek a szabad rablással az elejénnel, a legtöbb cuccom amit eladogattam,első két hétben vettem ,most már bagóért.Skull grasp 800k aranyért? ilyen is volt ám.

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#33009) Wolverine válasza Ren Hoek (#32984) üzenetére


Wolverine
félisten

Hidd el, Mumee profi. És ez azt jelenti, hogy nagyon az :DDD

#33006: szerintem nem figyelsz ;) Szvsz az alaptőkéje is AH-ból jött - mint a cserélgetős fazon 10 éve, aki egy tollal kezdte és a végén konyhabútorig jutott talán? (mindig egy tárgyat cserélt egy másikra)

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#33010) Ren Hoek válasza warcat (#33008) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Ezzel egyetértek... ki nem ejteném a számon, hogy ennyit kerestem egy online játékkal :D ... Amúgy még adózással is megoldható a dolog, csak le kell jelenteni. Más kérdés, hogy ki akar adózni ilyenek után ;]

(#33009) Wolverine: Elhiszem, és le is borulok a zsenialitása előtt :R
A tollas sztorit úgy tudom, hogy Ferrarival végezte :D Vagy valami sportkocsival...

[ Szerkesztve ]

(#33011) oxox válasza Djuree (#33006) üzenetére


oxox
addikt

infernon act1-ig hasonlo cipoben jartam...azzal a kulonbseggel, hogy nekem gyakorlatilag minden elment AH-ra...100-150K-nal pedig nem vettem semmit dragabban....infernon is igy voltam jo darabig...de 1.03 miatt, 1.5nap farmolassal /10-14ora/ talaltam jopar eladhato cuccot (ket amuletett pl 2.5misiert vittek el), tehat kitartas kell semmi tobb...volt kb meg egy egykezes Xbow ami jo aron ment el, es jopar ami 100k alatt.....amugy jo fegyo nem nagyon esik act1-ben..1db 1000 feletti bow esett eddig (ma Butcher-bol)....ket nap alatt 3 gurigaval nott meg a szamlam....meg is zavart a nagy osszeg (milyen jo is, hogy nem en nyertem meg az otoslotto felet :DDD :F )...raadasnak wizardal megyek, ami ugy latom nem volt tul szerencses valasztas internot tekintve (partyban hasznos mert durva dps-em van, de soloban act2 rafizetes a javitas miatt)

Az arak az AH-n meg elvannak szallva...mennyi jatekido kell egy 20misis gyuruert...300ora? hat dugjak fel maguknak! :DDD ...amugy meg nem raerunk....nagy elvezet lenne ugy jatszani a karakterrel mintha normal fokozaton mennek most vele....jahh persze lehetne farmolni es raizgulni az euros reszre...de en jatszani vettem meg ezt a vackot...meghat tobbet er az idom, minthogy 20orat farmoljak 3 euroert...

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#33012) Djuree válasza warcat (#33008) üzenetére


Djuree
félisten

ismerek más topikból ilyen feljelentgetős embert, az ilyen patkányokat rühellem. mint régen az árulók, őket büntették a legdurvábban :C

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#33013) Djuree válasza oxox (#33011) üzenetére


Djuree
félisten

én farmolhatnék hetekig, akkor sem esne semmi, szerencsétlen vagyok ilyen tekintetben minden játékban, eddig 1 cuccom volt 100 óra játékidő alatt amit 80k-ért elvittek AH-ban, többit csak 10k-ért rakosgatom ki, de így is alig mennek el. de nem is kell most lóvé, inferno nerf miatt nincs szükségem jobb cuccra, ezekkel is megy, néha kicsit nehezen, de legalább tovább tart, amúgy hamar elunnám.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#33014) warcat


warcat
veterán

Egyébként remélem senki sem érzi sértve magát a kubikos hasonlat miatt,magamat is odaértettem ,mert rengeteget farmoltam az elején ,és ez a legnagyobb bajom a játékkal jelenleg,hogy nem érdemes játszani vele...10x annyi goldot keresel az AH előtt ülve, mintha elmennél cuccokra vadászni,és mindaddig,amíg pakolnak fel jó tárgyakat aranyért,ez azt is jelenti,hogy 10x hamarabb lesz jó felszerelésed.Tényleg csak arra jó,ha iszonyatosan unod magad épp,na hátha esik valami alapon,aztán csalódsz.

EA: It's in the crate!

(#33015) Djuree válasza warcat (#33014) üzenetére


Djuree
félisten

én éppen ezért is játszok és nem AH-zok. játszani vettem meg, toljuk haverral 1 perc AH nélkül és tök jól elvagyunk, nem unjuk :K AH-zon aki világbajnok akar lenni ebben, én nem akarok, csak élvezni akarom a gémet ;)

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#33016) Mumee


Mumee
őstag

Én akkor farmoltam/farmolok, amikor az AH-n már összefolynak a számok. :D

Valaki egy kis act1 inferno? Kipróbálnám párom kariját milyen lett, de soloban már nagyon unom. :D (friss mai 60-as bár 40k unbuffed damage van)

[ Szerkesztve ]

(#33017) Franklin válasza Bencus88 (#33004) üzenetére


Franklin
addikt

Oké, elhiszem, nem is konkréta ezekre gondoltam, csak úgy általánosságban.

Az AH-ban azért hiányzik az, h nem mutatja, hány ember licitált egy tárgyra.

(#33018) D4v3 válasza D4v3 (#32912) üzenetére


D4v3
őstag

Erre valaki?

(#33019) DopeBob


DopeBob
addikt

Szerintetek ez ér valami? Nem értek a pajzsokhoz (wizard) nem tűnik rossznak :-) Még nem találtam semmi értékeset, de nem akarok kilépni AH-zni mert leesik a buff :(

MZ/X

(#33020) radi8tor válasza DopeBob (#33019) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Egész jónak tűnik. 75 resistance, +14% life, meg health globes értéke. :K

D4v3: nem lesz gondod az ékezetes betűk miatt. :N

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#33021) Mumee válasza DopeBob (#33019) üzenetére


Mumee
őstag

2-3 mill

(#33022) oxox válasza warcat (#33014) üzenetére


oxox
addikt

jelentem engem verig sertettel :DD ...meg egy ilyen, es PvP lesz! :DDD

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#33023) Peat;) válasza WayneGace (#32943) üzenetére


Peat;)
veterán

Én egyszerűen nem értem a blizzardot. Az entropia universe szintén valódi pénzes, usd dollár alapú játék, blizzard mellett elbújhat méretben.Ha ott ilyen történt akkor egyszerűen minden mentve van a szerveren, visszakeresik, chat látják hogy nem fizetett, bumm bann, tárgy vissza eladónak. Pedig ott is van aukció(és mennyivel jobb) jó kis jutalékkal,tehát mondhatnák azt hogy miért nem azt használtad. No comment. Blizzard egy jó lenyúlós banda lett ahol a minőség is zuhan, ha már bevezették ezt a pénzes dolgot ami vonzza a csalókat legalább másolták volna le egy sok éve jól működő rendszer alapjait.

(#33024) RI/OS válasza Peat;) (#33023) üzenetére


RI/OS
őstag

Én azt nem értem, hogy ott a wow.

Egy kurva jó, jól működő ah-val.

Nem értem mi ez a bullshit itt, amit ők ah-nak csúfolnak.

[ Szerkesztve ]

(#33025) Mumee


Mumee
őstag

Senki sem akar szaladni egy gyors act1-et? :D

(Úgy látom megint solo lesz :D )

Más: Hardcore mondjuk fun, ott nem AH-zod össze a geared csak úgy. :D Én pl komolyan túlbiztosítottam magam végig (35k hp-m volt 35-ön). Élvezhetőbb is, hogy nem vágják a pofádba szinte ingyen a jó lootokat, ellenben csöppet ideges lettem a múlt heti csodálatos bugos d3-nak hála meghaltam hardcore AH árazást nézve cirka 100 mill-es gearben, tehát igaz ami igaz csak erős idegzetűeknek való. :D

[ Szerkesztve ]

(#33026) Ren Hoek válasza Peat;) (#33023) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Jah, de azt is 6-12 millióan játsszák? Meg amúgy lehet egy ticket beadás után visszaállították volna neki. Ugyanis a hivatalos d3 promó videóban fícsörként van feltüntetve az ilyenfajta kereskedést, szóval nem tiltott... Csak elhiszem, hogy durva lehet ennyi játékos supportjával foglalkozni. Ettől függetlenül nagy a Blizz sara, főleg a csalók kiszűrését már az elején meg kellett volna oldani. Nehogy már a csaló szemetek keressenek egy csomó pénzt ezzel, míg a valódi játékosok meg farmolással szenvedjenek, értéktelen golddélrt.

(#33027) killerjohn válasza medvezsolt (#32832) üzenetére


killerjohn
addikt

és milyen király! egy 42. szintű kari a seggét veri a fölhöz ha ezt meglátja!

(a röhögéstől)

(#33028) sith7


sith7
nagyúr

2 kérdés

1.
Miért lvl 54 - 57 - es cuccok hullanak act2 közepéhez közeledve infernón ? :F

2.
Ilyen is van ?
Ebben is van legendary ?

Na ez vajon mennyit érhet ? :)) /nem akarok kilépni az 5 - ös szorzó miatt :DDD /

(#33029) Mumee válasza sith7 (#33028) üzenetére


Mumee
őstag

800k

(#33030) Mr.Csizmás válasza killerjohn (#33027) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

épp írni akartam, hogy talán egy -14 lvl req stattal még használható is lenne :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#33031) radi8tor válasza Mumee (#33025) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Írtam PÜ.t ;)

⭐ Stella

(#33032) mikromanus válasza Nordic (#32934) üzenetére


mikromanus
veterán

Figyelj! Nekimész közepesdehasznos-hellesistenkirály cuccban csupa sebző skillel gyatra életpótlással és duplakarddal és lef*ngja az arcodról a husit. Következtetés: biza' ez nem életképes.
Próbáljunk mást! Írok megoldást ami simán olcsóbb mint a javítás a makacs hülyeség miatt. Jó, két fegyvert használsz. Megértem. Ghomnál kevés. HASZNÁLJ CÉLSZZERSZÁMOKAT!
Egy ilyen a pajzs pl. KELL a plusz armor ha makacsul meggyalázzák a holttestedet a csatatéren. 1-200k-ból tuti van olyan pajzs aminek van jó armorja és all resistje. vagy még ínyenc módkára méreg ellenállás is van rajta. Max 100-300kból ócska kék LoH amut szerezhetsz ami megdobja 4-500-zal a LOh-t. Lehet a büdös életben nem használod majd utána, de Ghomhoz kell a kis extra. Az olyen félszívvel valamibe belefogok karik nem használhatóak. Ez se nem DPS kari, se nem tank, se nem "terminátor". EZ épp kevés bármihez is. Te meg elolvasol egy sort a 10-ből, azt megfogadod, a többit lesz*rod és akkro szar játék mert folyamatosan elheversz. Csak úgy mondom, hogy +1 amuval és egy pajzzsal van kb több nálam ha a "könnyű" cuccban megyek ghomnak és kb fél kézzel és két skillel is lenyomhatóü lenne. Elég a warcry pótlás és a revenge is. Kb annyi a meló, hogy közel mész rákattintasz és nyomva tartod a bal egérgombot amíg 10 perc alatt meg nem hal.
Le se csökken 80% alá a life 30k-nál. 1100 LoH-nál már kell a revenge-ignorePain(life és dam csökkenés) és a leap (Armor), de úgy is simán lenyomható.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#33033) sith7 válasza Mumee (#33029) üzenetére


sith7
nagyúr

Csak ??? :F

Akié ez a terv, annyi legendary csizmát csinál, amennyit akar .... :U

(#33034) D1Rect válasza sith7 (#33033) üzenetére


D1Rect
félisten

Rengeteg 50K-s csizmát tud csinálni... :U

(#33035) Bencus88 válasza D1Rect (#33034) üzenetére


Bencus88
nagyúr

100K alapanyagból ;]

sith7: Adok érte 100K-t na? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#33036) bajtokarpi válasza Kobe (#32942) üzenetére


bajtokarpi
senior tag

Szia!

Sajna egy csónakban evezünk. Nekem is nvidia kártyám van. Nekem viszonylag jó a net kapcsolatom, mégis folyamatos mikrolaggom van. Hétvégén direkt emiatt húztam újra a windows-t. Csak a legszükségesebbek kerültek fel a rendszerre (driverek, legszükségesebb programok, vírusirtó), direkt azért, hogy bármi nemű ütközést kizárjak. Felkerült a legfrissebb Nvidia driver is, de ugyan olyan kuka, mint az előzők. Semmit nem javult tőle a helyzet. Sokkal "keményebb" grafikájú játékok elfutnak a masinámon, de sajnos a Diablo 3-mal szenvedek én is. Jó lenne, ha lépne valamit ez ügyben a blizzard, de ahogy soraidból kiveszem, nem igazán érdekli őket. Kitartás :) !!! Én továbbra is tolom, mert maga a játék baromira tetszik. HDD swap-ot sem igazán értem, mert nekem pl. anno mikor wow-oztam, soha nem jelentkezett. Én is próbáltam a játék grafikáján butítani, de semmit nem jelent. A hibajelenség akkor is megmaradt.

battletag: bossi#2666

(#33037) sith7 válasza D1Rect (#33034) üzenetére


sith7
nagyúr

Értem .... ok ...

Ripper03
Megnéztem AH - ban, 859000 gold az ára .... szóval, ha tényleg kell, akkor tedd fel szorzóra azt a 100k - t , és beszélhetünk ... ;)

KonzolKartel
Játékban voltam, nem akartam kilépni az 5 - ös szorzó miatt, de időközben megnéztem már ... és tényleg nem nagy kunszt ... :U

[ Szerkesztve ]

(#33038) KonzolKartel válasza sith7 (#33033) üzenetére

Megnézed ah-ban mennyiért megy. nem egy nagy kunszt.

Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007

(#33039) Franklin


Franklin
addikt

Ezt most buyoutoltam 300K-ért... megérte, vagy jól járt az eladó? Hasonló daggerek milla alatt nincsenek fent. Mennyiért mehet AH-ba vagy RMAH-ba?

(#33040) execute93


execute93
őstag

Ebben a játékban csak nekem van kevés goldom? (600k)
Mindegyik streamre ránézek: 400 millió, 200 millió.. besz.rás!:D

MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK

(#33041) Wolverine válasza Ren Hoek (#33026) üzenetére


Wolverine
félisten

Szerintem ha most ír egy ticketet, de pontosan meg tudja mondani, mikor történt, kivel (BattleTaget) és mit trade-elt, akkor a support még mindig tud lépni. A logok valamennyi ideig visszakereshetőek, de nem tudom, hogy a D3-nál mennyi ez az idő (a WoW-ban 2-3 hónap, ha minden igaz).

WayneGace, ha tudsz adatokat, akkor ne késlekedj tovább azzal a tickettel. Az ilyen scammereket szankcionálni szokták.

#33040: 600k goldom nekem is van, pedig a legnagyobb karakterem 35-ös :P

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#33042) gyurczy válasza execute93 (#33040) üzenetére


gyurczy
őstag

70K? :))

(#33043) tatabánya válasza execute93 (#33040) üzenetére


tatabánya
senior tag

ne félj nem vagy egyedül! azt bánom hogy elején nem figyeltem jobban ha akkor énis veszek 100db 10000 goldos cumot ami most 10000000 goldot ér huhuuuu ott lehetnék a toppont

(#33044) Cyberbeni válasza execute93 (#33040) üzenetére


Cyberbeni
addikt

nekem is csak 800k-m van, nemrég vettem egy blackthorne's medal-t.

(#33045) Djroberto


Djroberto
tag

hm... ezért ez az inferno elég durva basszus...........

publicba nem piskóta.

nem tudom milyen cuccok kellenének hogy zökkenőmentesen lehessen haladni egy monkkal. :F :F :F

:-)

(#33046) Cyberbeni válasza Djroberto (#33045) üzenetére


Cyberbeni
addikt

soloban könnyebb, mint publicban, mivel oda kb csak azok mennek, akik egyedül haladni túl gyengék.
ilyen statok pl bőven elegek infernó végigtolásához (act3-4 lehetnek izzasztó champ packok, meg ghomot nem sikerült megölnöm patch után)

[ Szerkesztve ]

(#33047) persil válasza Cyberbeni (#33046) üzenetére


persil
nagyúr

mindegy:D

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#33048) Nordic válasza mikromanus (#33032) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Nem mondom, hogy nincs igazad, valószínűleg simán el van b*szva a gearem, meg nem is vagyok olyan ügyes/türelmes, mint itt sokan mások. majd nyugodtabb állapotomban rápróbálok egyszer. Pajzsom van a ládába(csak a2-ben jobban haladtam a farmmal 2 fegyóval)+144vit +60allres socket kb 900as armorral, 18%-os Blockkal. Még nagyon régen vettem 1,5M-ért, és nem dobtam ki/adtam el. Azt hiszem először azzal is próbáltam leütni, de kevésnek bizonyultam akkor is. Pont ezért vettem a kardot, hátha a plusz loh segít.

(#33049) -conrad-


-conrad-
addikt

Na megjött a patch, Sarkoth farm nerfelve, nem 70%-ban van ott, hanem inkább 15-20%... :(
Remek, hogy minden lehetőséget kivesznek.
Akinek van jó farmhelye mint pl sarkoth volt az pls!!! írja meg nekem privátban!

(#33050) HavocS válasza -conrad- (#33049) üzenetére


HavocS
senior tag

Azért ilyenkor azt is vegyétek észre, hogy ezzel pont a lehetőségek bővülnek. A bottereknek mínusz egy hegy, a becsületes játékosoknak egy csomó új lehetőség.
A "mefi-baal-pindle-boci" kombóra elég volt d2. Egyáltalán nem baj szerintem, hogy egész/fél actokat érdemesebb runolni mint egyfolytában a bossokat.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.