- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rol33
aktív tag
válasz
Sirandrish #50095 üzenetére
igen utólag elnézést is kértek, hogy nem szeretnének a csőd szélére kerülni, ugye megértem...mondom meg
-
rol33
aktív tag
válasz
Sirandrish #50088 üzenetére
dehogy, csak többet szeretett volna adni érte
-
rol33
aktív tag
válasz
Sirandrish #50084 üzenetére
áhh nem kell az neked, majd nézek valami jobbat lvl60 alatt
ennek meg különben is már volt gazdája vagy 1 percig -
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #50084 üzenetére
Hogy azt is eladd a vendornak?
-
rol33
aktív tag
válasz
Sirandrish #50080 üzenetére
tegnap észre sem tetszett venni, tehát 1 már megvolt, szóval akkor lassan ünnepélyes előléptetés lesz
-
rol33
aktív tag
válasz
Sirandrish #50074 üzenetére
mondjuk előléphetnék szakaszvezetővé és vihetnék addig is egy másik bandát.Persze ebben a formában csak ritkán nyomnánk, inkább maradok a Parancsnok Úr jobb oldalán.
Parancs értettem, hazámat szolgálom(#50076) Sirandrish nem tudom miről beszélsz....
azért még az este csak visszakerült a helyére -
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #50076 üzenetére
Előtte kipróbálnám azé...hátha...
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #50074 üzenetére
A skornnal együtt ugyebár...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sirandrish #50061 üzenetére
megoldás: kiegyenlíteni az esélyeket azzal, hogy a saját ütésed+lövésed lassan roncsolná a cuccokat, mint eddig (ha téged csapnak, az nem) ...ezen felül meg csak a halál
dh-ként nekem így is megfelelne és a melee karakterek is örülhetnének... hasznosabb lenne a cuccokon az ignore dura loss-os spec is és figyelhetne mindenki jobban... aki meg sír a repair cost-tól, ne erőltesse ami nem megy
ui: ami viszont morbid lenne: halálonként 1-10% gold loss
(esetleg xp loss a paralevelből) ...d2ben legjobban az xpbukás akasztott ki... főleg, hogy csomószor egész napi "munkám" ment kárba 1-1lightning ench+multishot pakktól... (ráment talán 2 billentyűzet meg néhány egér is)
#50063: már szerintem hónapok óta inf dia kill előtt vagyok
sz@rakodott a netem, amikor csapatban nyomtuk volna, de nem is izgat... elvagyok a2-a3-ban, élvezem... dia meg rettegjen... ha lesz ss-el buffolt 250k damom (most 200nál tartok), majd elpicsázom... valahogy nem motivált azóta sem, hogy most akkor mindenképp lenyomjam... hasznosabbnak tartom a farmolást és ebből csordogál a pénz is (5eur tisztán bejött már ma is)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sirandrish #50057 üzenetére
én beraknék ennyi nerf után +1000% repair costot... és most a viccet félretéve, komolyan
fél óra alatt összefarmolok vagy 150k-t (plusz 1-2 cucc is eshet) és teszek rá, hogy páróránként 20-25k-t elköltök javításra... goldsink-ként is kellene működnie a javítgatásnak, de ezt megölték: egyre több az arany a játékban, ami egyre kevesebbet ér... low cuccokat megkapsz 5k-ért lvl60-ra, átlagos+drágább szinte kutyának sem kell, a top cuccok ára meg az égben... ez így nem kóser
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #50043 üzenetére
Kihívás max annyi volt 1.0.3-ban, hogyha csupa kék cuccokkal akartad végigtolni a játékot.
-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish #50029 üzenetére
Ezeket az "irritáló baromságokat" nálam kihívásnak hívják. Sajnos alig maradt már ilyen a játékban
-
Coyot
őstag
válasz
Sirandrish #50029 üzenetére
Smoke screen DH nál elég jó skill. Bekapcsolom két oda vissza vault, trail of cinders rúnával, aztán egy pack halott
jó közben elengedek pár ball of lightningot azért
-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish #50014 üzenetére
Ha barbár lennék engem is zavarna ha megfekszek lépten-nyomon. Ha jól tudom akkor van a barbárnak olyan skillje, amitől nem hat rá a frozen/arcane/molten stb, tessék használni és akkor fair lesz. Vagy szerinted az lenne fair ha minden és mindenki lepattogna rólad? Így is szénné nerfelték infernót
Gorneck23: Megvan még a madárka, nemrég találkoztam vele
Agro: Azokat én is nagyon de nagyon utálom, 2-3 halál biztos benne van mire legyűröm őket valahogy
Szerencsére már felismerem a rejtekhelyüket és sokszor nem is csalogatom őket elő. Így egy problémás elittel kevesebb van.
-
mpierre
veterán
válasz
Sirandrish #50014 üzenetére
Én igen. Néha hagyom dolgozni a kis csajt, meg szeretem amikor sikongat...
-
mpierre
veterán
válasz
Sirandrish #50009 üzenetére
Amúgy szólóban is ezt teszi, csak ott az encsire gerjed, ha érzékelési körön belül van. A barbnak azért nem rongyol neki, mert onnan lepattan. És azt ő is tudja, hogy ami fáj, azt nem csináljuk.
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #50009 üzenetére
Az a szép benne, hogy te elöl esetleg még látod is, hogy készülődik, de mire megnyekkenhetnél már átgázol rajtad és a WD arcán/hulláján ugrál. Szerintem idegesíti a wd kinézete, vagy a használt színek... vagy a szaga...
-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish #50006 üzenetére
Az Act3-as láthatatlan Winged Molokra gondolsz? Azt el kell csalni egy jó távoli sarokba ahová már nem fogsz visszamenni, megvárod amíg lecsap és többet nem zavar. A bikát már megszoktam, hogy időnként elgázol mint a gyorsvonat. Amúgyis sokszor onehit vagyok, eggyel több halál nem oszt nem szoroz (kivéve ha épp egy goblint üldözök/üldözünk). A frozen szintén nem zavar, mert egy gombnyomás és "kiolvadok", az arcane viszont tényleg bugos. Sokszor még a közelemben sincs a sugár de már el is fekszek tőle.
akela91: Demon Hunterem van
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #50003 üzenetére
HC-t csak a fura izzó tekintetű népek játszanak. Sose láttam értelmét. Egy jó disconnect és indíthatsz új karit... amibe beleöklel másfél képernyő távolságról egy bika és elfárad
Megjegyzem a bika látóhatáron kívülről gerjedős dolog többnyire csapatban tűnik sanszosnak. Vagy a peteknél is megvan az, hogy elöl hergelik az ellent és a gazdit kapja telibe az intelligencs monstra? Ezeket a jégbarlangos alagútbikákat én is szeretem nagyon. Gyalázatos forgószeles menekülős-seismices taktikát folytatok. Amióta legendary fegyverem van pánikjellemzővel azóta kellemes. Amit nem csapok le kapásból az 1-2 másodperc után ha beleáll a szélbe akkor bepánikol. Onnan már könnyű préda
-
Thrawn
félisten
válasz
Haragudhatnék én is rájuk, mert egyszer véletlenül bezúztam egy frissen vásárolt és nem éppen olcsó cuccomat a kovácsnál. Elég fájó volt, dehát a figyelmetlenséget nem küszöbölhetik ki semmivel. Persze bezúzás előtt 3-szor is feljöhetne az ablak, hogy "Tutibiztos be akarod zúzni?", de annak meg semmi értelme nem lenne.
Ezt az unfair elite dolgot viszont nem értem, a nerf óta már nincs unfair elit a játékban.
vhunor: Egy ranged karakter számára az összes olyan elit gáz, amelyik szintén távolsági mob (íjaz, köpköd, dobál) de ha ezeket is kiveszik akkor tényleg csukott szemmel lehetne végigmenni infernón. Így is átjáróházat csináltak belőle, legalább ennyi izgalom maradjon már...
-
vhunor
őstag
válasz
Sámán, mortaros elit, tűzköpő madár mind ilyen... de a legjobb talán a szúnyogok sewers-ben. Azokat k*rvára nem látni.
-
SLYM
veterán
válasz
Sirandrish #49960 üzenetére
oké. akkor kihívás kell? hardcore-on juss el inferno végéig. asszem ezzel elleszel egy ideig. jahogydehát aztúgy nemlehet mertlaggol megbugos ésatöbbi. erre majd azt válaszolom, hogy van akinek sikerült, ők is valszeg a kihívást keresték...
hát én láttam már tőled 40k-nál többet érő cuccot is, de akkor legyen igazad, tényleg vannak páran akiknek volt 100 euro-s eladása is. csak tudnám, hogy akkor mégis hogyan veszel ki 1.5 hetente 40k-t. gondolom nem ülsz napi 3 órát AH böngészéssel, de ha így van akkor elnézést
az, hogy a blizzard pénzért csinálja az szerintem nem kell, hogy meglepjen, az apple se ingyen adja a legjobb tabletet, meg a legjobb telefont, ettől még az AH egy jó dolog (lehet ideképzelni mindenkinek azt amit akar az apple helyére)
a kesztyűs dolog ettől még ugyanúgy gáz és nem a blizzard tehet róla, hidd el
illetve nekem csak azzal van problémám, hogy idejövök, elolvasok 20 postot és abból tuti lesz egy aki valamiért sír, meg írja, hogy őt már nem izgatja a játék. hát engem meg ez nem izgat és nem azért jövök fel olvasgatni, hogy más sírását meg fikázását olvassam, mert engem még érdekel a játék, meg valszeg azokat is, akik olvassát ezt a topicot
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #49963 üzenetére
Nem csodálom, hogy fáj a szíved eladni őket 20-40k-ért.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #49961 üzenetére
Tárlat vezetés mikor lesz?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #49960 üzenetére
"Read only? "
Ez természetesen "Write only" akart lenni csak korán van még!
MÁS: Ezúton is szeretném mindenkinek(ofc akik adtak) megköszönni a jóféle Legend itemeket..szépen lassan gyarapodik a gyűjteményem
-
SLYM
veterán
válasz
Sirandrish #49846 üzenetére
a kesztyűs sztorira csak annyit, hogy a saját bénaságodat a blizardra kenni elég vicces azért, már ne is haragudj, velem ez kb sosem fog előfordulni és úgy az emberek nagy részével sem. innentől kezdve minek foglalkozzon ezzel a blizzard?
aztán én is látok 2 nagy hibát a játékban, amiből az egyiket kb semeddig se tartana orvosolni, de ilyenek vannak, azért jönnek szépen a patch-ek a játékhoz, előbb-utóbb valszeg meg lesz oldva a hibák nagyrésze. egyébként meg nem értem miért kell folyamatosan, kb tényleg minden nap sírni, hogy ilyen, meg olyan fos a játék, nincs kihívás, nincs élvezet, bugos fosért fizettél, de azért mégis játszol, mert hát azért a blizzard aládrakott egy olyan rendszert, amiből azért tudsz némi pénzt is csinálni. szóval neharagudj, de szerintem a topicba beírók nagy része nem kíváncsi arra, hogy naponta sírsz valamiért, az meg az extra, hogy mellékesen neked dobta eddig a legtöbb jó cuccot a játék, még szerencse, hogy ezen nem kezdesz el sírni
. (nekem meg öcsémnek 270-280 óra alatt dobott egy cuccot ami többet ért, mint 10 milla, mégse sírok, hogy ilyen meg olyan fos a game)
-
Zan
aktív tag
válasz
Sirandrish #49913 üzenetére
Te egy beteg ember vagy..tudtam én
!
-
userxy
őstag
válasz
Sirandrish #49913 üzenetére
Hajrá
ha bírja a géped
meg van hozzá türelmed
-
kornel76
aktív tag
válasz
Sirandrish #49896 üzenetére
Jaja, megadja az alaphangulatot az Inf pony-level farm bukfencezve elrepülök feelinghez
.
-
Jazz
veterán
válasz
Sirandrish #49871 üzenetére
De nem csak te vagy így ezzel egyedül....
Így is nagy probléma az itemek, goldok, piaci telítődése, elértéktelenedése. És még nehezebb tenni ellene.
Én csak azt mondom, hogy nem csoda ha nem siet a blizz a "javításával", hisz ez is hozzá tesz ahhoz, hogy itemek kerüljenek ki a forgalomból. D2-ben is, globálisan nézve, mennyi de mennyi értékes tárgy tűnhetett el a cuccolás következtében. -
kornel76
aktív tag
válasz
Sirandrish #49874 üzenetére
Van fülesem (így nem mindig hallom), a fájdalmat meg jól bírom .
-
válasz
Sirandrish #49887 üzenetére
mi az a chd-s kavics?
-
válasz
Sirandrish #49887 üzenetére
Jelenleg van 150ezer aranyam, úgyhogy nem nagyon ugrálok.
-
válasz
Sirandrish #49871 üzenetére
Hogy linkeljem, honnan?
-
skater86
tag
válasz
Sirandrish #49832 üzenetére
Láttam nemrég egy 15 millás kesztyűt AH-ban, nem lehet hogy a vendor egyből továbbflippelte?
-
kornel76
aktív tag
válasz
Sirandrish #49863 üzenetére
Nagyon remélem , hogy igazad van.Ki kellene szednem a játék meg a laptoty árát belőle, mert azasszony(ide egy házisárkány képet kénne beillesztenem
) azzal nyaggat h,: "azt mondtad azért veszed meg a gépet, h melóban éjszaka tudjál diablózni és vissza fogja keresni az árát!!!!" mindezt ahányszor meglátja a bejelentkező képernyőt. Utána tőlem aztán lehet bármilyen szar a drop az élvezet lesz a fő cél (igaz eddig is csak az volt).
-
Jazz
veterán
válasz
Gold kivonás a piacról, különben elértéktelenedne. Ez egy jól bevált gazdasági formula. Az összes eszköz ezt a célt szolgálja.
A sima gold-gold kereskedés utáni 15% is. Miután a tárgy 7x gazdát cserél a játékban (ha csak addig el nem veszik), "eltűnt" a piacról. (105%).
A te esetedben 15M gold került kivonásra. -
vhunor
őstag
válasz
Akkor rakjanak be paladin vagy warrior kasztot, mert én még egyszer nem fogok pajzsot a kézbe barbárral. Kiráz a hideg ettől a talpig vasban mászkáló ál-lovag barbártól. Kár volt ezt a két kasztot összemosni. Nálam ez a játék legnagyobb negatívuma.
-
kornel76
aktív tag
válasz
Sirandrish #49855 üzenetére
Én meg csak irigykedem itt nagyon
. Persze én is további sikereket kivánok de esz az irigység.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sirandrish #49855 üzenetére
én is a pénzt látom benne elsősorban, de én rmah óta járok kb 35-40ezernél, nem pedig 1-2hét után
...kis kiegészítés a fizetés mellé ezekben a szűk időkben és szórakozok is közben
az a bajom ah-val, hogy olyan mint a drop: vannak jobb napok, amikor tisztára motivált leszek a sorba hulló JÓ cucctól, máskor meg unalmas-monoton, nem esik semmi... ah-ban ugyanez: van hogy óránként jön az email, hogy "eladtál ezt/azt euróért", máskor meg 1 hétig is semmi ...nem lehet stabilan építeni rá, de ilyen szinten is megéri nekem (tudom, hogy nagy számok törvénye szerint előbb-utóbb esni fog valami, amire azt mondom, hogy "100-200eur-ért 5percen belül simán elmegy" ...és így is lesz)
ui: a hét "nagy üzlete" az volt eddig, hogy vettem bid-del egy kesztyűt 380k goldért és eladtam fél nap alatt 5.5eur-ért
-
Jazz
veterán
válasz
Sirandrish #49834 üzenetére
"Mint ahogy azt is hogy lockolhassam a rajtam lévő cuccokat...
Áá..az túl ésszerű lenne"Ez is a gold-sink egy fajtája. Nem gondoljátok?
-
F-ECT$
titán
válasz
a CC skillek teljes hiányán át
1.0.5-ben jön a buff rájuk
-
Bird
addikt
válasz
Sirandrish #49850 üzenetére
Kívánom, hogy főállásban sokáig tudd ezt csinálni és ne csak "alkalmi munka" legyen!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Sirandrish #49850 üzenetére
lesz ez még így se
-
Bird
addikt
válasz
Szerintem túúúúl sokat diablozól és a gondolaid túlnyomó többsége is e körül forog! Ha napi 10 órát dolgoznál és este 2-3 órát játszanál ezek a számodra oltári zavaró hibák talán nem is lennének... Ezt nem bántásnak szántam, csak egy vélemény a sok közül!
Azt meg, hogy pénzt szeretnél ebből viszontlátni.... Szerintem felejtsd el, a profik is nagyon rég elhagyták már a süllyedő hajót!
-
mikromanus
veterán
válasz
Lemaradtam egy jó kis flame warról? Ejnye Kismanó, feszegeted a User Error feliratú ládát és szítod az indulatokat? Aztán hátradőlsz elégedetten: "igen, simán megérte azt a 15 misit". Gonosz vagy, tudod-e?
-
mcsabee
senior tag
válasz
Sirandrish #49804 üzenetére
Ha 20 itemet jegyezne meg, az sem lenne lég. Megoldás: oda kell figyelni arra, mit adsz el.
-
Coyot
őstag
válasz
Farmolni ne farmoljon helyettd a játék? sokkal egyszerűbb lenne nem?
-
Agro
senior tag
válasz
Engem pl az zavar, hogy miért droppolnak egyáltalán fehér itemeket a lények Normal szint után.
-
persil
nagyúr
válasz
De miért pont 15?
Ennyi erővel lehetne 100 tárgy, amit kilépés után is megjegyez a játék, sőt eladás előtt 8 felugró ablakban megkérdezné, hogy biztosan akarod, jól átgondoltad.. ?
Oda kell figyelni legközelebb, nem nagy cucc."Ugyanazt adja mint a régi csak 20al kevesebb STR-t"
Valamit pedig tuti, hogy benéztél, ilyen jellegű bug nincs a játékban. Esetleg arra tudok gondolni, hogy specifikusan az a kesztyű(asszem kesztyűt mondtál) hibás és rosszul jelzi ki a bónuszt, vagy ilyesmi. -
Hun'reeth
őstag
válasz
Épp akartam írni, hogy az MMO-kban simán lockolhatóak az itemek pont ilyet eseteket elkerülendő.... de bizonyára Blizz erre is szarik.
(amióta Vivendi megvette, szenyává lettek)
-
Coyot
őstag
válasz
megtehetnék azt is hogy amit eladsz vendornak nem veheted vissza, akkor jobban figyelnél mire kattintagtsz össze-vissza
-
Franklin
addikt
válasz
Sirandrish #49824 üzenetére
Follower nélkül nézted?
-
persil
nagyúr
válasz
Ne haragudj meg, de ez messze nem a blizzard "nyomoréksága", hanem a tiéd
Én még soha, semmit nem adtam el véletlenül, vagy ha igen(mert félrekattintottam) akkor ott volt rögtön, azonnal visszavettem.
Az, hogy eladod, majd eladsz másik 11 tárgyat és fél óra múlva visszaballagsz, hogy jaj hol van a szajrém, nem a játék hibája, ezt be kell látnod. -
Mrdevil
addikt
válasz
A követőd bónusz dolgai, esetleg megváltoztattad?
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Ez nagggyon dúrva!
-
mpierre
veterán
válasz
Bogaras a kesztyűd...
-
BaLee
addikt
válasz
Sirandrish #49818 üzenetére
Nem ad valami speciális dolgot ami befolyásolja a DPS-t? Atk speed, CHD, damage bónusz ilyesmi?
-
Agro
senior tag
válasz
Azt nem írtad mennyi idő és lvl telt el a 2 verzió közt
-
Agro
senior tag
válasz
Paragonból szerzett bonus str?
-
mpierre
veterán
válasz
Örülj neki. Ez olyan mint a nem life steales kardom, ami még is az...
-
prokxy
veterán
válasz
Sirandrish #49809 üzenetére
ACT3-ba megyünk ma együtt? Neked farm, nekem meg egyre közelebb lesz a végcél!
Mit szólsz? Tank nélkül halott vagyok, bár ma jár le 1-2 liit, szóval lesz egy kis ápgréd.A púzós után vagyok, amióta segítettetek, nem toltam csak act1 farmot.
-
BaLee
addikt
válasz
Elég szar megoldás, legalább valami kapcsoló lenne hogy ha be van állítva ne tudd véletlenül kicserélni a cuccaidat.
Tegnap én is megörültem az inventorymban egy kurva jó kesztyűnek, zölddel mutatta mennyi plusz dps, mennyi plusz hp!! Mindezt már eladásnál néztem meg.
Gyorsan felpróbáltam és rájöttem, hogy ez volt a kesztyűm csak identify közben sikerült kicserélnem pedig direkt figyelek erre... -
Gorneck
legenda
válasz
Ügyes...
-
kornel76
aktív tag
válasz
Részvétem. Én is jártam már így igaz nem ekkora volumenű cuccmó esetén.
A reggeli eladásból azért pótolhatod
(de ezt csak trollkodás kevéért írom)
-
sith7
félisten
válasz
Sirandrish #49784 üzenetére
gondolom ....
nekem ilyen sose volt
-
sith7
félisten
válasz
Sirandrish #49770 üzenetére
Nem gyenge
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #49770 üzenetére
Az egy legend?
-
Cadal
őstag
válasz
Sirandrish #49578 üzenetére
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy Valor lehet akár normálon is, annak a kritériuma a 60. szint. Szóval ha valaki hellen feltornássza magát 60-ra akár még valorral is nekimehet Diablónak.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Sirandrish #49523 üzenetére
páleszből nem lesz sebzés
-
Helmoras
őstag
válasz
Sirandrish #49487 üzenetére
Mostmár kajak szórd ki a kukoricát a zsebedből mert ennyi malaccal nem fogsz beférni a gép elé
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Sirandrish #49487 üzenetére
Te sem vagy mákos
akela91: igaz, van olyan hét, h csak más naponta tudok Diablózni...mint amilyen a múlt hét is volt
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #49430 üzenetére
Sztem kurvára rossz az időérzékem...mert solo is utoljára peccs előtt volt...
Mikor jöttem hazafele esett le, mert akkor még direbats-vel nyomtam...éreztem hüleséget írtam...
-
sith7
félisten
válasz
Sirandrish #49443 üzenetére
Nem is tudom mit mondjak ... GRAT ! ...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #49447 üzenetére
ebbe sose láttam rációt - mármint aki a túlvégén megnyomja a buy gombot - 6,5m gold adózva ~5,6eur, ehelyett 30ért veszi....érdekesek az emberek
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #49447 üzenetére
szep...
-
maross
nagyúr
válasz
van 200str 100 vita 600loh amum, nem olik egymast erte
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
van egy 255dex + vmi amulettem, szerinted elvinnék ennyiért?
-
Agro
senior tag
válasz
Sirandrish #49439 üzenetére
Az a baj, hogy chest-be, tegezbe vagy egy kezes pisztolyba tudok discest keresni de chest armorbol baromi drága az amin van socket dex meg disc is van és elég magas az armor is bár a disc-ért lehet megérné az armort beáldozni.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Sirandrish #49377 üzenetére
Nem
ez a 3 drop (Ecof fegyó, immo öv, másik legend fegyó) pár órán belül esett! Ezért mondtam, hogy volt egy szerencsés estém
Azelött egyetlen darab legendary sem.
Az meg egy dolog hogy azóta sem....(#49378) mikromanus: Most is van padlóracsücsülés nem is kevés
. act4-ben úgy kezdődött, hogy első elite csoport 8x kinyírt, esélyem se volt. Úgyhogy nem is erőltetem majd ha kicsit sikerült jobban felszerelni magam.
Ah kapcsán nem vitázom az árak kapcsán de a mostaninál kicsit jobb cuccokat se tudok milláért se elhozni. -
Kobe
veterán
válasz
Sirandrish #49320 üzenetére
a monknak a kezében egész pontosan 200+ dextet, 200+ vitet és 1700+ LoH-t keres, sockettel
és volt vagy 200 K az a fegyver, 1300 dps+ ilyen tulajdonságok 2M-től kezdődnek, 2 db 1 kezes meg amin ugyanezek a tulajdonságok vannak, darabonként ilyen dpssel, az 5M+ darabja....tekintve hogy nemrég upgradeltem DHmat, és nem xarom az aranyat, perpill erre futotta, én kérek elnézést
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #49306 üzenetére
változó azért, csizmára kell négy stat eladhatósághoz, armourra általában szintén (main, vit, 3sock, allres), gyűrűn viszont három maxközeli chc/chd/primary már tízmillás nagyságrend.
-
Kephamos
addikt
válasz
Sirandrish #49303 üzenetére
Azt írja, hogy még nem validálták a fizetést. 72 órán belül megtörténik. Ebből már eltelt 30.
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #49291 üzenetére
-
rol33
aktív tag
válasz
Sirandrish #49272 üzenetére
ja erre gondoltam is, hogy ti miközben ütitek az ellent addig én virágot szedek, s ha már nagyon nem boldogultok, akkor azé odamegyek egy suhintásra, azt fekszik mindenki -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #49279 üzenetére
Nem mindegy. Ha rendeltetésszerűen működik akkor azt kapod amit az accept gomb megnyomásakor jóváhagytál. Ha meg se nézed mi az csak le- OK-zol mindent, akkor nincs az a rendszer ami biztosítja hogy ne verjenek át. Mondjuk valami "lámariasztó" opciót berakhatnának esetleg. Például hogy ha be van ez jelölve, akkor minden módosítás után kapsz kis felugró ablakot hogy az ajánlat módosításra került. Mondjuk a trade ablak közepébe, vagy a gombok elé. Olyasmire gondolok mint amikorf kiírja hogy a pakkom "is limited". Az is nagyon idegesít
(#49283) Zan
- Az armor csak kirakat az olyanoknak mint te. Már hetek óta nem nyomultam tank szerkóban.
- van aki beleöli a drop értékét a kariba, van aki kiveszi a játékból. opcionális
- Laptopról csak ritkán AH-zok aktívan. Azért az igaz, hogy gyakran bent vagyok hátha valaki ír, vagy felszabadul egy hely egy újabb gagyinak. Senki se ír. Lehet mindenki dolgozik? Vagy lehet mer' tahó vagyok?
- van akit átvernek a saját hibájából és ezért a Blizardot hibáztatja. Ez is opcionális
Amúgy meg elnézést. Ma nagy az arcom... rossz szokás... -
Zan
aktív tag
válasz
Sirandrish #49281 üzenetére
Ebből van olyan is, amiben van 2 socket?
Amúgy adogatja igy is eléggé! Grat!!
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #49281 üzenetére
Nekem sok vitás kell majd, de megnézném az LOH miatt...
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #49279 üzenetére
Megnézném mielőtt elherdálod vmi kukinak...
Tudod, illet akarok venni...
-
mikromanus
veterán
válasz
Pontosan mi a hiba?
- Módosítanak és ha előtte volt accept a másik féltől akkor elfogadásra kerül az üzlet? Ha igen, akkor ez gáz és bug
- accept után módosít a másik fél és másodjára is acceptál utána az első emberke? Akkor figyelmetlenségNe térjünk el az alapoktól. Melyik az igaz?
-
Gorneck
legenda
válasz
Közben megnéztem...ár alapján, akkor a régi black esett...kár...
-
Zan
aktív tag
válasz
Sirandrish #49263 üzenetére
Basszus, azzal a gatyával mi tudnám váltani a fegyveremben levő LoH-ot...! Lottózni, vagy Texas Holdem-ezni nem akarsz?
-
válasz
Túlpörögtök már ezen a sztorin.
Meg kell nézni, hogy mire nyomod az acceptet.Ha mégis lehúznak mert nem figyelsz írsz a supportnak, hogy ez van.
-
Zan
aktív tag
válasz
Sirandrish #49258 üzenetére
1. Hallottak a mákos fejedről!
2. Már-már azt hittem, hogy tényleg én vagyok a f@sz, hogy hagyom magam átb@szni mások szerint, szóval köszi, hogy megértetted, amit irtam! Nem, nem vagyok lúzer, kb. 8 évig használtam a D2-és trade ablakot HIBA NÉLKÜL!! Soha nem vágtak át, figyeltem is, de ott ilyet nem lehetett csinálni!
Itt lehet, tanultam belőle! -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #49255 üzenetére
Figyelj! Ha ló helyett kutyát adnak el az nem feltétlen jelenti azt, hogy szar a rendszer. Accept előtt nézd meg az ellenértéket. Ha módosít akkor 2 másodperc delyt raktak be amíg az accept nem elérhető. Ha "becsszóra ez egy pajzs" alapon megveszel egy kesztyűt az is a blizz hibája??? NEm cseszem le mert átverték, de ő volt a béna jó eséllyel ha így tettek. Seggfejek mindig is vannak, voltak és lesznek. Felesleges botokat keresni és más felelőst. Nézzél mielőtt kattintasz!. Van egyébként 1.0.4 utáni ilyen trade scam video is?
az első felére:senki se dolgozik a bliznek. A példa arra vonatkozik, hogy ha valahol a munkádért kapsz 10k Ft-ot amit te arra költesz, hogy verőlegények helybenhagyják azt akit utálsz attól még nem a munkaadód lesz a felelős aki a pénzt adta. Van egy lehetőség a játékban. Ha visszaélnek vele és nem úgy használják ahogy kell (programmal csalnak vagy törölgetik/módosítják az ajánlatot) az nem feltétlen a játék hibája. Ráadásul itt valamenynire javítva is lett a hiba...
-
Helmoras
őstag
válasz
Sirandrish #49258 üzenetére
Arra én is kiváncsi lennék, mert napi több10 milla pénz forog nálam és engem mégse találnak be.
-
Helmoras
őstag
válasz
Sirandrish #49255 üzenetére
finoman megjegyzem a videon szereplő emberként a blizzard kibannolta. ott van a leírásban.
-
Zan
aktív tag
válasz
Sirandrish #49237 üzenetére
Ez tök jó, csak ha hiába reportolom a csalókat -nem történik semmi-, akkor azt is támogatják, hogy átvágjanak. De amint AranyosKedves Mikroemberünk mondta: Szívj, ha nem figyelsz!!!
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #49237 üzenetére
Ha dolgozol (jobb esetben) pénzt kapsz érte. 10k HUF-ért a bal oldali kopasz kigyúrt szomszédod vállalja, hogy a bunkó jobb oldali szomszédodat kissé testi fenyítésben részesíti, majd utána bezárja a saját kocsijának a csomagtartójába. Következtetés: a cég ahol dolgozol támogatja, hogy akinek nem tetszik a pofája azt te vagy a "meghatalmazottad" elverje. Logikaaa!!!
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #49214 üzenetére
Nem. Jobb lenne ha nem lenne. Mármint trade és csere lehetőség. Se trade ablak,s e játékban a dobott tárgyak láthatósága másnak. A sok kecseg botter és goldfarmer meg felköthette volna magát rmah előtt (ás után)
Csak persze abból durci lett volna ha bele se teszik, ugye?
Aktív témák
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%