Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Üdv Urak!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy ha minden jól megy holnap kapok egy béta kulcsot egy barátomtól,a kérdésem az lenne,hogy honnan fogom tudni leszedni a bétát?Battle.et-ről,vagy esetleg a Blizzard oldaláról?Válaszokat előre is köszönöm!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
Köszönöm Urak!
Reget azt a játékból is meg tudom csinálni?Vagy ahhoz fel kell mennem a battle.net-re?"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
De van,csak nem működik benne sokminden.Sem az ellen,sintlépés sem olyan amilyennek kellene,stb...!
Szerk.:Megelőztek!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
Srácok!
A 13-as patch óta nem fogadja el a jelszót,valakinek tippje van esetleg?Előre is köszi."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
-
DonMedve
addikt
Nem hinném,de előfordulhat.Holnap kiderül,de ahogy nézegettem a fórumokat másnak is volt ilyen gondja,csak egyrészt nem igazán tudok angolul,másrészt a supportnál én nem intézkedhetek,mert azt írják ha nem tud belépni az ember kergesse a supportot.De köszönöm mindenkinek!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz Wolverine #4864 üzenetére
Értelek!Megnézem köszönöm!
Megnéztem,battlenetre sem tudok belépni.A srácnak szóltam ma,nem tudott a dologról.Akkor lehet elcsórták? Mind1 azt mondta hazamegy meglesi!
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz bélanéni #5176 üzenetére
Én is! Sajnos a munkatársamé a 13-as patch áldozatává vált! Azóta sem sikerül működővé varázsolni.Hacsak 1x kipróbálhatnám mi változott a 13-astól!
-
DonMedve
addikt
Mi is 3-an használjuk már 2 hónapja ugyanazt az accot,de még működik!
-
DonMedve
addikt
Urak én is jövök majd egy CE-vel szívesen nyomom coopba veletek.Bár én csak a nejemnek veszem meg 05.15-én,magamnak csak miután meglett a gépem.Az meg kb. július.
-
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
Arról tudsz valamit,hogy karaktert is lehet e mozgatni?Mert nejemnek előbb megveszem mint magamnak,de valszeg az ő profiljába nekiállok pötyögni és ha megveszem a játékot magamnak,akkor a karimat átruházhatom?
-
DonMedve
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Ilsyde: Sajnos nem!
JSaN: Ez jutott eszembe nekem is.Mert más RPG-be is lehet eladni karaktert,bíztam bennt,hogy a D3-ban is.
-
DonMedve
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #7251 üzenetére
Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Szomszédom is WD-vel tolja,nem piskóta az,kemény cast.
-
DonMedve
addikt
Urak!
Megy a barátfelvétel?Mert tegmap este próbáltam a haverom felvenni,de nem ment se maillal,se battletag-al."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
Ti is megkaptátok?Most jött emailben:
"
Tisztelt előrendelőink, vásárlóink!
Sajnálattal kell közölnünk minden kedves Diablo III előrendelővel, hogy a Diablo III normál kiadásának végleges, minden vásárlóra egységesen vonatkozó ára 12790 forint lett. Korábban jeleztük, hogy tartani tudjuk majd a korábbi előrendelők számára a megrendeléskor érvényes árat, ami annak a kiadói ígéretnek volt köszönhető, hogy nem lesz további emelés a Diablo III termék árában - ez azonban időközben megváltozott. Az eddigi árszabás helyett azonban, mint kiderült, magasabb áron kapjuk majd a Diablo III-at, így kellett változtatnunk az előrendelői árakon, ami jelenleg egységesen 12790 forint, minden előrendelő számára. Az emelés által érintett korábbi előrendelőink számára kárpótlásul szeretnénk azonban felajánlani egy 1000 forintos Konzolok Szervize ajándékutalványt, amelyet bármilyen későbbi játékvásárlás során be lehet váltani üzletünkben, akár internetes rendelés, akár személyes vásárlás esetén.
Bízunk abban, hogy ajánlatunk így is kedvező marad, hiszen továbbra is roppant versenyképes áron kínáljuk a szoftvert a nemzetközi, vagy a hazai árakhoz viszonyítva egyaránt - és továbbra is ingyenes házhoz szállítást kínálunk előrendelőink számára!
Az okozott kellemetlenségekért elnézést kér:
-Konzolok Szervize"400HUF nem nagy összeg,de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz MegalodonS #10762 üzenetére
Itt nem erről van szó,de ezt szerintem Te is tudod.
-
DonMedve
addikt
válasz freelanced #11233 üzenetére
Irigylem azt az embert aki 5kasztot 4 nehézségi fokozaton kicsutkáz év végéig. Az a 20-30óra annyi,hogy végigrongyolsz mindenhol.Ha már magadon kívül fejleszted a kovácsot,meg az ékszerészt,meg ha jön a mystic,hááát...!
#11237 radi8tor1: Na igen,de én arra gondoltam,hogy van rá ideje!
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz Xmodule #11437 üzenetére
+1 Szomszédnak is az van,tökéletesen viszi minden gond nélkül,sőt én most vettem a feleségem gépébe egy 9800GTX+-t az is viszi mint a rongyot.Mondjuk furcsa is lenne,ha nem elvégre majd ugyanaz a két kártya.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz execute93 #11444 üzenetére
Szerintem bőven elég neki az 560Ti.Ajánlottnak GTX260-at ír ha jól emlékszem.
Ha GTX295-re gondolsz,akkor állítólag a GTX480-al van pariban,mintha valami ilyesmit olvastam volna.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Urak!
Akinek kell a Guide!!
Sima Guide!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
válasz Tatyla #12348 üzenetére
Kiváncsi leszek mikor ér ide. Mi is tegnap berendeltük.
Tegnap valaki megjegyezte,hogy mennyibe kerül,meg mittudomén!
Azt el sem merem mondani,hogy a projekt amibe vagyunk a nejem,egy barátom meg én az mennyibe lesz.
Egy keménykötésű könyvecske amiben az össze class skilljei passzív skilljei,követők skilljei magyarul.Kis ízelítő :Ez az egyik oldal csak,még alakul,de nagyon fain lesz.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz Rage47 #12361 üzenetére
Nem lesz kiadva!Ez saját célra lesz.
Ptech: Van bennt az is. De ha gondolod megoszthatod privátban mit találtál rossznak,szívesen veszem és megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Nagyon köszönöm,de az rengeteg szöveg ám.Öt karakter aktív skilljei a rúnákkal,passzív skillek,karaktertörténet,három követő,kis történetük és skilljeik.
-
DonMedve
addikt
Ez komoly? Persze,hogy nem holnapra azt én sem gondoltam,csak mi ketten a nejemmel nem igazán tudunk angolul,a drága barátom meg aki tud,nem képes érdemben segítteni,a szaros WD-re várunk két hete,erre egy idegen,egy fórumtárs meg fikázás helyett felajánlja a segítségét.Nagyon köszönöm,meglesz egy fájlba az egész,remélem txt-be megfelel,nem okoz gondot.
A profilodba nem találtam emailt,ha elküldenéd privibe,hálás lennék."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
Jólvan.Ezt a táblázatba szedést szerintem a nejem fogja művelni,szólok neki,ha rábólint akkor legyen!
Helmoras:Jól kapizsgálod.Ráadásul ezt magunk csináljuk magunknak.Ez egy szép könyvecske lesz,online lesz kismillió.
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
"Jogos, azzal lehet gyorsítani a dolgon, ha már megvannak részek."
Vannak,de mint mondtad sírtál!
Közben összehasonlítottam Helmoras kolléga által linkkeltel a mienket,egyenlőre csak a Wrath of the Berserker-t amit én is beraktam,hát nem tudom srácok,inkább nem mondok semmit.[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz FehérHolló #12608 üzenetére
Arra gondoltok,hogy a mozgást és az elsődleges skillt külön lehet szedni?Ne haragudjatok de nem teljesen világos.Tudom,hogy bennem van a hiba,de felhomályosíttana valaki?
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest