Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Core2Duo
csendes tag
Bocsi az offért, de azonnal gyors segítség kellene. beraktam a ramot a gépbe, eddig nem voolt benne videokari, meg ram se, és most raktam bele 1Gb 800Mhz-es Kingmaxot. Tehát videokari még nnincs. De eddig a ram és a videokari nélkül ment simán a gép, ugyan nem működött, de ment. Szóval most meg 1 perc után kikapcsol
Mi lehet a gond?
Azonnali gyors segítséget valaki help MEE!!!! -
Core2Duo
csendes tag
Ahham. Nos, pedig a Kingmax nem kifejezetten tuning ram, mint tudjuk, de sztem a pénzét megéri, mégis csak 1giga

De hogy az a alaplapi northbridge tudja-e ezt a teljesítményt, az még a jövő zenéje, mert állítólag az Asus P5B-b csak 46%-ot enged húzni. fingom sincs, majd holnap kiderül, megjön postán a ram
Úgyhogy1előre ennyi. Na csókolom
-
Core2Duo
csendes tag
válasz
Pietrosz
üzenetére
Szuper. De a gond, hogy a 800Mhz-es Kingmax mars nemhiszem, hogy bírja a 900mhz-et se

De ezeket a teszteket hol tudom nézni, illetve ha külön progi, akkor beszerezni?
Ha esetleg tudnál segíteni, és éjszak ráérsz, mert nincs jobb dolgod, akkor egy msn-t kérnék, és akkor segíthetnél lépésről lépésre. Mert videokari még nincs, azt kéek kölcsön éjszakára, és akkorcsinálom meg a gépet rendesen, szal ha gondolod,akkor számítok a segítségedre. Előre is köszi Csácsá -
Core2Duo
csendes tag
Hm...okay...akkor már értem naggyából hogy hogyan megy itt a dolog. De azt hadd kérdezzem már meg, hogy a te E6300-asod hogy megy 3250-en?
No meg a másik, hogyha netalántán nekem is sikerülne ekkora teljesítményt kihozni a prociból, akkor az élettartama mennyire csökken? mert számomra az is nagyon fontos, hogy ne szálljon el 1 hónap után. Na és a másik, ha az órajel kb 3ghz körül mozog, akkor ez kb hány fokot jenet a CPU esetében? És valyon ezzel megbírkózik a gyári hűtő, vagy érdemes venni rá venni faca hűtést, ami hatékony, még megfizethető is, és a házamban is elfér. -
Core2Duo
csendes tag
válasz
Palika71
üzenetére
Valóban nem tudom, de majd holnap kiderül. Ugyanis holnap megjön postán a ram, azt megkezdődik a nagy kockulás, meg valahogy a sulibajárás elhanyagolása. Foggalam sincs ez miért van?

Na de a lényeg, hogy a boltban azt mondta csávó, hogy kb 46%-os túlhajtásra képes a P5B alaplapi northbridge, az kb olyan 2.5-2.6 Ghz körül mozog. Ez a max, amit most el tudok képzelni, többet egyszerűen ma még nem. Érdekes, hogy írták, hogy kb 3Ghz-ig még stabil a
rendszer, szóval télleg nem tudom. Hna mind1.Ami pedig a vieokarit illeti, kiváncsi vagyok, hogy a Gigabyte 7600Gt-m mire lesz képes, e azonban már kicsit off, bár valamilyen szinten azért összefüggnek, nem?
hna 1előre ennyi, legyetek jók, csákány!!
-
-
Core2Duo
csendes tag
válasz
Konflikt
üzenetére
Nos, Konflikt, a következő config áll rendelkezésemre:
Intel Core2Duo E6300, Asus P5B, Gigabyte 7600GT(még nincs meg
nincs lóvém rá)
1gb 800Mhz Kingmax Mars+ a ház, amit a linkben írtam, nagyon faca...hát kb ennyi szerintem. de már mind1 a ramnak, meg má megvettem, meg jobb szeretem 1et venni, mert akkor több helyem marad, mert te is tudod, hogy a P5B-be 8giga megy bele. ezért.
Szal ha később a dual 1gb-ot be akarom cserélni 1 db-ra, akkor rá kell fizetnem, ami mekkora szopás már, nem?
-
Core2Duo
csendes tag
Sziasztok. Nemrég vásároltam egy Core2Duo E6300ast, de még nem sikerült használatba vennem, mert ramom még csak ezen a héten lesz meg. szal sztetek mekkora a max órajel, amit az eredeti hűtő elvisel?
hja de a házam nem rosz, a hűtéssel nem lesz gond, ha vkit érdekel, akkor a link:
http://www.coolcomp.hu/shop/product_info.php?cPath=75_169&products_id=1945&osCsid=e1f4a7b7c3766185ab729f5f3cd538da
Szóvalmi lenne az ideális beállítás? na és ramnak, ami egy 1gb 800Mhz Kinmax Mars?
Fontos lenne a mihamarabbi válasz!!!
előre is THX
csöcs
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

nincs lóvém rá)