Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
willike71 #3884 üzenetére
Én ezt tapasztaltam. Aki ABS nélkül fékez pedállal, az hamarabb áll meg, a TC-ben nem vagyok biztos, de amikor nekem medium-on van, akkor gyorsabb köröket tudok menni, mint full-on... Na mind1.
Az pedig, hogy DFGT-vel rosszabb köröket lehet menni, mint billel, nem igaz. Aki billel profi, az nem tud megverni egy profi DFGT-st. Se időmérőn, se versenyen. Igaz, itt a 2012-re már sokat javítottak, tehát billel közelebb lehet kerülni a kormányosokhoz, de még mindig vannak tizedek körönként, amit csak a kormányos tud kihozni, akár egy DFGT-vel...
Az, hogy DFGT-d van, még nem jelenti azt, hogy egy billentyűzetes nem verhet el, de ha a DFGT-ből kihozod a maximumot, akkor gyorsabb leszel, mint aki billből hozza ki a maximumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest