Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
willike71
üzenetére
Én ezt tapasztaltam. Aki ABS nélkül fékez pedállal, az hamarabb áll meg, a TC-ben nem vagyok biztos, de amikor nekem medium-on van, akkor gyorsabb köröket tudok menni, mint full-on... Na mind1.
Az pedig, hogy DFGT-vel rosszabb köröket lehet menni, mint billel, nem igaz. Aki billel profi, az nem tud megverni egy profi DFGT-st. Se időmérőn, se versenyen. Igaz, itt a 2012-re már sokat javítottak, tehát billel közelebb lehet kerülni a kormányosokhoz, de még mindig vannak tizedek körönként, amit csak a kormányos tud kihozni, akár egy DFGT-vel...
Az, hogy DFGT-d van, még nem jelenti azt, hogy egy billentyűzetes nem verhet el, de ha a DFGT-ből kihozod a maximumot, akkor gyorsabb leszel, mint aki billből hozza ki a maximumot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- Xiaomi 14T 5G 256Gb Dual, kártya független, újszerű
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H730 - i5-4G I 16GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest