Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Sokszor terveztem már, viszont ami a legnagyobb ok, hogy ne legyen, az az, hogy nem tudnám hova tenni a kormányt, vagy csak mindig szenvednem kellene vele. Tehát túl nagy macera lenne 15 perc játékért felszerelni, leszerelni. Azt szeretem, hogy ha kedvem támad, akkor abban a pillanatban kettőt kattintok az egéren, és már mehetek is
Elmenne a kedvem, ha mindig felszerelni, leszerelni kellene.Ettől függetlenül már egyébként 2-3 hónapja tényleg úgy voltam, hogy na most már azért is veszek egy kormányt, de az volt, hogy az 5k-s szaroknál azért jobb kellene, akkor legyen 10k-ért egy használt MOMO, de akkor már legyen DFGT, azt sokkal jobbnak mondják, és legalább új, garanciás, de az meg 30k... És szeptembertől már úgy sem lesz időm játszani, így 2 hónapra meg sajnáltam kiadni 30k-t...
Új hozzászólás Aktív témák

- Forradalomi előrelépésként jelemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Gyúrósok ide!
- EA Sports WRC '23
- Mesterséges intelligencia topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Kingston HyperX FURY RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elmenne a kedvem, ha mindig felszerelni, leszerelni kellene.