- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
Nem értem miért javítás az, hogy billel közelebb lehet kerülni a kományosokhoz.

Ha csak utcai autóknál elképzeljük, hogy 4 db gombot raknak elénk, úgy menjünk néhány utcányit akár egy kisvárosban, akkor meglepően kevesen tudnák ezt kivitelezni. Hogy miért, az egyértelmű. És ez a játék elvileg a világ legkorszerűbb technikáival felszerelt brutálisan erős autócsodák irányításáról szól nem is utcai autókéról. úgyhogy becsülöm azokat, akik billentyűzettel bevállalják, de ez a játékstílus szerintem ordít a kormányért.Ha persze marketing szempontból nézzük, a Codi segítsük a billentyűzeteseket és gamepadosokat (utóbbit főleg a konzolosok miatt) programozási taktikáját, jónak tűnhet, de az NFS babérjaira hiába ácsingóznak, nem fog bejönni, így másik megoldás kellene. Pl. NFS kontra pl. a GRID és Shift kontra F1... Vagy megmaradni a szimulációsabb vonalon és valamilyen hardvergyártóval (pl. Logitech) stratégiai szerződést kötni és a kedvezményes kombinációkat összehozni, ami mindenkinek megérné. De nem én vagyok a marketing managerük, így csak ötlet marad.

Amúgy én meg azt tapasztaltam, hogy ABS nélkül vagy ABS-el is ugyanakkor lehet megállni, csupán ABS nélkül sokkal több gyakorlást igényel.

De amúgy már nem billentyűzettel mész?
Új hozzászólás Aktív témák

- EA Sports WRC '23
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TCL új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Saros (PS5)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 pro
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest