Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
hermanyi
üzenetére
Mi a baj a 2012-vel?

Szerintem ez az első széria, ami már tökéletes. Hónapok óta nyomjuk online, és soha semmi gond nincs vele. Talán 2 hónapja volt pár lost connection, de az a gépem miatt volt, azóta azt megcsináltam, és egy sincs. A mentés is azóta megvan, mióta feltelepítettem. A játékmenet, gumikopás, SC, esős menet, minden tökéletes a 2012-ben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen notebookot vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Napelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- Hyundai, Kia topik
- Robotporszívók
- A Logitech G502 is fénysebességre kapcsol
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest