Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #92199 üzenetére
Tőlem aztán lefuthatjuk még 80x is akár ugyan ezt a kört hogy szóbahozom az Avastot, belőled kidől az amúgy kizárólag csak 3rd party úton összeszedett rossz tapasztalat én pedig mint egy hörcsögnek újra meg újra leírom szépen türelmesen, némi látens trollkodással fűszerezve ( ) miért bukik ezer ponton amit írsz.
Hidd el nekem KékÖrdögshéged sokkal hamarabb fogja megunni mint én..
Lófaxt nem lassít beállítva, se a Phenomot, se a 8320at sem a Szájléket sem lassította/lassítja se bootnál se használat közben, kicsit sem.
Win7-el sem volt probléma soha, hova-tovább az amúgy általam rommá torpedózott/oltott/szidott Win10-en sem okozott semmi galibát, arról nem beszélve hogy amit nálatok a Malware okosság megtalál, azt/azokat nem csak böngészéssel lehet összeszedni, hanem mailben/innen-onnan letöltött szarságokkal is, ezeknél pedig huszonnyolc ezredszerrese elmondva sem mindegy, hogyan van beállítva.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Igen, sokan azt hiszik hogy a 8 szalas az 8 magos...de kozben csak 4 modulos. Ugy kell elkepzelni hogy a 8 szal 6 gyenge magnak felel meg. Tehat a kis 1 modulos APU-dban volt kb 1.5 sargasagban legyengult mag, amit egy hulladek Celeron is elp!csaz rendesen.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #92203 üzenetére
Viccet félretéve.. , amíg se vírust sem mást nem látok/találok addig tényleg az lesz amit írsz..
Esetleg majd ha egyszer a kezem alá kerül a géped és hagyod hogy garázdálkodjak rajta egyet akkor megtapasztalhatod Te is az igazi Avast érzést!
(#92204) LaciCRM:
Passztmek, ugyan arra a hülyeségre gondoltuk..
Megjegyzem az hogy KékÖrdög rámhagyja a dolgot mint egy félnótásra még nem jelenti azt hogy vitát nyertem.., célom se volt, azért fogalmaztam akként hogy ő fogja előbb megunni..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Virus irtokra reagalva....leirom, de biztos vagyok benne hogy senki sem fog egyetterteni, mondjuk ebben a temaban engem nem is nagyon erdekel noob velemeny..
Akinek kell a 100 % biztonsag, es nemi extra az kifizet kemeny 3000-4000 HUF-ot (ebayrol) es van 1 evig hasznalhato Norton security csoda szoftverje. Sajat boromon tapasztalva az egyik legjobb, es lenyegesebben kevesebb hardvert zabal mint a McAfee ....peldaul.
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #92209 üzenetére
Mármint ezt arra mondod, nem, hogy 3-4000-ért a biztonság érdekében inkább, mint a zöldségestől, nem? Ezzel egyetértek, akinek tényleg a 100% biztonság kell, az felejtse el a zöldségest, ki tudja, honnan importál még.
A többiek meg onnan szerzik, ahonnan akarják, ha szereznek egyáltalán -
stratova
veterán
válasz norbert1998 #92210 üzenetére
Amúgy ezen kicsit fogom a fejem, minek "vegyen" valaki a zöldségestől rizikóval vírusírtót, ha van freeware is.
Amúgy a normál NOD-nál annyit aláírok, hogy van élő magyar support. Ergo ha valaki megveszi, akkor tulajdonképpen itthon is ad munkát másoknak. Lehet, hogy ez más hasonló szoftvereknél is így van.
Ősök ragaszkodtak, ehhez a vírusirtóhoz és megvették. Egyszer nem értek el és volt valamilyen gépes gondjuk mire Kovács ügynök a NOD Supporttól beszélt velük telefonon és a felhatalmazásukkal átnézte a gépet távoli eléréssel.hackeeeee Oszkárnak üzenem, hogy komoly identitászavarral küzd, szerintem súlyosabb eset mint Lili. Annyira női írása van, hogy vagy ordít róla, hogy nem az övé, vagy már a gyengébbik nemet erősíti fejben.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #92210 üzenetére
Ja, szerintem megeri.
@HSM: nekem volt, van es lesz. Mindig is hasznaltam, sok mindent kell csinalnom a gepemen es nem mindig van idom Linuxra kapcsolni.
SzentSarkany: ajanlom figyelmedbe ezt a topicot
-
norbert1998
nagyúr
válasz stratova #92212 üzenetére
freeware-t nem nagyon használtam, sokáig panda próbát illetve párszor zöldségestől. egy jó ideje nem használok már. illetve van zöldségestől egy kaspersky, néha lefuttatom a vizsgálatot, de nekem állandó védelmet nyomja ki minden, mert agyfaCCt tudok kapni, hogy letöltök valamit és kidobja karanténba, és még szólni se szóól róla, én meg letöltöm az adott dolgot ötször, mire rájövök, hogy ez a köcsög vitte el
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #92207 üzenetére
Tessék, mert ennyivel tartoztam neked/az Kék"Ördögnek egy úttal"..
Március eleji Win10..
Gondoltam ránézek mik jöttek át a browseren/Avaston..
Default "mélyvizsgálat" ...
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #92215 üzenetére
Pedig a te érdekedet szolgálja, hogy amikor letöltöd a csápos-lányos-polipos-felnőtt-rajzfilm 13. részét ne legyen mellette vmi kis "ajándék". Tipp nézd meg a vírusírtó beállításait ha már használod, általában kellő részletességgel lehet korlátozni, mire figyeljen, mit tegyen karanténba mi futhat sandboxban vagy élesben.
-
CJ4567
nagyúr
válasz MiklosSaS #92209 üzenetére
ESET is nagyon jó, nálam az Avast a 2.6-ra húzott E6300-at se fogta meg(erre egyébként büszke vagyok, 1.86-ról 2.6-ra tuningoltam ), se az E8400-et(3.6). ESET-nek alig van gépigénye, kódot vagy veszel, vagy feltalálod magad, vagy nyersz mint én, majd később kapsz az Esettől 6 hónaposat mert csak(így használom most )
No Sana No Life
-
DR|FTK|NG
veterán
Napot.
1 óra és 42 perc híján a PH! fiókom másodszor ünnepelheti meg a születésnaPH!-ját.
Ban és warm nélkül. -
Habugi
addikt
válasz DR|FTK|NG #92223 üzenetére
Napasztmek.., innentől PH fiok korral/születésnappal is ünnepeltethetitek magatokat..
"Ban és warm nélkül.."
HámilyenjáúúúgyerekezaPista! Túl jó..
-
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #92220 üzenetére
Csatlakoztam a Víruskergetős topic-ban megrendezett tesztecskékhez. Nano Antivirus megbukott, átengedett egy cryptlocker-t
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Habugi #92224 üzenetére
Egy ilyen (
aberráltelsiklott) világban miért ne? Meg amúgy is a fiókom ünnepel.Ha lenne priuszom, akkor más lenne a megítélésem, igyekszem tisztán tartani magamat.
hackeeeee(#92225)
És közelebb vagy a 11-hez, mint a 10-hez. Amikor regisztráltál, akkor még nem nagyon volt Core 2 Duo, nem volt DX10, és én eléggé kicsi voltam akkor, de már akkor is volt számítógépem... Compaq lapos Intel 486-tal, de sokat nem használtam(akkoriban más számítógépet sem).
CJ4567(#92228)
Így se kaptam egyikből sem PH!-n.[ Szerkesztve ]
-
-
stratova
veterán
Szóval akkor most legyek boldog, hogy 10 év 2 hónap 6 nap alatt nem gyűjtöttem be büntetést? Hát jó
(#92231) hackeeeee Az irigylésre méltó kis konfig volt akkoriban
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #92229 üzenetére
Szégyen, pedig bíztam benne:
38-ból/5-öt ismert fel, tehát (38-33)/38*100 = 13.1578947368%
@norbert1998 Zenei ízlésed kifogástalan.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz CJ4567 #92233 üzenetére
Túl sok smiley miatt warn, szééégyen!
Habugi sem ártatlan :'D
Keresztapámat meg had ne is említsem. Ezmiez?
[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
Meg tapasztalhatjátok amit Sass átélhet nap mint nap!
Deus ex machina
-
Televan74
nagyúr
válasz Lacielvtárs #92244 üzenetére
Nem is kapok két évig sem szülinapi,se karácsonyi ajándékot.
Popes Megint más szerelni és más használni.Én meg mikor végeztem egy kertel,sütött a nap és a fa árnyékában nem én ittam a hideg sört.Na jó a haver meghívott,de a többieknek eszébe sem jutott.
hackeeeee Nálunk asthma nincs,de én pollen allergiás vagyok.Még jó hogy nem a kutyára vagyok allergiás,bár ha az lennék én akkor is ölelgetném és puszilgatnám a blökit.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
bandi0000
nagyúr
Nálam van asthma, allergia és ekcéma, nyertem
Xbox One: bandymnc
-
#Morcosmedve
veterán
válasz bandi0000 #92248 üzenetére
Akkor jogos a szakáll és a ruhába burkolózás.
Sass: Mire gyűjtöttél május 10-én warn-t?
Televan: Én két Midea-t rakattam 1-2 hónapja (5 év gari és múlt miatt), a jó kapcsolatok révén 150-be megállt/db, szereléssel. Pedig teljesítményt is bővíttettem, illetve külön kismegszakítókra köttettem őket.
(#92251) miklosss2012: Te puhacsőrű!
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- PlayStation 5
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest