Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

Játéknak folyamatos eventek kellenének mint a többi mmo-ba is vannak.
    és pvp-be meg a hivatalos bajnokságokat kellene integrálni a játékba.

amúgy lenne egy ötletem.
    korábban írtam a küldetéses pvp-t.
    sztem működne, és első pillantásra ahogy belegondoltam a script se lenne túl komplikált, feltéve ha gyakorlatba is működik a győzelmi kondíció, mert elméletbe jónak kell lennie.
    Arra gondoltam itt kérek segítséget és mivel Onset már csinált pvp-mapot és gyakorlottabb is h milyen lehet egy jó pvp map, ezért ha benne lennél mondjuk te megcsinálnád a térképet én meg megpróbálkoznék a scriptel.

Az ötletem nem egy túlságosan komplikált ötlet.
    Ugyan az lenne mint egy átlag pvp map csak itt mind2 játékosnak lenne egy épülete.
    a cél ezek épületek lerombolása lenne.
    ha az eggyik játékos ledönti az épületet akkor automatikusan nyer, míg az ellenfél veszít.

Most igazából a több épület lenne a jó, de azt nem tudom h lehetne megoldani h midn3 épületnek el kell pusztulnia hogy az eggyik játékos nyerjen...
    Esetleg azt lehetne hogy lenne 1 fő épület és 2 kisebb alépület amiket ha elpusztít a játékos kap bónusz egységet,powert vagy akármit, így azokat is fontos lenne megvédeni, míg a fő épület mechanikája úgy működne mint a fent említett példába.
    De először a legelsőt szeretném megpróbálni h műkdöne-e aztán lenne értelem esetleg egy komplikáltabb rendszerbe belepróbálkozni.

Új hozzászólás Aktív témák