Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
na de msot őszintén ah tegyük fel megmagyaráztam mert megmagyaráztam én akkor ez hogy is van?
mert őszintén szólva ha én beletudtam magyarázni akkor azok a nem mondom kik akik azért okosabbak nálam meg mittomén azok nem gondolkodhattak így amikor kialakították?
jó akkor legyen 5 perec 1 lap elkészítése attól még lehetséges.
pl:
Bob és Phil a kártyavárfejlesztőbrigantik füveznek otthon és szól a telefon amibe a phenomenális vezető belesuttogja a fülükbe hogy csináljanak meg x lapot.
Bob megszólal, témánál marad és kiböki hogy.
-csináljunk ződ lapokat Phil.
-Jó van legyen ennek a neve curse of oink
-Mér-kérdezi Bob...
-Mert mi is ilyen moslékok vagyunk mint a disznók...beszívva kitaláltak vmi és így maradt, de véletlenül azért nem lehet megmagyarázni úgy h pont oda illik.(ha ez lenne akkor már lottó 5-ösöm lenne)

És valószínű h nem az én tudatomból szívták ki.(ha meg én megtudtam értelmesen magyarázni akkor azok nem lehetnek szinten aluliak,mármint az én szintemen aluliak
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Háztartási gépek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Asztalos klub
- Kuponkunyeráló
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Bluetooth hangszórók
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája