Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
neked nincs ,mert te nem játszol
egyszer -egyszer feljössz és ennyi, nemtudod hogy mekkora szüksége van a pvp-nek vérfrissítésre, persze tudom neked az a véleményed a fejlesztők mindig is mindent így akartak ahogy van, de azt kell hogy mondjam : nagyon Tévedsz. A fejlesztőknek semmi céljuk a lapokkal nem érdekli őket a színek egyénisége a balansz, az hogy mit mivel lehet kombózni. Ők a pénz miatt csinálják, a sok gyermeket megtévesztik azzal hogy néha jön ki új lap, hogy azt gondolják foglalkoznak velük. És azt se hosszú próbálgatások és balanszolás után adják, szinte csak hasra ütés szerinti adatokkal, egy másolt skinnel kidobnak valamit ami már 3 másik színben is látható, de ez lényegtelen hisz a jónép úgyis megveszi 
Ők így gondolkodnak, ( tudom voltam már hasonló környezetben ).
Tehát nehogy azt hidd minden úgy van ahogy megálmodtad
Én személy szerint azért várom az új patchet mert 14k bfp-t fektettem bele ,amiért jön új promo
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Filmgyűjtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Spórolós topik
- weiss: Autó költségek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.06
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
egyszer -egyszer feljössz és ennyi, nemtudod hogy mekkora szüksége van a pvp-nek vérfrissítésre, persze tudom neked az a véleményed a fejlesztők mindig is mindent így akartak ahogy van, de azt kell hogy mondjam : nagyon Tévedsz. A fejlesztőknek semmi céljuk a lapokkal nem érdekli őket a színek egyénisége a balansz, az hogy mit mivel lehet kombózni. Ők a pénz miatt csinálják, a sok gyermeket megtévesztik azzal hogy néha jön ki új lap, hogy azt gondolják foglalkoznak velük. És azt se hosszú próbálgatások és balanszolás után adják, szinte csak hasra ütés szerinti adatokkal, egy másolt skinnel kidobnak valamit ami már 3 másik színben is látható, de ez lényegtelen hisz a jónép úgyis megveszi