Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
neked nincs ,mert te nem játszol
egyszer -egyszer feljössz és ennyi, nemtudod hogy mekkora szüksége van a pvp-nek vérfrissítésre, persze tudom neked az a véleményed a fejlesztők mindig is mindent így akartak ahogy van, de azt kell hogy mondjam : nagyon Tévedsz. A fejlesztőknek semmi céljuk a lapokkal nem érdekli őket a színek egyénisége a balansz, az hogy mit mivel lehet kombózni. Ők a pénz miatt csinálják, a sok gyermeket megtévesztik azzal hogy néha jön ki új lap, hogy azt gondolják foglalkoznak velük. És azt se hosszú próbálgatások és balanszolás után adják, szinte csak hasra ütés szerinti adatokkal, egy másolt skinnel kidobnak valamit ami már 3 másik színben is látható, de ez lényegtelen hisz a jónép úgyis megveszi 
Ők így gondolkodnak, ( tudom voltam már hasonló környezetben ).
Tehát nehogy azt hidd minden úgy van ahogy megálmodtad
Én személy szerint azért várom az új patchet mert 14k bfp-t fektettem bele ,amiért jön új promo
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyszer -egyszer feljössz és ennyi, nemtudod hogy mekkora szüksége van a pvp-nek vérfrissítésre, persze tudom neked az a véleményed a fejlesztők mindig is mindent így akartak ahogy van, de azt kell hogy mondjam : nagyon Tévedsz. A fejlesztőknek semmi céljuk a lapokkal nem érdekli őket a színek egyénisége a balansz, az hogy mit mivel lehet kombózni. Ők a pénz miatt csinálják, a sok gyermeket megtévesztik azzal hogy néha jön ki új lap, hogy azt gondolják foglalkoznak velük. És azt se hosszú próbálgatások és balanszolás után adják, szinte csak hasra ütés szerinti adatokkal, egy másolt skinnel kidobnak valamit ami már 3 másik színben is látható, de ez lényegtelen hisz a jónép úgyis megveszi