Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Hát nem vagyok egy nagy pve-s és csak a látottakat hasznosítom egészítem ki.
sokat segítene egy fullos pure shadow ehhez mert pl a southreen ez választ el a pure sahdow kivévésétől.
Bár egyszer harvival sikerült, de azóta egyzsre sem azzal a taktikával:Selsőnek a southrees repem veszem ki meg csinálok hozzá leírást a magam módján.
ebbe 2 nature spell és egy shámán belerondít mondjuk.
Titan map kezdőpozíciókhoz tudok majd repet,encouttersra,siege of hope-ra,soulthree-ra(ezt még kicsit gyakorolnom kell,ha lenne uppolt skyelfem akkor ezt is megtudnám könnyedén csinálni).
Sunbridgera lostot meg pure shadowot is bár azon még azzal nem mentem de nem lehet nehéz, sőt.Majd postolom a yt-s linket a soulthree-ról+küldök hozzá leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- League of Legends
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest