Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Hát nem vagyok egy nagy pve-s és csak a látottakat hasznosítom egészítem ki.
sokat segítene egy fullos pure shadow ehhez mert pl a southreen ez választ el a pure sahdow kivévésétől.
Bár egyszer harvival sikerült, de azóta egyzsre sem azzal a taktikával:Selsőnek a southrees repem veszem ki meg csinálok hozzá leírást a magam módján.
ebbe 2 nature spell és egy shámán belerondít mondjuk.
Titan map kezdőpozíciókhoz tudok majd repet,encouttersra,siege of hope-ra,soulthree-ra(ezt még kicsit gyakorolnom kell,ha lenne uppolt skyelfem akkor ezt is megtudnám könnyedén csinálni).
Sunbridgera lostot meg pure shadowot is bár azon még azzal nem mentem de nem lehet nehéz, sőt.Majd postolom a yt-s linket a soulthree-ról+küldök hozzá leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest