Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Olvasgattam a játékról, és szívesen kipróbálnám, szerintem le is szedem az ingyenes verziót, aztán ha megtetszik, akkor beruházok egy dobozosra. Viszont lenne pár kérdésem. A topicban jópár hsz-t elolvastam, de több ezren nem volt erőm átverekedni magam:
1. Az olvastam, hogy egy pakliban összesen 20 féle lap lehet, de egy lapból összesen mennyi?
2. A pakli mérete mennyiben van maximalizálva?
3. Mivel haverrak akarjuk közösen nyomni, lehet konkrét emberekkel játszani? Tehát ha egy ideig senki mással nem akarok játszani csak vele PvE-zni és PvP-zni, ez megoldható?
4. Lehet konkrétan lapot átadni csak úgy, és cserélni, vagy az csak az aukción belül lehet? Mert akkor mind2-en vennénk alapjátékot és közösen tudnánk egymásnak lapokat adogatni.
5. Az angol tudásom nem 100%-os...
Elég annyi angol a játékhoz, mint egy átlagos RTS-hez? Ahogy láttam, ha tudom, hogy melyik lap mit tud (vagy sikerül lefordítani, vagy kitapasztalni), akkor azon kívűl nagyon nem kell értenem, max a küldiket.6. Ez eddig a legjobb barát meghivásért járó lap.
Erről, meg az összes ilyen ingyenesen beszerezhető lapról kaphatnék valami infót? Az elején szerintem minden kis apróságnak örülnék amíg csak az a 32 lapom lesz.Azt hiszem első körben ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Chakram X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elég annyi angol a játékhoz, mint egy átlagos RTS-hez? Ahogy láttam, ha tudom, hogy melyik lap mit tud (vagy sikerül lefordítani, vagy kitapasztalni), akkor azon kívűl nagyon nem kell értenem, max a küldiket.