Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

Sziasztok!

Olvasgattam a játékról, és szívesen kipróbálnám, szerintem le is szedem az ingyenes verziót, aztán ha megtetszik, akkor beruházok egy dobozosra. Viszont lenne pár kérdésem. A topicban jópár hsz-t elolvastam, de több ezren nem volt erőm átverekedni magam:

1. Az olvastam, hogy egy pakliban összesen 20 féle lap lehet, de egy lapból összesen mennyi?

2. A pakli mérete mennyiben van maximalizálva?

3. Mivel haverrak akarjuk közösen nyomni, lehet konkrét emberekkel játszani? Tehát ha egy ideig senki mással nem akarok játszani csak vele PvE-zni és PvP-zni, ez megoldható?

4. Lehet konkrétan lapot átadni csak úgy, és cserélni, vagy az csak az aukción belül lehet? Mert akkor mind2-en vennénk alapjátékot és közösen tudnánk egymásnak lapokat adogatni.

5. Az angol tudásom nem 100%-os... :B Elég annyi angol a játékhoz, mint egy átlagos RTS-hez? Ahogy láttam, ha tudom, hogy melyik lap mit tud (vagy sikerül lefordítani, vagy kitapasztalni), akkor azon kívűl nagyon nem kell értenem, max a küldiket.

6. Ez eddig a legjobb barát meghivásért járó lap.
    Erről, meg az összes ilyen ingyenesen beszerezhető lapról kaphatnék valami infót? Az elején szerintem minden kis apróságnak örülnék amíg csak az a 32 lapom lesz.

Azt hiszem első körben ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák