Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
na jó megint fury vagyok..szerintem 3 hónapig megint nem nézek majd a játékra hogy majd megint elérhessem a furyt

olyan dolog történt volt egy emberke az naturéval rusholós vmire gyúrhatott végig mert vagy 6X mentünk egymás ellen és mindig ugyan azt csinálta...
warebeast,shaman,dryad..íjászok...
na ezt egy dreadcharger spammel meg 1-2 noxla le is győztem, de ezután vagy 3X benéztem pedig tudtam h azt csinálja és mégis..először látom na ugyan ez elmentem wellért szikláról bedarált...ok ott már én se tudtam mit csináltam mert forsakeneket hoztam nox helyet.. na mondom ok megint ugyan az az ember már tudom na rusholni fogsz..haha majd most és ismét elmegyek wellért...
jó aztán már felidegelt és a maradékba eleve megtámadtam akkor annak rendje és módja szerint el is söpörtem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest