Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Volgafan
üzenetére
t1 se jobb most komolyan ott nem arról szól h van 3-4 lap amit használnak és ennyi?
de...pl láttál olyan shadow t1-et ahol nicns nox vagy forsaken?
vagy van olyan h malee stílus?egy ilyen rts-nél ez a legrosszabb.
mikor nincs meg a különböző taktikákra a lehetőség..
ha megfigyelitek itt minden t1-nél ugyan az..
talán a frost képes még egy védekező stlusra is de az meg felesleges és csak veszíthet miatta.ranged+swift és counterezés...
mivel a cél már eleve kizárja a nagy taktikázás lehetőségét és pl az íjászok szimplnán túl erősek a maleekhez képest...
és ezért fordul elő sokszor az is h igazából nem kell taktikázni mer elég tiertlépni és ott már lesz 1-2 olyan erős lap ami önmagába megnyereti velünk a meccset..mivel a cél is olyan primitív h szimplnán az ellen weljét meg orbját kell ledöntögetni amíg végül matt lkesz neki vagy túl nagy hátrányba kerül..
és ehhez nem kell stratégia..vagy azt h hát több irányba támadok nem nevezném stratégiának...
a counterezést meg végképp nem nevezném annak.
mert azon dől el h van x lapom akkor nekem kel az y lap amire én hozok egy p lapot majd ha én lehozom a c lapot erre akkor kivédekeztem...starcraft2-ből pl tudok egy oylat hozni, hogy ott pl a 3 frakció alapjai is eltérnek..
jó én nem vagyok starcraft van sőt nem is igazán szeretem de azért ott az látszik, hogy már a nyersanyagszerzéstől másra kell építeni pl 1-1 frakcióba..de most a coh-ot is tudnám említeni ahol szintén nem úgy van, hogy x,y egység nélkül z.v egységek ellen nincs esélyem..
fő probléma a pvp-vel hogy túl erősek az egységek...,túl primitív és egyszerű a cél
ha most hasonlítgatnom kéne olyan ez mint pl egy bf és egy cod között a különbség..mind2 be lövünk de míg az eggyikbe bizonyos szintig kötelező taktikusnak lennünk és nem magányos rambó stílsuba kell játszani a másikba meg igen.
nem ezt nem a starcarft vagy coh-hoz hasonlítva mondom, hanem úgy egy stratégiai játékhoz.mert az összetettebb feladat az tudatalatt is rákényszeríti a játékost egy bizonyos fokig a taktikusságra és stratégiákra ez meg igazából csak arra h erre meg arra a lapra mit hozzak,mikor hozzam...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest