Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Neked nem szoktam ellent mondani, mert bölcs isten vagy
és neked köszönhetjük azt a jó kis oldalt, de most kell
Elfeledkezel a Ravage-ról. Azzal 50 powerből felhealeli. Ezzel már szerintem is unfair. Nightcrawlert kell lehozni ellene pure sadónál akit szétszed aztán felhealeli. Ha le akarod szedni akkor life weaving ami 70 power, aztán letesz bannert és lehoz egy újat. Máris mész power hátrány felé. A jó megoldás, ha nightcrawler és mellé 1 mage. Persze jó helyre, mert ha túl közel hozod le eruptol. Naturral simán fogható a sok cc miatt, fossal meg védhető a well és monu. Sadóval macerásabb picit, de fogható. Ezzel együtt én felvinném költségét 65-re vagy 70-re... de ez az én véleményem
Tudjátok sadóelfogultságban szenvedek 
Más: T3-on csak a MO van ami XL és szín független? Mert akkor azt kéne betennem T3-ra pure sadóba
Képzeljétek el az evocator + MO kombót
Bár, ha belegondolok fos is lehet az uccsó monu és akkor evocator grigori, silverwind combó lene a vége. Ott hiába van woidstorm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam topic
- Viccrovat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és neked köszönhetjük azt a jó kis oldalt, de most kell
Elfeledkezel a Ravage-ról. Azzal 50 powerből felhealeli. Ezzel már szerintem is unfair. Nightcrawlert kell lehozni ellene pure sadónál akit szétszed aztán felhealeli. Ha le akarod szedni akkor life weaving ami 70 power, aztán letesz bannert és lehoz egy újat. Máris mész power hátrány felé. A jó megoldás, ha nightcrawler és mellé 1 mage. Persze jó helyre, mert ha túl közel hozod le eruptol. Naturral simán fogható a sok cc miatt, fossal meg védhető a well és monu. Sadóval macerásabb picit, de fogható. Ezzel együtt én felvinném költségét 65-re vagy 70-re... de ez az én véleményem
Tudjátok sadóelfogultságban szenvedek