Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Grat a győzelmekhez!
Én az ellen harvesteres ügyködéseit kritizálnám picit. Lehozza az elsőt és van még + 250 powere. OnSeT lehoz 2 Lyrisht ami xl gyilkos. Erre nem vált taktikát hanem erőlteti a life weavinges szokásos fantázianélküli kombót. Amit OnSeT nagyon ismer.
A helyett, hogy: Corps explosion + nasty harvesterre + mielőtt harvestert nastyzza és még nem robbant a corps explosion lehozni egy egységet ami lassan jelenik meg. Erre OnSeT tuti nem számít és 2 well-t bukik + 2 Lyrisht + felhúzok egy wellt merthogy nekem egy egységem éppen akkor jelent meg mikor ezek történtek. Rá ugye nem hatottak a spellek
Hát én Lyrish mellett így kombinálok. A 3 welles részen kivédhetetlen wellbukás. A másik. Churchöt lehozni csatába az 100 power kidobását jelenti 
Persze nem tudom én mit csináltam volna ellenetek

Látom használtak woidstormot. Az épületre is hat vagy csak egységekre?
És grat. Gaga!

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality 3 V3 KE+kamera+fúvóka+Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én az ellen harvesteres ügyködéseit kritizálnám picit. Lehozza az elsőt és van még + 250 powere. OnSeT lehoz 2 Lyrisht ami xl gyilkos. Erre nem vált taktikát hanem erőlteti a life weavinges szokásos fantázianélküli kombót. Amit OnSeT nagyon ismer.