Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz G4ga #16855 üzenetére

egész jó lesz, már kezdesz pvp stílusban játszani :)

XL-t mindenképp rakj be, különben pure nature ellen csak szenvedni fogsz t3on.
    tapasztalat, parasite swarmmal mindent átvesz.

sztem maradjon drake, avatart könnyű leszedni ha van shadow orb ( life weavinges unit)
    de nature is megöli 2 shadow affos envenom rányomásával 100 powerrrel olcsóbban.

amii ritual brutális védelem :)

észrevételek a meccsről:
    nomaddal érdemes vigyázni, spec képessége sebzi a légi unitokat.
    ha felmész t3ra, akkor utána ne t2es unitokkal támadj, mert akkor felesleges beleölni 250 powert a tier váltásba.
    hiányoltam a building protect spellek használatát. glaciert 1-2x nyomtál, + kobold tricket se vitted túlzásba.
    white rangers, long range, távolról használd támogatónak, ice barrier+ képesség aktivál.
    ha közelről akarsz támadni akkor inkább defenders. olcsóbb és L bónusza van ami légi unitok ellen kifejezetten jól jön. ( +védelmi állásban 60% sebzés csökkentés)

• Volgafan

senior tag

Isszonyat mákod volt,hogy ilyen lolka-bolka ellen mentél....power nélkül mentél t3ra..Ő 30-ért beparalizált,te 75-ért fagyisztál,stb...forst nagyon erős t1-t2-n inkább ott erőltesd...terjeszkedj,ha nem szeretsz rusholni!!!!!ne legyél soha well hátrányba,ha nem rusholsz!!!!annyi war eaglet beáldoztál,hogy az valami hihetettlen...

• Volgafan

senior tag

Nah akkor sztem...:legközelebb húzd szét az egységeidet,ha nem rusholsz legalább a felső,vagy alsó well+orbos bázisnál tegyél le barriert,hogy később tudj terjeszkedni,fire ellen húzd szét az egységeidet,make ellen,ne íjjásszal menj,hanem barrier és guard...madárral ne olyat támadj,aki úgysem sebez téged..nomadot támadtad a tower,vagy íjjász helyett...az eleje olyan félszeg rush volt,pedig ha erőből rámész fire nem tudja magát megvédeni!!!Guardian,mage,íjjász,barrier,home soil és vége is a meccsnek...kis map a frostnak kedvez!!!

• Zotya21

senior tag

nah én meglestem :D

szóval a legelejétől :D

szóval
    1. megnézed pl azt a nomádot 1 es uppon van ezért lehet neki belőle max 8 sunstriders meg talán uppolva se volt :D
    ebből következik hogy letudtad vonla russholni már az elején :D

2.
    kövi amikor nekimentél az elején azzal a kb 3 master archersel és nekiállt építeni makeshiftet nem kelett ovlna elfutni és t2 őt nyomni hanem amig épül leszedted vonla a towert és utána ment volna a gyikálás :D

3. elfelejtettél elég wellt huzni meg ugye sok votl a várakozás :D
    neki volt 9 wellje neked meg 6 :D ha lett volna charge neki eléégéé eldurvult volna :D

szóval ha huz akor neked is kéne hamarosan ha lehet :D

4. hát ahogy nézem ennek a drakenek a sebzését avatar erősebbnek néz ki :D
    de ugye az ára is jobban néz ki XD

és sztem mindenképpen kell az xl cuccos már aggresszor miatt is mivel xl ig mindent knockol

hát jah jólnézki az amii ritual de nemtom megéri e 150 powert költeni arra hogy 30mp ig kb védjen majd megmnodják az okosabbak :D

és 5. sztem multkor ellenem keményebben nyomtad :DDD

jah meg más nehogymá ujat irjak :D

majd én is csinálok egy 2v2 vidit ne unatkozzatok itt má :D
    mégha nicsn is értelme :DDD

Új hozzászólás Aktív témák