Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
tibi206
üzenetére
Nat: swamp drake/drones +ashbone,(opc.cultist)soulshatter,surge,oink
lost.itt sok unit van, te döntesz: cultist, ashbone, silwerwind,vigil grigori
.soulshatter, kobold tric , coldsnap,
És lostnal esetleg, ha gondolod curch lámulás:nether+church, kobold tric, de silver spamm szerintem jobb. -
alpihun
senior tag
válasz
tibi206
üzenetére
Pure shadow dekkhez, spellek:t1 lifew,nasty-opcionális aggresszív t1 kedvelőknek:motivate
t2.aoc,unholy,nether,corpse explo -opcionális, tehát ízlés kérdése: piros befallen és undead army
t3:remélem t3ig pure nem maradsz, ide frost és nature is megteszi.Egyik oldalon lost lámulás, másikon meg heal cc.Spellek:soulshatter, lámuláshoz:voidstorm.Opcionális, nagyon ízlés kérdése: zöld evocator.De ez csak az alap.Ez változhat, én pl aoc-ot nem használok, és megvagyok nélküle is.
Onset oldalán meg találsz dekk ajánlót, inkább abból értesülj, ő jobban érti ezeket. -
alpihun
senior tag
válasz
tibi206
üzenetére
ÁÁÁÁÁ ezer bocsíííí.Tényleg,te vagy az akinek elmondtam volt hogy kell repeket nézni, és matmata a teleshoppos.
Csak ugyanaz az avatarotok és mindketten mostanában tűntetek fel, nekem pedig az emberekre emlékező memóriám hiányos.
tibi: Mégeccer bocs hogy összetévesztetelek mással.
matmata : Szégyellheted magad, hogy pont olyan avatart választottál, majd aszt hiszed más a balhét elviszi az illegális oroszpiacod után teeee.
-
alpihun
senior tag
-
Cr4Zy
tag
válasz
tibi206
üzenetére
Fel akarja vinni az árát 5-10 bfp-re darabjának, ezzel a módszerrel legalább 2-3 bfp-t tud nyerni darabonként, ami azt jelenti, hogy 200 bfp-ből (ha nem is sikerül eladnia, csak a felét, akkor is) 500 bfp-t csinál. Így működik a piac, egy-két ember felvásárol mindent, aztán felviszi az árakat, mikor alacsonyan van. Ez drágább lapoknál jobban észrevehető, mert ott akár pár száz bfp-t is nőhet az ára egyik napról a másikra, mikor ilyen módszert használnak!
-
G4ga
őstag
válasz
tibi206
üzenetére
1.orbra Life Weaving, Motivate - Spelleknek beteheted ezeket is. Motivate nem olcso, de jol jöhet!
2. orbra Spellek : Coldsnap, Aura of Corr, Unholy Power, Kobold Trick akár Glacier Shell
3. orbra Spellek : Void Storm, Soulshatter, InfectPersze ezek csak az én tipjeim... javitsatok ha tevedek

-
Cr4Zy
tag
válasz
tibi206
üzenetére
Egyébként oké, lost souls, de milyen kezdettel csinálnád? Frost vagy shadow? Mert ettől függően mondanánk t1-es kártyákat.
Emellett pedig majd egy másik kérdés lesz, hogy mi legyen a 3. orbbal, illetve hogy az milyen színű legyen. Mert ez úgyszintén majd a játékstílusodtól függ. -
Predatorkill
tag
válasz
tibi206
üzenetére
Ismerős a helyzet
mikor elkezdtem pvpzni én is ugyan igy kérdeztem, de azt hiszem hogy mindenki csak annyit tud mondani hogy neked kell eldönteni hogy milyen paklival akarsz játszani. Én vagy 6 féle paklit próbáltam ki, pure fire volt egy huzamosabb ideig, utána pure frost, utána megint fire és végül a lost pakli mellett döntöttem. Szóval döntsd el te hogy milyen paklit akarsz, utána tudunk benne segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezek igencsak megkönnyítik a dolgát az illetőnek ha jól használja őket 

mikor elkezdtem pvpzni én is ugyan igy kérdeztem, de azt hiszem hogy mindenki csak annyit tud mondani hogy neked kell eldönteni hogy milyen paklival akarsz játszani. Én vagy 6 féle paklit próbáltam ki, pure fire volt egy huzamosabb ideig, utána pure frost, utána megint fire és végül a lost pakli mellett döntöttem. Szóval döntsd el te hogy milyen paklit akarsz, utána tudunk benne segíteni.