Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
tibi206
üzenetére
Nat: swamp drake/drones +ashbone,(opc.cultist)soulshatter,surge,oink
lost.itt sok unit van, te döntesz: cultist, ashbone, silwerwind,vigil grigori
.soulshatter, kobold tric , coldsnap,
És lostnal esetleg, ha gondolod curch lámulás:nether+church, kobold tric, de silver spamm szerintem jobb. -
alpihun
senior tag
válasz
tibi206
üzenetére
Pure shadow dekkhez, spellek:t1 lifew,nasty-opcionális aggresszív t1 kedvelőknek:motivate
t2.aoc,unholy,nether,corpse explo -opcionális, tehát ízlés kérdése: piros befallen és undead army
t3:remélem t3ig pure nem maradsz, ide frost és nature is megteszi.Egyik oldalon lost lámulás, másikon meg heal cc.Spellek:soulshatter, lámuláshoz:voidstorm.Opcionális, nagyon ízlés kérdése: zöld evocator.De ez csak az alap.Ez változhat, én pl aoc-ot nem használok, és megvagyok nélküle is.
Onset oldalán meg találsz dekk ajánlót, inkább abból értesülj, ő jobban érti ezeket. -
alpihun
senior tag
válasz
tibi206
üzenetére
ÁÁÁÁÁ ezer bocsíííí.Tényleg,te vagy az akinek elmondtam volt hogy kell repeket nézni, és matmata a teleshoppos.
Csak ugyanaz az avatarotok és mindketten mostanában tűntetek fel, nekem pedig az emberekre emlékező memóriám hiányos.
tibi: Mégeccer bocs hogy összetévesztetelek mással.
matmata : Szégyellheted magad, hogy pont olyan avatart választottál, majd aszt hiszed más a balhét elviszi az illegális oroszpiacod után teeee.
-
alpihun
senior tag
-
Cr4Zy
tag
válasz
tibi206
üzenetére
Fel akarja vinni az árát 5-10 bfp-re darabjának, ezzel a módszerrel legalább 2-3 bfp-t tud nyerni darabonként, ami azt jelenti, hogy 200 bfp-ből (ha nem is sikerül eladnia, csak a felét, akkor is) 500 bfp-t csinál. Így működik a piac, egy-két ember felvásárol mindent, aztán felviszi az árakat, mikor alacsonyan van. Ez drágább lapoknál jobban észrevehető, mert ott akár pár száz bfp-t is nőhet az ára egyik napról a másikra, mikor ilyen módszert használnak!
-
G4ga
őstag
válasz
tibi206
üzenetére
1.orbra Life Weaving, Motivate - Spelleknek beteheted ezeket is. Motivate nem olcso, de jol jöhet!
2. orbra Spellek : Coldsnap, Aura of Corr, Unholy Power, Kobold Trick akár Glacier Shell
3. orbra Spellek : Void Storm, Soulshatter, InfectPersze ezek csak az én tipjeim... javitsatok ha tevedek

-
Cr4Zy
tag
válasz
tibi206
üzenetére
Egyébként oké, lost souls, de milyen kezdettel csinálnád? Frost vagy shadow? Mert ettől függően mondanánk t1-es kártyákat.
Emellett pedig majd egy másik kérdés lesz, hogy mi legyen a 3. orbbal, illetve hogy az milyen színű legyen. Mert ez úgyszintén majd a játékstílusodtól függ. -
Predatorkill
tag
válasz
tibi206
üzenetére
Ismerős a helyzet
mikor elkezdtem pvpzni én is ugyan igy kérdeztem, de azt hiszem hogy mindenki csak annyit tud mondani hogy neked kell eldönteni hogy milyen paklival akarsz játszani. Én vagy 6 féle paklit próbáltam ki, pure fire volt egy huzamosabb ideig, utána pure frost, utána megint fire és végül a lost pakli mellett döntöttem. Szóval döntsd el te hogy milyen paklit akarsz, utána tudunk benne segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- LG LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek igencsak megkönnyítik a dolgát az illetőnek ha jól használja őket 

mikor elkezdtem pvpzni én is ugyan igy kérdeztem, de azt hiszem hogy mindenki csak annyit tud mondani hogy neked kell eldönteni hogy milyen paklival akarsz játszani. Én vagy 6 féle paklit próbáltam ki, pure fire volt egy huzamosabb ideig, utána pure frost, utána megint fire és végül a lost pakli mellett döntöttem. Szóval döntsd el te hogy milyen paklit akarsz, utána tudunk benne segíteni.