Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Ja, a burri csak 3 egységnyi falról dob le.Ám Onset linkjét kifürkésztem...
Minden megvan azok közül az oldalán, magyarul,egyedül a brannoc-ot nem láttam seholse, de azt nehezen hiszem hogy t3 100 power és 4000/4500 körüli stattal kijön, az azért úgy durva lenne.Murder: Ezt mondhattad volna hamarabb is,én már amii-ba annyira beleéltem magam, mintha tuti, hogy jönne.Viszont érdekes hogy, semmilyen lapról nem hallottunk, viszont kontra hogy kijött amii phantom és bejelentették amii editiont.
Ja, vlmi nagy cucc amire unnholyzni érdemes, jó volna,nekem bent van de max burrin,vagy t3-on unstable demonon használom.Egy kérdés: Ha amii kijön, érdemes lesz boostert venni az első percekben, azért mert ah-n mindenki lesni fogja az uj lapokat, vagy pedig nem szabad boostert venni mert mindenki azt fog nyitani?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest