Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Grat a győzelmekhez!
Én az ellen harvesteres ügyködéseit kritizálnám picit. Lehozza az elsőt és van még + 250 powere. OnSeT lehoz 2 Lyrisht ami xl gyilkos. Erre nem vált taktikát hanem erőlteti a life weavinges szokásos fantázianélküli kombót. Amit OnSeT nagyon ismer.
A helyett, hogy: Corps explosion + nasty harvesterre + mielőtt harvestert nastyzza és még nem robbant a corps explosion lehozni egy egységet ami lassan jelenik meg. Erre OnSeT tuti nem számít és 2 well-t bukik + 2 Lyrisht + felhúzok egy wellt merthogy nekem egy egységem éppen akkor jelent meg mikor ezek történtek. Rá ugye nem hatottak a spellek
Hát én Lyrish mellett így kombinálok. A 3 welles részen kivédhetetlen wellbukás. A másik. Churchöt lehozni csatába az 100 power kidobását jelenti 
Persze nem tudom én mit csináltam volna ellenetek

Látom használtak woidstormot. Az épületre is hat vagy csak egységekre?
És grat. Gaga!

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én az ellen harvesteres ügyködéseit kritizálnám picit. Lehozza az elsőt és van még + 250 powere. OnSeT lehoz 2 Lyrisht ami xl gyilkos. Erre nem vált taktikát hanem erőlteti a life weavinges szokásos fantázianélküli kombót. Amit OnSeT nagyon ismer.