- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
pvpben vesztes meccsek után csak battle tokent ad, elo ( pontrendszer ami meghatározza az 1v1 rangod )az elején nyertes és vesztes meccsektől egyaránt növekszik. később már levonás elo jár a bukott meccsekért. [link]
nekem jelenleg ~600at von le ha elbukok egy meccset kb. azonos rangú ellen, ha egy hero+ kategóriás játékos ver el akkor csak 2-300at

korábban ilyenért még elot adott. ^^
egy reaper -fiendért meg kapok 60-at ha nyerek ellene.előző hétvégén elég sok meccset toltam a V/L arányom javult viszont összességében kb 1000elot buktam.
de mondjuk nem is baj hogy van ez a visszapontozódás, így 2-3 buko után már könnyebb ellenfelet sorsol.

az ellen sorsolásban nekem csak az nem tetszik hogy van hogy 3x kapom ugyanazt az ellenfelet egymás után. ami igazán betesz ha még a map is ua.

pve térképek nagy részéhez még sztem nincs is hozzáférésed, ha mind fel van oldva akkor így néz ki a world map: [link]
a mapok egy része csak advanced és expert szinten érhető el.az upgrade lapokért hogy menyi tokent kapsz az a lap gyakoriságától függ.
emelkedő sorrendben C, UC, R és URitt meg tudod nézni melyik map milyen upokat dob: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz
- Eladó újsuerű Creality Hi 3D nyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest