Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Sziasztok!
5,5 éve használatban lévő 660Ti-n időszerű lenne újrapasztázás? Csak ugye vga-k esetében kevesebbet hallunk erről a dologról, mint cpu-knál.
Ha igen otthon is megoldható, vagy inkább szerviz? (ha valakinek van egy megbízható helye/embere ne tartsa magában kérem)
Köszi!Do you see the white shadow?
-
Eraah
tag
Sziasztok!
Ha Piros kártyát cserélek Zöldre, akkor mire kell figyelni?
Gondolok itt arra, hogy kell windows reinstall?
Illetve elég lehet eszközkezelőbol kipucolni az AMD drivert, majd ha betettem az NVIDIA karit, feltenni a hozzápasszoló drivert, és remélni a legjobbakat?
Köszönöm a választ!
-
Frod
addikt
válasz snecy20 #67252 üzenetére
Igazából, pont azok alapján amit a neten láttam ('rákövesedett' paszta, hűtő leemeléssel együtt jött a mag alatt, stb) nem is merném otthon, mert egyetlen kártyám, és nem tervezek váltani, csak a 80 fok Battlefield alatt már kicsit aggaszt.
De akkor ezek szerint maga az ötlet nem hülyeség, és érdemes lenne megcsináltatni.Do you see the white shadow?
-
gyulaitomika
tag
válasz gyulaitomika #67239 üzenetére
Valaki?
Intel Core i7 14700KF @ 3.4Ghz | Asrock Z790M PG Lightning/D4 | GeForce RTX™ 3080 VENTUS 3X 10G OC LHR | Kingston HyperX Predator RGB 32GB @ 3200mhz | be quiet! Pure Power 12 M 850W | Kingston SSD M.2 NVMe KC3000 1Tb | Toshiba 2TB HDD | Sharkoon RGB Slider White
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani olyan programot, ami mutatja a CPU/GPU hőmérsékletet/ Fps stb...? Én jelenleg a HW Monitort használom,de az nem teszi ki a képernyőre.
Előre is köszönöm
XBOX ID: GoTReX #4839
-
ladanyi
tag
Meg tudnátok mondani, hogy a tápcsatlakozó nélküli videókártyák csak 3.0 PCI aljzatban müködnek vagy 2.0 aljzatban is. Az egyik tesztben azt írták, hogy azok a kártyák melyeknek nincs külön tápcsatlakozója, hanem a PCI aljzatról kapnak áramot csak 3.0 alaplapon müködnek jól. Akkor én ilyet ne is nézzek Asrock 970 Pro alaplap 2.0 PCI aljzatába?
-
Pecc
őstag
Sziasztok!
Adott egy zsír új vga . DVI-D, HDMI 2.0, displayport.
És egy vga bemenetes monitor.Tudtok olyan átalakítót 100%-ra, amivel minden további nélkül a monitoron megjelenik a kép úgy ahogy kell.
Az, hogy dvi-d ből vagy displayportból vagy hdmi-ből teljesen mindegy, csak biztosan működjön, ne menjen tönkre 1 hónap múlva sem semmilyen alkatrész vagy monitor emiatt.Köszi előre is!
-
GoTReX
őstag
Köszönöm a válaszokat! MSI Afterburnert leszedem!
XBOX ID: GoTReX #4839
-
winfos
tag
Sziasztok!
Adott egy GTX1060 3gb VGA.
Mind2 DisplayPorttal kapcsolódik.
1. Monitor : Samsung 27" full hd - alapértelmezett megjelenítő
2. TV : Samsung 4k - ide van kiterjesztve a képA problémám a következő.
Amint a monitort kikapcsolom mintha az rá se lenne dugva alapból a TV lesz az alapértelmezett és egyedüli megejelenítő.
Ha a monitor visszakapcsolom ismét visszaáll az alapállapot.
Ez normális? Vagy be lehet valahogy állítani?
köszi
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
adott egy gép ->
msi z370 sli plus
i5-8600k
g.skill 3200mhz ddr4
asus 970gtx strix ocelindítok egy játékot és mikor betült, hallok egy windows pop up hangot, a monitor azt írja, hogy nem kap jelet, de hallom a játék hangját... az mitől lehet? elvileg fenn van a legújabb driver és 2 game-nél is ugyanazt csinálta, mafia iii és a wolfenstein colossus-nál, igaz a graf-ot feltettem...
hogy deríthetem ki gyorsan, hogy minél van roblem -
csikosdapro
tag
futuremarknál is ezt teszi, kezdené betölteni, aztán meghal...
-
csikosdapro
tag
az lehet, hogy mondjuk a tápellátásával lenne baj? tök új a táp, seasonic focus plus 650 platinum, a kártyán amikor be van dugva a 8pin, akkor pirosról átvált a led, elvileg érzékeli... tegnap este még a futuremark majdnem betöltötte a benchmarkot, de most az előbb próbáltam, ddu használat oda-vissza driverek, be a régi kártyám (azzal nincs baja)... ilyenkor valószínű a kártya haldoklik? most is az van benn, de ilyenkor ha nincs "stresszelve", akkor nem parázik, de amikor kellene "villantania", akkor jön egy windows hang és elmegy a jel
-
Hubba12
senior tag
Sziasztok. ki néztem egy 21.9-es monitort de az a baj vele hogy csak 1080P-s 2560x1080 34 colon. A HDR segíthet azon hogy ne érezem kevésnek a felbontást egy ekkora monitoron?
köszi[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
szzimo53
tag
Üdv, miért van az hogy a GTX 950 eléggé búgó hangot ad ki. 33% minimum fan speeden van de csak az hallatszik ki. Gigabyte GTX 950 OC 2GB 1 ventis....van egy GA GTX 950 WF 2X 2GB is az is ilyen... egyszerűen ennyit tudnak a Gigabyteok?
Most pakoltam àt egy sokkal szellőzőbb(jobban lyuggatott ház falak) és nagyobb házba, csak most lettem figyelmes rá, màsik házban nem...[ Szerkesztve ]
-
pandras83
senior tag
-
Pehi
senior tag
válasz szzimo53 #67284 üzenetére
Üdv. Biztos hogy a kártya adja a hangot? Szerintem lehet a ház is. A gyereknek is ilyen kártya volt a gépébe,és neki is egy komolyabb háza volt mint nekem. A kártya az enyém lett,és az egész gépem halkabb jóval mint az övé volt. Teljesen egyforma a táp,procihűtő,vinyó. Nekem ilyen tapasztalatom van. Persze ez nem zárja ki,hogy valami bibi van a ventivel.
[ Szerkesztve ]
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam geforce-ra, korábban még soha nem volt, és most akadályba ütköztem:
Valamiért nem tudom használni a projektoromat, mert nem képes a rendszer kizárólag a kivetítőre küldeni a jelet.
Ha megkettőzöm, vagy kiterjesztem, akkor a 2560x1440-as felbontást akarja ráerőltetni a sima HD megjelenítőre, ami ugye nem megy.
A monitorom felbontása 165Hz-en jelenít meg, talán ez okozhatja a gubancot, de az istenért se találom, hol tudom külön-külön hozzárendelni a frissítést a megjelenítőkhöz.
Ha az adaptertulajdonságoknál állítom, akkor a monitorét is leveszi. Azt meg nem szeretném.
Van esetleg ötletetek? -
Csupingo
veterán
válasz sanyek2 #67288 üzenetére
Pedig elvileg simán a képernyőfelbontás menüben, az " e képernyők kiterjesztésénél "tudni kéne külön állítani a felbontást, és a frissítést is. Persze az nvidia vezérlópultban is. Elvileg az előző driverrel, ami a tegnap megjelent előtti, voltak gondok. Próbáld ki a vadi újat, vagy 2-3 -mal régebbit, hátha észhez tér. Esetleg indítsd újra a gépet is, talán segít.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
sanyek2
senior tag
válasz Csupingo #67289 üzenetére
Megcsináltam a korábbi 8.1.940.0-s verzióval, ez WHQL minősítésű, és próbáltam a legújabbal is és amikor ezt mond beállítgattam, egyesével alkalmaztam a beállításokat, Win+P -vel váltani akarok, villódzás, és minden visszaáll alapértékre, és visszadob a monitorra.
Az a durva hogy AMD oldalon soha nem volt mégcsak hasonló gondom sem.... -
Csupingo
veterán
válasz sanyek2 #67290 üzenetére
388.43 az új driver. Ne win p -vel válts szerintem, hanem asztalon jobb klikk, képernyőfelbontás, e képernyők kiterjesztése. Vagy az nvidia driverben állítsd be. Lehet, hogy win+p -vel klónozni akar és a másik kijelző nem tud 165 Hz-et, azért áll vissza.
Akár az amd driver maradványait ddu-val is le lehet pucolni.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
orc88
őstag
Üdv!
ASUS HD7970-mnek sürgősen szüksége lenne egy backplatere, mert az Alpenföhn Peter meghajlítja a PCB-t, viszont a felfogatása miatt nem megy rá az eredeti backplate.
Hogyan álljak neki itthon, hogy készítsek egyet? Az eszközök adottak, inkább az lenne a kérdés, hogy milyen anyagból csináljam, hogy ne főjön meg tőle a kártya, illetve ne okozzak kárt az apró kis alkatrészekben.
A hűtő felfogatásánál kihagynék egy négyzetben egy lyukat, így is hatásos lenne?Ha szükséges lövök képeket is.
Előre is köszi!"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
varmi2
nagyúr
-
Hunork
veterán
Üdv!
Kis útmutatást kérek: melyik Ryzen mellé milyen VGA az "ideális"?
Konkrétan: Ryzen 1600X mellé mehet a GTX1080, vagy már "sok" neki? És az 1500X és 1700X mellé melyik passzol?
Neten olvasva angol fórumokat, mehet 1600X mellé 1070/1070Ti és a sima 1080, míg az erősebbek mellé az 1080Ti és Vega64 -et olvastam. Itt ugye a kérdés, hogy ne legyen aránytalanság.Köszönöm előre is a válaszokat!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Van arrol info, melyik Apu es Vga fog egyutt mukodni AM4 fronton? -
ladanyi
tag
Sziasztok! Sapphire Rx 560 Pulse vga DVI,HDMI,DisplayPort csatlakozással rendelkezik. Nekem full hd monitorom van de csak vga csatlakozóval. Nem tudom milyen átalakítót vegyek, melyiket érdemes használni. Igazából szeretném olcsón megúszni, nem tudom mezei user-ként melyikre van szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest