Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz MasterMark #30282 üzenetére
Ez nem a komponenset alakítja vissza?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz MasterMark #30284 üzenetére
Nekem eléggé bemenetnek látszik az a három.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz MasterMark #30286 üzenetére
-
VoidXs
nagyúr
válasz MasterMark #30288 üzenetére
Akkor keress olyan kábelt hozzá, aminek mindkét vége kimenet. Kábé ezt: [link]
-
VoidXs
nagyúr
válasz MasterMark #30293 üzenetére
VGA beállítások? Vagy laptopoknál asztalon jobb klikk, és külső megjelenítő.
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz szabonagyur #30302 üzenetére
A 9400GT viszont már igen. Ráadásul passzív hűtésű az extrém alacsony ára mellett. Nekem egy Gainwardos volt, 2008-2010-ig remekül kiszolgált.
-
VoidXs
nagyúr
válasz szabonagyur #30305 üzenetére
Csak dekódolás megy neki akkora felbontásnál, kirajzolás már kevésbé.
-
VoidXs
nagyúr
válasz MATEO6600 #30374 üzenetére
Két lehetőség:
a) túlpörgetés miatt keletkező hibák;
b) haldoklik a mag, kezdődnek a mellészámolások.Ha cserélni akarsz, én mindenkinek a GTX 650-et (mert király áron király), vagy a Ti változatát ajánlom, kb. 3x erősebb a mostani kártyádnál: [link]
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz hattrickuser #30398 üzenetére
3DMark minden, a GTX 670-em még a DirectX 9-es mid teszttől is megizzad.
-
VoidXs
nagyúr
Egy gépben megfér-e egyidejűleg AMD és nVidia kártya? Vagy egyáltalán két különböző típusú, de egy gyártótól (nVidia) származó kártya?
-
VoidXs
nagyúr
válasz Fallentears #30451 üzenetére
Nincs VGA drivered.
-
VoidXs
nagyúr
válasz Milgram1 #30457 üzenetére
Dehogyis, AA letiltható, mehet helyette FXAA, anizotróp mehet a maxra, nem zabál semmit, teljesítmény egymegjelenítősre, Vsync on, más minden letiltva, kivéve PhysX.
A te problémád pedig a túlhúzás miatt keletkezett.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz sundorgo123 #30613 üzenetére
Panelhiba. A régi CRT-men egy pofon segített, amikor csak úgy véletlenszerűen kiválasztott egy színárnyalatot, amit használni fog.
-
VoidXs
nagyúr
válasz Integrator #30647 üzenetére
Ha maradsz az adott márkánál, nem kell még driverújratelepítés sem.
-
VoidXs
nagyúr
válasz agressiv #30753 üzenetére
Meg azért az a Flash-alapú lejátszó sem az optimalizáltságáról híres. Egy jó kodekcsomaggal és lejátszóval már az 1080p is menne azon a gépen.
Szerk:
1) Nálam a K-Lite Codec Pack megy, MPC-HC lejátszóval, meg mindenkinek ezt szoktam ajánlani.
2) A kis felbontású videókra még az SVP-t is rátolhatod. Nagyon király.[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz energy4ever #30756 üzenetére
Megfér az nVidia az AMD lapok és procik mellett (lásd az én konfigom), de mivel az AMD procik ilyen szinten gyengék, nem fogják kihajtani még a saját kártyáikat sem. AMD processzorra nem érdemes építeni. Tanulj a hibámból.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz agressiv #30761 üzenetére
Jó hűtéssel megy, még olcsóbb Antec vízzel is szerintem, de nem éri meg, a Bulldozer sem. Core i3 lenyomja a gépem, pedig a procit leszámítva minden jó cucc.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz Tp_fan #30853 üzenetére
Videokártya "márkából" (az amúgy nV vagy AMD) inkább az ASUS vagy MSi (jó az élettartamuk és a tuning minősége, meg az MSi gyakorlatilag egy 2 centi sugarú ventivel hűti a GTX670-et is). A PC-kellékeknél pedig az ár valóban tükrözi a termék minőségét, a parasztvakításoknak ne dőlj be, mint én anno, pl. 1 GB-os 9400GT, aztán nem visz semmit (speedydb23, itt a Gainwardod).
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz speedydb23 #30864 üzenetére
6 éve vettem, igaz, hogy ez volt, de sokan csak egy értéket néznek, én is ilyen voltam anno, a megabájtazarányosasebességgel alapon, jelzem, 10 évesen.
-
VoidXs
nagyúr
válasz speedydb23 #30866 üzenetére
Magamról beszéltem, a 10 éves énemről. Akkor mindennek csak a "címében" jelzett értéket néztem.
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz speedydb23 #30926 üzenetére
Elején 7970-et olvastam, na az milyen jó vétel lenne ennyiért Amúgy 1080p meden jól viszi a hozzá csatolt remek játékot, így teljesen megéri.
-
VoidXs
nagyúr
válasz speedydb23 #31345 üzenetére
Azért én ezt a Frostbite címek esetében meggondolnám.
-
VoidXs
nagyúr
válasz speedydb23 #31347 üzenetére
Nem hinném, hogy a kártya nem bírta volna a 60-at.
-
VoidXs
nagyúr
válasz mefistofeles #31363 üzenetére
A 2006-os 3DMark erre készült.
-
VoidXs
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
Először is, a GTX 690 is két kártya egyben, tehát felér egy SLI-vel. A két GTX 770 minden esetben nagyobb teljesítményt ad le, ha van SLI-támogatás, ha nincs. Olcsóbb, jobb, viszont többet fogyaszt. Mindkettő ugyanúgy kihajt bármit max grafikán, tehát ha áramon akarsz spórolni, akkor 690.
speedydb23: aha... [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Ukrajnai háború
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs