Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hubba12
senior tag
Sziasztok van egy XFX GTX280 XXX-em ! Az lenne vele a baj hogy ha hagyom egy napig a gépet és utána be kapcsolom be kapcsolás hirtelen mindenféle piros sárga stb pöty jön be és valamilyen színű háttérel. és ha 4-5 ször urja inditom újra megy. Van hogy le fagy játék közben is és úgyan ilyen kép aztán re-start és megint münködik mig ki nem kapcsolom a gépet. Szerintetek?
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
Sziasztok nem lesz baja ha a vram-ra is pasztát teszek ilyen ragadós szivacs helyet? (gtx 280)
[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
válasz BomiBoogie #26351 üzenetére
igen
cashback: keveset akkarok rá kenni ami nem folyik szét
[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
Chieftec ctg 500 80p el visz egy gtx 480 at??
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
Vélemény erröl a kártyáról? HD game-re kénne...
Gainward GeForce® GTX 570 1280MB "Golden Sample" Goes Like HellCsak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
Neki szerintem a 660 feküdne
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
válasz wolfman #26814 üzenetére
Akkor nem mondták jól. Nekem úgy van össze kötve hogy a DVI-a videokártyába van kötve a HDMI-rész a TV-be és tökéletesen adja a hangot. Fel van telepítve a hangkártya driver? És a HD audio? (amugy nekem NV kártyám van) és ha ezeket fel rakom plusz a Nv drivert akkor megy rendesen.
Ezt probáld meg:
[itt ez hátha bejön.][ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
válasz Darth Raven #26821 üzenetére
az a proci elég gyenge nem tudja ki hajtani.
[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
fuu hát nem tudom mi lehet a baj. Nem hiszem hogy memória baj mert az így néz ki:
valahogy igy
tunning van a kártyán?[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
válasz Darth Raven #26832 üzenetére
Igen el viheted szervizbe. Vagy ha a kártya annyira csinálja (8800 gt) hogy használhatatlan és javíthatatlan van erre egy módszer ami nagyon kockázatos és nagyon nem ajánlót és még nem is végleges inkább vidd szervizbe. Használtan vetted a HD7870 et? Kicsit utána olvastam és másnak is volt ilyen gondja de nem kapot választ.
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
válasz wolfman #26837 üzenetére
Ha meg lehet tudni, hogy a 12.3-as melyik verziójú Realtek drivert tartalmazza, akkor fel lehet tenni a legfrissebb ATI drivert azzal a hang driverrel.
Szerintem ez nem így működik. Akkor csak driver probléma volt. Hát örülök hogy sikerült De biztos javítva lesz ez. Bár nem hiszem hogy másnál is fent áll ez a probléma.
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
Sziasztok. ki néztem egy 21.9-es monitort de az a baj vele hogy csak 1080P-s 2560x1080 34 colon. A HDR segíthet azon hogy ne érezem kevésnek a felbontást egy ekkora monitoron?
köszi[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs