Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34096) footy válasza footy (#34051) üzenetére


footy
addikt

Egy kis beszámoló a CZ702-ről. Sajnos az időm nem sokat engedett tesztelni és a tesztet megrövidítette az is, hogy az egyik MB Quart hangszórót akárhogy próbáltam életre kelteni nem sikerült. :(
Viszont a CZ702-t sikerült. Szombaton bedobtam erő nélkül és nagyon kellemesen meglepődtem, mert mélyebbre megy vele a szett(Eton Pow172) még a fej végfokáról is,de az igazi arcát erőről mutatja meg.(ESX VE 350.2). Először meglepődtem mikor az erőt ráakasztva mocskosul nagy alapzaj jelent meg, már láttam is lelki szemeim előtt hogy kereshetek új fejet, de egy kis játék a gain-nel csodákra volt képes. A zaj 98%-ban megszűnt, már csak a trackek között hallani minimálisan. (csak álló helyzetben). Érdekes lett volna kipróbálni más kábelekkel (és játszani még az erő impedancia potijával), de erre sajnos most nem volt lehetőség.
A térérzet nagyon jó még időkorrekció nélkül is, a színpad viszonylag mély, az énekes jól behatárolható.
A hang (EQ-nélkül is) picit színezettnek tűnt, de jó hallgatni, nem tolakodó, viszont nem is olyan száraz/naturális és visszafogott mint mondjuk a CDA-117-es alpine.
A végére pedig néhány negatívum, ahogy az egyik fórumtárs is írta, a menü eléggé kaotikus. Nyílván megszokható, de nem érzik olyan átgondoltnak mint egy alpine és a JVC-knél megszokott kis finomságok(forrás kikapcsolása) is hiányoznak. Megvan minden fontos dolog, de az elején tényleg keresgetni kell.
Összességében szerintem egy versenyre lehet hogy kicsit kevés lenne, mert nincs DSP-ben annyi opció mint pl.: a 80PRS-ében(pl oldalankénti vágás), de otthoni felhasználóknak, akik egy jó hangú készüléket keresnek átlagos DSP-vel, jó választás. Ilyen áron igazából nem is tudok konkurenciát.

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.