Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Három hete vettem egy RAVELAND A-Shark aktív mélynyomót. Három napja kötötték be. Nem vagyok megelégedve a hangzásával. Az is lehet, hogy nem jól kötötték be. Például a magnómon nem volt még RCA kiment sem, így a hangot a hangszórókról kellett leszedni...
Úgy döntöttem, hogy költök a zenére egy kicsit többet és összerakok egy erősítős rendszert.
Most az aktív mélynyomó eladó. Működött talán három órát összesen, már nincs is a kocsiban. Ha valakit érdekel, akkor szívesen eladom neki, ha mond rá egy elfogadható ajánlatot.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Joe fiú
senior tag
-
gabo01
senior tag
Akkor ma 7 óra szerelés és kábelezés után úgy néz ki meg van a generátorzaj forrása!
Mégpedig mégis csak a DLS erősítővel van valami gond! Be lettek húzva a Gotham RCA-k kapott testet az aksiról, le lett testelve a 99RS háza és húztam be neki vastagabb tápkábelt is! Mégis jött a búgás a Mosconiból is! Viszont ha az RCA-t kihúzom a DLS-ből megszűnik a zaj a Mosconis hangszórókból is! Ha a Remote-ot húzom ki a DLS-ből és az RCA-kat nem akkor is búg a Mosconi!
Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy a DLS a hibás! -
-
Peti66
senior tag
válasz gabo01 #17058 üzenetére
Bele kell sasolni Ne temesd,mert ez tényleg nagyon finom erősítő
Odaát a tengerentúlon aki ad magára(-nak) az ilyet,ill. ennek az újabb változatát rakatja be,
ami ráadásul belül már kicsit sem hasonlít a Genesis Four-ra És,persze oda is lett a közepek bársonyossága
Ja,most szerváltam egy 4 csattos Phase Linear-t a fater gépébe.
Belül, primitív mint az állat és öreg,mint a nagyanyám,de a hangjáról ódákat lehetne zengeni Hát,mégha tudnád mennyiért vettem, röhögő görcsöt kapnálPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
-
Dreamie
őstag
Jó estét!
Nem vagyok jártas az autóhifiben, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Van egy 2007-es Toyota Corolla, aminek kicseréltem a gyári rádióját egy Pioneer DEH4400BT-re. Csere oka, nagyon gyengén szólt a gyári, legalábbis szerintem most már elégedett vok, sokkal jobb, de szeretném bővíteni, hangfalakat kicserélni esetleg egy mélyládát is. Ti mit ajánlanátok, van-e értelme a hangszórokat esetleg a vezetékeket kicserélni, a jobb hangzásért vagy olyan sokat nem segít, esetleg mélyláda és milyen?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv.: Dreamie
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
gabo01
senior tag
Úgy néz ki fény van az alagút végén (és nem a vonat)!
Ma bekötöttem a tegnapi javaslatok alapján a DLS-t a Mosconi táp, test, RCA és h.sz. vezetékére és láss csodát 0 zaj!
Ezek szerint a DLS a jobb oldali tápkábelen (a műszerfalban van elhúzva) szedi fel a zajt! Holnap áthúzom ezt is a bal oldalra!! -
Norbi14
senior tag
Egy gyors kérdés, alpine fejnél KCA-121B kábellel, hogyan tudom kiválasztani, hogy azt használja? Most kötöttem be, sokat nem is nyomkodtam a fejet nem volt időm. Source gombot nyomogatva csak cd és rádió között vált.
-
Az-X
őstag
Nos urak... elkészült a kocsimba való PC. Egyetlen dolog ami még kell hozzá az egy külön autóba való PC tápegység. Reméljük tudok elkülöníteni rá minél hamarabb keretet
Az itthoni hifimben kipróbáltam forrásként, nagyon komoly amit produkál. Eszméletlen részletező hanggal, olyan finom középtartománnyal amit nagyon kevés helyen hallottam még. Programok is fel vannak telepítve, full aktív rendszerhez, teljesen szabadon paraméterezhető aktív keresztváltó, cm-enként állítható időkorrekció... minden ami kell Lehet nem bírom ki, és egy inverterrel beteszem a kocsiba, bár tudom, hogy ez így nem az igazi
A QSF visszakerült, volt egy komoly érdeklődő, de végül nem jött össze. Ezen kívül csak igen szemtelen ajánlatokat kaptam. Nincs szívem elpazarolni.
Szóval most erre építkezek. Kellene valami komolyabb lágy hangú erősítő (sajna a Helix E40-eket eladtam, mert más volt tervben). Ha valakinek lenne ötlete mit volna érdemes megpróbálni, szívesen fogadom.
Illetve ha valakit érdekel, kikerül a kocsiból a 2x5m Neotech 1440, 12k-ért átadnám valakinek
:)
-
xxxbmx
tag
.....
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D
-
Az-X
őstag
Régi Denon erősítőkről tud valaki valamit?
:)
-
migabi24
nagyúr
Vettem egy Kenwood KDC-4051UR rádiót, nem akartam beszerelőműhelybe vinni, gondoltam összedugom a csatlakozókat azt jó lesz, összedugtam minden működik is, de ha kiveszem a kulcsot, és leveszem az előlapot, indításnál előlap visszarak, és a rádió úgy indul mintha most vettem volna ki a dobozból, minden beállítás visszaáll, én azt gondolom hibás a fej, de mielőtt hülyét csinálok magamból, megkérdezném, hogy ez nem lehet bekötési hiba ugye??
-
-
migabi24
nagyúr
Köszönöm a segítséget, már jól indul a napom, tiszta ideg voltam, hogy kifogtam egy selejtet
-
Az-X
őstag
válasz Laybee #17083 üzenetére
Nos... elég sok minden forgott, most ez van benne:
Alaplap: Intel D510MO
RAM: 1,5Gb
HDD: 60Gb (2,5") de majd a véglegesítéskor kap egy SSD-t
Ház: Codegen MX-31 De a beépítéskor le lesz cserélve ezek közül valamelyikre: [link1] [link2]
Tápegység: Jelenleg egy sima PC táp, de M2-ATX vagy M3-ATX esetleg ha nagyon gazdag leszek akkor egy M4-ATX lesz a végleges.
Hangkártya: M-Audio Delta 1010LT. Ehhez jelenleg csináltam itthon egy Neotech KHS-321 kábelből és 500Ft-os dugókkal egy próba stereo kábelt. ezzel megy most az itthoni hifimmel. A végleges kábel már készül, elvileg hétfőn mehetek érte. Az Gotham GAC-4/1 mini kábelekkel, Furutech FP-126G csatlakozókkal. 2 utas rendszer lesz így 4 kimenetet vezetek ki a kártyáról, illetve a gyári fejnek és egy akármi másnak ki lesz vezetve 4 bemenet is.Jelenleg az a koncepció, hogy első körben a gyári váltóval vágom, és a hangkártyával adok időkorrekciót. Valahogy meg van oldva a gyári váltóban, hogy lágyítja a magasakat. Aztán ha már összeállt a rendszer véglegesre akkor valószínű neki esek kiszenvedni a gyárinál jobb aktív vágást
A rendszer többi komponense:
A kocsi marad (Volvo S60)
Sugárzók maradnak: MB Quart QSF 216 Nano (az összes többi szettem eladó lesz )
Sugárzó kábelek jelenleg Neotech KS-1440 de Gotham SPK-4x2,5 lesz.
CD lejátszó valószínűleg egy sima USB-s laptop CD lesz Nem tudom a versenyen mit szólnak majd ehhez
Erősítő még képlékeny, most ideiglenesen van egy Sony XM-C2000 6 csatornás csoda, ami meglepően jó, de hamar túl leszek a korlátain, ez teljesen egyértelmű. Kipróbálnék egy Denon DCA 3400-ast vagy 3500-ast, elég jókat olvastam róla. Aztán ha ez nem akkor marad a jól bevált út... Helix E40 esetleg A4, vagy ha közben van valakinek valami jobb tippje...:)
-
Senki.
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném,ha véleményeznétek a hollywood hx20 erősítőt. Kinek van, mit cserélt le rá. stb.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest