Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xero
nagyúr
válasz tolts.hu #16850 üzenetére
Szigetelésre a sima egyszerű bitumenlap is tökéletes. A lényeg, hogy a lemez rezgéseit csillapítsa és az esetleges nyílásokat megszüntesse.
Az ilyesmit a festékboltokban is be lehet szerezni bagóért (anno 4-5 éve én is ott vásároltam ).szerk: Nagyon táncolós kárpit esetén érdemes lehet a kárpitra is tenni pár csíkot, és betenni a kárpit mögé némi szivacsot/vattát.
Sokkal többet ér mint egy hátsó zajforrás.
[ Szerkesztve ]
-
aneda
senior tag
válasz tolts.hu #16850 üzenetére
Nézd meg (autós) festékboltban a bitulapot.
Én Pécsen a Gáspár festéknél vettem, 50cmx50cm-es lapokat, ~1500Ft/lap!
Ez töredéke az "autóhifis" bitumenlapok árának, létezik kicsit drágábban alukasírozott kivitelben is, de az éppen nem volt.
Ezt használják az karosszérialakatosok a gyári bitulapozás pótlására.
Sokkal mélyebbre megy, dinamikusabb lesz a hangszóró ha le van szigetelve az ajtó, ráadásul sokat csendesedett tőle az autó, pedig a Volvo alapból sem egy hangos jószág...Az oroszok már a spájzban vannak!
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Audio System MX165 Plus
ezt meg tudom venni egy Media Marktban vajon?
[ Szerkesztve ]
-
aneda
senior tag
válasz tolts.hu #16867 üzenetére
Azt nem tudom mekkora a SEAT első ajtója, de egy lap 50x50cm-es.
Én 12 lapot vettem 16e.Ft-ért, ebből jutott az első ajtó külső lemezének a belsejére 2-3 rétegben, a belső lemezre telibe egy réteg. Mivel maradt még 3,5 lap, meg lett csinálva a hátsó ajtó külső lemeze is.
Közben megtaláltam, itt lehet kapni, és ez a gyártója.
A kárpit alá 1cm-es ágyszivacs került, de ahogy nézem ettől a gyártótól lehet hangszigetelő lapot is venni.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Alkalmas
csendes tag
válasz tolts.hu #16867 üzenetére
Esetleg ezt is megnézheted:
http://www.zajcsillapitas.net/mainproducts/rezgescsillapitok/hanno-protecto-pf-820-2mm.htmlVagy a Soudaband is bevált cucc. Kb. egy árban van a kettő, viszont a Hanno-ból a 2mm vastag 2 kg/nm a Soudaband meg csak 1,5 kg/nm. Vagy a Hanno-ból van vastagabb is, mert a Soudabandot sok helyre több rétegben kell tenni, oda az jobban megéri.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
lenne pár kérdésem.
Adott egy hangcucc, név szerint:- Rainbow Germanium cs 265.25 Első szett
- Impact HQ 100.4 -es erősítő
- 2db phoenix Gold xenon sub (ehhez ládát kéne gyártani , mer a mostani szar, kifúj)
- Helix Dark blue 1000.1 digi monoblock.
- 1db helix 1 farados kondi
- Alpine 9853R fej.Minden hibátlan, de már nem garisok. 2 dolgon gondolkodom.
1. Eladnám őket, de fogalmam sincs miért mennyit lehetne kérni. leginkább egybe adnám el.
2. Beépíttetném a feleségem kocsijába, de nem tudom milyen költségekkel járna.
tud valaki segíteni ezzekkel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb tömörített hangformátum? Annyit olvastam, hogy az AAC jobb az mp3-nál. És még ott van a wma.
-
törölt tag
válasz Laybee #16873 üzenetére
igy nem korrekt a kerdes. mindharommal lehet autokazas kozben hallgathato minoseget produkalni. a tomorites beallitasain mulik sokminden. ha mar tomorites, vedd be a listaba a flac-ot is, bar ez kicsit kilog a vesztesegmentessege miatt. cserebe az atlagos filemeret is lenyegesen nagyobb.
-
Atipapa
csendes tag
Hát igen .
Privát üzenetre akkor is válaszolj , ha nemet mondasz valamire , mert így illik , különben bunkónak tartanak , és ezen ne is csodálkozz .
-
Xero
nagyúr
válasz #25954560 #16874 üzenetére
Azt pont nem játssza le semmi. Jobb választás az Apple Lossless.
Nagyon sok fejegységhez lehet csatlakoztatni Dock Connectoron keresztül iPodot (Alpine, Pio biztosan).
Elég egy ilyen fejegység, egy akár halott aksis régi nagy formátumú iPod és azt jól megtömni vele.
Én is így használom. -
törölt tag
igaz. meg a flac oldalan is csak ket gyarto van, reszemrol egyiket sem ismertem.
de az adott kerdest meg mindig nem valaszoltuk megszoval szerintem ha nem sporol a kollega tulsagosan a bitrataval, akkor hasznalhato anyagot kap akarmelyik formatummal. konkretan mp3-bol minimum 192kbit/s-et javaslok, ha fix bitrate-tel nyomul. es egyes zenek eseten meg ez is keves.
-
-
Peti66
senior tag
válasz gabo01 #16895 üzenetére
Gyorsan bevarrtad a helyére
Grat. gazdagabb lettél egy Genesis four channel-el
Jelszó ill.mottó: ami jó azon ne változtassunk(2001óta).és ez így van jól
Nem kevés na és hát a Mosconi sem a könnyen feledhető kategória.
Első benyomások milyenek, így hirtelen-azonnyombanPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
gabo01
senior tag
válasz Peti66 #16896 üzenetére
Valóban gyorsan bedobtam mert nem bírtam tovább várni!
Nem volt elég hosszú a tápkábel ezért át kellett hoznom az rca-k mellé és frankó generátor zajom lett! Úgyhogy sokat még nem hallgattam! Most teljesen aktívban van láda nélkül. Gyorsan beállítottam a vágásokat nagyjából és egy rövid teszt! Eddig tettszik!
Holnap tápkábel variálás lesz vasárnap meg lehet veszek egy P99RS-t!
Köszönöm szépen a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.