Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeze94
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy miket tudnátok ajánlani, amik megfelelnének a következő kritériumoknak:
lenyitható előlap(szóval a CD lejátszó el van rejtve az előlap mögé)
iPod csatlakozás
ha lenne hozzá tok amiben az előlap tárolható, az is pozitívum lenne, na meg azért ki is nézzen valahogy(tudom, hogy ez szubjektív).
Maximum 60e ft-ot szánnánk rá. Amúgy a kocsiban 8 hangfal van, ha ez fontos
Eddig [ez] szimpatikusnak tűnik, de nem ástam magam bele nagyon a témába, mivel nem igazán értem hozzá. Reméltem, hogy ti tudtok majd segíteniKöszi a segítséget előre is!
-
-
YakQzA
tag
Ezt a hangszórót ismeri valaki?
[Pio TS-A171Ci]
20e FT-ig tudnátok ajánlani 16-os szettett?
Köszi. -
Bukseng
csendes tag
Áhoj!
A kérdésem a következő lenne... van egy 4 csatornás erősítőm és egy Panasonic cqc7301n típusú fejegységem.
Az egyik rca kábel megy a szettre ez tiszta sor, de mivel 4 csatis az erősítő, ezért ugye kell egy másik rca is, ami a mélyre megy... na ezt az rca-t a fejegységen a S-W-out jelű kábelhez csatlakoztatom? -
Bukseng
csendes tag
Köszi!
A másik elfuserált kérdésem pedig, hogy a 4 csatornás erőt kipróbálás miatt lehet-e csak hídban használni?
Egyelőre egy rca kábelem van, azt átdugva kipróbálnám a mélyet is, de félek, hogy károsodik az erősítő.Szóval lehet-e csak hídban, kis időre?
-
fury71
aktív tag
válasz Bukseng #16216 üzenetére
Kérdés: Alpine 9855 fej u-D Jr 4.300 erő. Hol érdemes frekit vágni az erősítőn vagy fejen?
Arra gondolok, hogy vagy az erősítőn van mindkét csatorna frekiváltója OFF-on és vágom a fejen, vagy beállítom az első szettet HP, a mélyet LP állásba és ott állítom a vágásokat.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
-
Swiss_audio
tag
Tudnátok ajánlani valamilyen minőségibb hangszórót 10-20 ezer Ft-ig? 13cm-s kellene, mert nem szeretnék alakítgatni az ajtón és kiemelőkkel sem szeretnék foglalkozni. Majd az ajánlott hangszóróhoz esetleg valamilyen rezgéscsillapító, szigetelő anyagot az ajtóra is tanácsoljatok legyetek szívesek. A hangszórókat egyébként 1 Mac MPX 2000 fogja hajtani.
-
gabo01
senior tag
válasz Swiss_audio #16220 üzenetére
10-20e körül nem sok lehetőség van amik szólnak is valahogy! Hertz DSK 130.1(20e), Audio System MX 130 Plus (21e)!
Ha van lehetőséged nagyobbat betenni biztos jobban jársz a 16,5 cm-es szettekkel és ugyanennyibe kerülnek azok is! -
Az-X
őstag
-
Az-X
őstag
válasz Swiss_audio #16225 üzenetére
Ez annyit tesz, hogy ennél a felépítésnél a magas a mélyközéphez van rögzítve. Tehát ha leteszed ezt a lábadhoz akkor nagyon gyatra magas tartományod lesz.
:)
-
Swiss_audio
tag
Így már érthető.
Alpine SXE-1350S erről vélemény? a Hertz DSK-hoz viszonyítva.
Vagy ez a Clarion ?[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
Kivettem a kocsiból a régi fejegységem(holnap jön az alpine 9812) és hát elég érdekes a helyzet kábelekkel, képet nem is merek mutatni róla Holnap csinálhatom azt is meg, iso csatinál elég érdekesen vannak összekötve a kábelek, meg sok kábel elvan vágva azokat azt se tudom mire jók.
-
Norbi14
senior tag
Jaj valaki tud ajánlani, jó minőségű, de nem drága hangszóró kábelt?
-
Az-X
őstag
válasz Norbi14 #16233 üzenetére
Honnan kell fűzni a kábeleket? Csomagtartóból, ülés alól, kesztyűtartóból...? Aktív, vagy passzív hajtás lesz az első szettnek (bocsi a fejet nem annyira ismerem )?
Csak azért kérdezgetek ennyire, mert elképzelhető, hogy kihúzom a kábelt a Volvo-ból... és akkor az lehet eladó lesz. Kérdés neked milyen hossz kell, meg mondjuk ez picit túlmutatt a rendszereden, de nem adnám drágán...
Esetleg ha a többiek közül valakit érdekelne, szóljatok nyugodtan. Neotech KS-1440 ha jól emlékszem 2x5m, de lehet, hogy picit több
-
Az-X
őstag
válasz Norbi14 #16237 üzenetére
A kérdésedre válaszolva az 500 és az 1000Ft-os kábelek között azért elég nagy különbség tud lenni. 500-900Ft-os körüli áron tudsz venni Gotham 2x1,5 esetleg 2x2,5 (ez már elég komoly) vagy Cordial 1,5 illetve szintén a 2,5-ös az még komolyabb.
Ezeket próbálgattam, az 1,5 picit megeszi a mély tartományt, a 2,5 sokkal jobb mély illetve részletezőképesség terén is. Bár valószínű a 2,5-ös már túlmutat a rendszereden, mégis ezt ajánlanám, és megúsznád 1000/m alatt.
-
orbano
félisten
A vér nem válik VAZZE!™
-
rooland
senior tag
Szerintem a Somogyi 120ft/m-es áránál nincs jobb ár/érték arányú vétel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest