Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laybee
őstag
válasz rooland #16911 üzenetére
Holnap még tesztelem és megírom. Időkéslestélnél lehetséges az, hogy hiába van beállítva a távolságok, egyszerűen nem érzem a teret? Van ennek valami módszere, hogy kell beállítani?
Hol kellene kiírnia? Felül középen írja ki, hogy AAC és igen csak AAC volt rajta. De mondom, holnap kipróbálom rahedlivel, teletoltam egy pendrivot. Lehetséges nem mindegyiket viszi?!, na majd kiderül...
[ Szerkesztve ]
-
Laybee
őstag
válasz rooland #16917 üzenetére
Okés, Debrecenbe lenni én Holnap megnézem az AAC-t.
Elöljáróban annyit, hogy ugye a távolságbeállításnál a legmesszebb lévó hangszóró a 0 cm és a közelebbi hangszóróhoz kell beállítani a leghosszabb és a legközelebbi különbségét.
Mivel nekem csak elöl van egy párom. A jobboldali a 0 cm és a balnak adok 40cm-t. Így jól van vagy teljesen rosszul értelmeztem? -
rooland
senior tag
válasz Laybee #16920 üzenetére
Hogy az egyik oldalon a magas és a mély-közép hangszórókat együtt tudom állítani csak. Így vagy a magasak vagy a mély-közepek nem lesznek fázisban. (ami nem jó)
Ha mind a négy hangszórót külön tudod állítani (2 mély-közép, 2 magas) az sokat számít a színpadképben és hogy minden a helyén legyen. -
Az-X
őstag
válasz Laybee #16918 üzenetére
Nem így kell, a legközelebbi a 0cm.
Először lehúzod a teljes jobb oldal hangerejét 0-ra. Belövöd a bal kick és magas hangját úgy, hogy kb a műszerfal magasságából halld. Utána bekapcsolod a két kick-et a magasakat pedig ki. A jobb oldali korrekcióját elkezded felnyomni míg kb fókuszált pontból nem hallod a hangot. Ha ez a pont nem középen van akkor tologatni kell a sugárzók hangerején. Ha ez a pont középen van és fókuszált akkor kick ki magas be és eljátszod ugyanezt. Fontos, hogy a kick és a magas közepe ugyanott legyen. Ez most hirtelen olyan rutin műveletnek tűnik, pedig ezzel órákig el kell játszani, hogy egyáltalán legyen valami. Óránként 15-20 perc pihenőt érdemes tartani. Egyszerűen elfárad a füled. Mire a rendszered igazán jól szólal meg rá fog menni jópár hét akár hónap is.:)
-
Laybee
őstag
Most egyelőre passzívban vagyok és ezt kellene beállítani ha egyáltalán be lehet és ha van értelme.
De tény ameddig nem volt hozzányúlva az időkorrekcióhoz addig még színpad is volt. Most úgy szól, mintha csak jobb oldali csatorna lenne és bal oldalon piszmogás.
[ Szerkesztve ]
-
Az-X
őstag
válasz Laybee #16928 üzenetére
A passzív önmagában nem lenne baj ha mint említettem biampolva lenne. De így, hogy a magas és a kick egy időkorrekciót kap, szerintem nem lesz jó. Jobban jársz ha kikapcsolod és ráülsz a váltógombra Úgy tök jó színpad van Vagy a hátsó ülésről előrehajolsz a két első között
:)
-
rooland
senior tag
válasz Laybee #16930 üzenetére
A bi-ampos hangváltó annyit takar, hogy két bemente van és két kimenete is. (mélyközép-magas).
Így mind a két hangszórót külön tudod időkorrozni hisz két külön független csatorna, de a vágást (hogy melyik hangszóró hány hertztől hány hertzig kapjon jelet) azt a hangváltó oldja meg. (nem a fej) A kenwoodnál sajnos csak ez a lehetőség van, mert a fej nem tudja megoldani.
Nekem szerencsére bi-ampos gyárilag a hangváltóm.
Utólag beszerezni adott szettnek szerintem nem tudod, csak építeni lehet a szettnek megfelelő bi-amp hangváltót. -
rooland
senior tag
válasz Laybee #16928 üzenetére
próbáld meg úgy, hogy a balance-ot középen hagyod. az időkorr pedig bal oldalt 38cm, jobb oldalt 2 cm.
csak egy tipp. nekem eddig ez a legjobb ebben a szerencsétlen állapotban.na persze ez attól függ milyen széles az autó. amúgy neked hogy vannak elhelyezve a magasaid?
[ Szerkesztve ]
-
rooland
senior tag
válasz Laybee #16933 üzenetére
Kettőt és könnyebbet
Nekem ez van: Kicx Pro6020
Nem akarom sztárolni, de igencsak kellemes jószág szerintem ezért az árért (bi-ampolható). Persze biztos van más bi-ampolható szett is. Annyira már nem vagyok okos.
-
fury71
aktív tag
Nekem aránylag sikerült az első szettet belőnöm (alpine 9855). Egészen jó tere lett.
Viszont a mélyet még próbálgatnom kell. Úgy tűnik kicsit késik, de ha tovább állítom előre-hátra már nagyon elmegy. Próbáltam már fázisfordítással, de úgy sem lett jobb.[ Szerkesztve ]
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
gabo01
senior tag
Tegnap Rodolpho legnagyobb erőfeszítése ellenére sem sikerült megszabadulni a generátor zajtól! Visszakerült a tápkábel oda ahol régen volt a Mosconi erősítővel és ott nem volt zajos de a DLS-el meg igen! Ma ki lesz próbálva egy 3. erősítővel aztán kiderül mi a helyzet!
Találkozott már valaki olyannal, hogy egy erősítő érzékenyebb erre? Ha igen sikerült megoldani? -
Peti66
senior tag
-
Peti66
senior tag
Viszont a fater gépébe kéne jó 13-as coax Komolyan.S,bár mostanság már rég
nem vettem hallókára ilyesmit,ezért most nekem mondhatnátok valami okosat.
Hivi-t,Mb Quar-tot,Kicx-t vagy mit Fej gyanánt már vagy 8-10 éve szolgál az öreg Pio
Dehp-3200-es(1pár Rca)+ van egy fölös 4 csattos 4x90-es Phase Linear erő, némi Qed Anniversary madzaggal .Meglepem az öreget(70-et tölti most),mert én jó fiú vagyokPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.