Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Gaboman #7586 üzenetére
az ilyen tesztekre, vannak a ph, hoc, hwsw, és egyéb oldalak (hogy magyarokat emlitsek), játékokat tesztelnek, megmondják mit vegyen az ember. mi tuningolunk, szintetikus teszteket futtatunk, és egyéb programkoban próbálunk elérni kiemelkedő eredményeket, amiket külföldön is elismernek. egy játékteszt halál unalmas, és semmi inspiráló nincs benne. nem is tudom, hogy lehet hobbinak nevezni a játszást, de ez már más lapra tartozik. de ettől függetlenül azért mi is játszunk, nem arról van szó
btw, thx a gratulációkat
-
lordring
aktív tag
Diamond Viper Radeon HD 3850 és HD 3870 specifikációk
Bocs', ha már volt! -
Dirtyz
őstag
Egy kis segítséget kérek...
Fejlesztésen esett át a gépem, egy 2900Pro + AMD+5200 került bele, a "régi" Thermaltake Purepower420-as táppal.
A VGA-nak adtam egy külön ágról a 6pines csatira feszt, bekapcsolásnál felpörög, megáll a ventije, de se kép se hang...., mi lehet a gond. Melyik kimenetre kell kötni a monitort...?
Elég a 6 pinesre feszkót adni, vagy a 8-asra is kell? -
keIdor
titán
válasz
Gaboman #7580 üzenetére
De ez a teszt nem is arról szólt, hogy most x játék mennyivel megy jobban... (kompiból szerintem gondolhatná is az ember, na mind1...) itt a 3DMark a lényeg, hogy minnél több pontot tudjanak elérni! Nem is azt vizsgálta Soak és Achill3uS ezzel a tesztel, hogy érdemes-e befektetni CF-be... ez nem PH félre teszt volt.
-
Gaboman
nagyúr
Köszönöm,a 3DMarkok engem nem érdekelnek ugyanis azokkal nem tudok játszani!
Azt tudom ha én tesztelnék egy CF vagy SLI configot a 3DMark lenne az utolsó ami érdekelne,nem azzal nyomúlsz minden nap!
Nem az alapján látod hogy érdemes e befektetni egy kétkártyás rendszerbe! -
Thrawn
félisten
Itt volt a teszt Szárszón? Ha én ezt tudom...
A környékben lehet =04]találtok LN2-t, vagy ha van inszeminátor ismerősöd akkor kérdezd meg ő honnan szerzi. -
Soak
veterán
06 alatt, quaddal jött ki sajnos... 06ban egyszerüen nem mentek a vga-k meg a proci egyszerre, ezért is csak 820/1000 és a prociba is maradt még jo 200mhz.... ha alap vga +magas cpu az lefut, a kettő együtt kimaxolva sajnos nem.... lehet ,hogy a pci-e csatik szorakozásával még nyerhettünk volna valamit, de nem sok esélyt adok neki...mind1... hamarosan beszerzek egy erősebbet
szerk :amugy ha kevés volt a táp akkor a Sárkány vadászos teszben egy bizonyos ponton fagyott ki, képkockára ugyanott
-
Ribi
nagyúr
Egesz addig amig ki nem jott a 8800GT a 2900 vegig a GTS elott volt. Meg a pro is. Most meg valami oknal fogva minden alkalommal moge kerult ? Eleg furi.
Raadasul a GT-t tenyleg ujabb driverrel teszteltek, amivel a GTS es GTX is sokat gyorsul, de ezt szentem mar sokan leirtak.
Innentol a teszt nem igazan valos kepet mutat.
De a 2x gyorsabb nagyon durva tulzas! -
varga911
senior tag
-
Mr. Eko
csendes tag
... a Crysis-hoz
-
Mr. Eko
csendes tag
Honlapomon leírtam a név színezést, ha valakit érdekel...?!
-
P00By
nagyúr
válasz
Overlocker #7556 üzenetére
Miről beszelsz/beszelunk egy minosegi 400 W fsp elvitte volna
-
-
-
-
Achill3uS
nagyúr
jah és 06-ban a 850-es enermax kevésnek bizonyult quad-al
jah, és mellesleg kb ez a 2 eredmény vagy 8-10 óra eredménye volt
CF-ben húzni a karikat, aki magától rájön hogy kell fizetek neki egy rekesz sört, iszonyat körülményes, és bughalmaz az egész ati driver, de sztem ezzel nem mondtunk ujat
de megoldottuk mert annyira jók vagyunk
összesitve
3Dmark06 20k+ done
3Dmark05 30k+ done
by XtwinZ -
Soak
veterán
-
Terondal
csendes tag
Igazatok van eddig mindig is ATI kártyám volt és akármilyen jó is lett a 8800 GT én akkor is kitartok mellette.
FOREVER ATI -
leviske
veterán
Ha a 2900PRO 40k-t ér, akkor a 1950, a 2600 és teszem fel a kérdést a 2400 mennyit ér? Mindegyik elmarad teljesítménybe a 2900sorozattól... 1950 és a 2600 akkor olyan 20/15k? a 2400ért meg már az eladó fizet, ha haza viszi az ember?
-
Ragnar_
addikt
NFS Pro street demo minden highon 1600*1200 AF 2*AA-val kb.30-35 FPS szal játszható.
-
keIdor
titán
válasz
Bagira01 #7534 üzenetére
Tudom, 320-as GTS-ért se adnék 40k-ért többet. Vannak érdekes árak, valahol a 640-es GTS még 110k, nem egy kiskernél láttam már ilyen árat. Szóval az egy dolog, hogy ki mennyiért árulja, inkább mi PH-sok legyünk észnél... minek 2900PRO 60k-ért mikor ott a 2x gyorsabb 8800GT?
Ráadásúl a 2900PRO melegszik is meg nagyon sokat fogyaszt...
7900GTX meg 40k-ért rajtuk fog maradni... vagy találnak valami balekot.
-
vazzz
őstag
Csatlakoztam én is ismét az ati-táborba, első nekifutásra ez sikerült 05-ben: KÉP
Ez megfelelő lehet? (proci e6750 3,6ghz , 2900pro 2x6pin csatival, ha ez számít)
-
Ragnar_
addikt
válasz
Gaboman #7525 üzenetére
Az NV nagy előnye , hogy pl. a Crysist is nagy valószínűséggel NV karival fejlesztették. A G80 már elég régóta jelen van a piacon , Az R600 meg még nem annyira. Ha az R600 ra is fejlesztenének játékot , tehát eleve arra optimalizálva írnák , nem kizárt , hogy az architektúra előnyei megmutatkoznának , de így inkább hátrányként jelentkezik. Az UE3 pl. jól fut a karin dx9-ben legalábbis. Azért már nagyjából látható , hogy mire képes az R600 a mostani játékokban , én is bízom benne , hogy driverből javítható a teljesítmény még , a dx10-ről nem is beszélve. Az 1900 , 1950 szériát nem ismerem igazából , annál is driverekkel értek el teljesítményjavulást?
-
Ragnar_
addikt
válasz
Tuco Ramirez #7514 üzenetére
Azért a parallax mapping nem olyan rossz , a keréknyomoknál , meg a kiemelkedő kavicsoknál. Az érezhető FPS esés megvan dx10-ben is ugyanúgy.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
lordring #7524 üzenetére
Igen az kellene hozzá egy jó driver!
Ha úgy be tudná lőni a 2900-at mint a 1900 és 1950 szériát annak idején akkor az ATI megint nagyon kemény ellenfél lenne.
Ugye a felépítése az 2900-nak sokkal fejletebb mint az NV-nek.
Csak hát hiába fejletebb nem igazán tudja kihasználni a benne rejlő erőket,na ezt kellene mególdani,remélem az új driver valamire képes lesz ebből! -
Gaboman
nagyúr
válasz
lordring #7522 üzenetére
Hozzátenném hogy az ATI 2900pro teljesítménye azért nem olyan jó,mert Vista alatt sajnos nem igazán jó a driver hozzá!
Ez nem a kártya hibája,normális driverrel ott is jobban szólna mint mondjuk XP alatt!
Megnézném azért XP alatt mit menne a GT hozzá képest,abban nyugodtan biztos lehetsz hogy nem tenne akkora előnyt mint vista alatt! -
lordring
aktív tag
Húú, a PH! tesztben eléggé sommás véleményt adtak a 2900PRO-ról:
"Végezetül szóljunk a HD 2900 Próról. Nagyjából olyan gyorsan el kell felejteni, ahogyan eltűnt a hazai piacról. "Kemény! Mondjuk, az is, ahogy az új GT néha 50%-kal odaver az XT-knek, vagy lepipálja a GTX-t. Ha nem szívtam volna a GTS tv-kimenetével Vista alatt, még gondolkodóba is esnék. Így meg várom, mit lép erre ATI/AMD.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #7516 üzenetére
Az igazi nagy ágyut majd most adja csak ki az ATI-is!
Mert nemsokára érkezik a 9800GTX és erre az ATI-nak is kell válaszólni valamivel! -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gaboman #7515 üzenetére
A GTS640 szintjére árazták be, mert a teljesítménye azzal összemérhető (illetve valamivel fölötte van), de attól még ez az AMD csúcskártyája. Márpedig a userek (már csak régi reflexből is) csúcskártyát csúcskártyával szoktak összevetni. Nem rossz szándékkal mondom, de a saját tapasztalatom (ismeretségi köröm) alapján nem arra kiváncsiak a userek (pontosabban gamerek), hogy az NV 80k körüli VGA-ja hogyan állt helyt az AMD hasonló árú kártyájával, hanem azt, hogy mit tud az AMD felsőkategóriás VGA-ja az NV felsőkategóriása ellenében (vagy fordítva, de ez mindegy).
Egyébként szerintem nem rossz kártya a 2900XT, számomra szimpatikus az architektúrája (csak ne lenne zajos a hűtője és fogyasztási rekorder), még ha az előnyei még nem is jöttek ki (szerintem kissé előreszaladt vele az AMD). Az ára is korrekt volt a 8800GT megjelenéséig. Mindegy, az XT, a Pro, a régi GTS és GTX is szép lassan történelem lesz, ahogy jönnek ki az újabb generációs VGA-k. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #7514 üzenetére
De nem is a GTX ellenfelének van szánva,hanem a GTS640-nek azt meg verte elég szépen!
És nyakamat rá hogy amelyik game nem teljesen NV-re van írva az újaknál is beleértve,ott is jobb a legtöbb esetben nála az XT. -
Ragnar_
addikt
válasz
Tuco Ramirez #7511 üzenetére
Nem is beszélve arról , hogy a dx10 efekteket (very high) simán meg lehet jeleníteni XP alatt. És itt van hamarossan a dx10.1
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gaboman #7505 üzenetére
Ez nem csak a Radeonokra, hanem a GeForce-okra is érvényes. Én a Crysis-t tettem meg vízválasztónak, hogy áttérek-e Vistára, vagy maradok az XP-nél: hát még jó ideig maradok.
Amit linkeltél, már egy "régi" teszt. Azóta vannak újabb driverek, újabb játékok, újabb tesztek, és az XT még mindig nem tudta "ledolgozni" a lemaradását a GTX-hez képest. -
AMD_ok
őstag
válasz
ez_meg_emaz #7504 üzenetére
Tényleg... lehet ez a gond, de ezt megpróbálom nemsoká kiküszöbölni
-
Ragnar_
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7504 üzenetére
1600*1200 high - GPU- 12/23/28 CPU- 10.2/23/30.6
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #7489 üzenetére
Amit most néztem meg kicsikét érdekes,én csak annyit mondanék hogy aki a 2900XT és Pro karikat jó sebeséggel akarja futtatni akkor az a Vista helyett XP használjon.
A 2900-as széria nincs kibékülve a Vistával viszont az XP tényleg kemény ellenfél,sőt még annál is jobb!2900XT teszt
Konkluzió:
A kipróbált tizenegy játékból hétszer megverte a vele egy árban lévő GeForce 8800 GTS 640 MB-ot, a 320 MB-os változatot még többször, és néhol a nagy GeForce 8800 GTX-et is megszorította, sőt akadt pár olyan eset is, amikor legyőzte. -
Ragnar_
addikt
válasz
Foxmulder89 #7500 üzenetére
Megvan , le kell tiltani a másodlagos kijelzőt , akkor megy. kb. 10/42/60 a min/average/max framerate 1024*768 maxon.
-
AMD_ok
őstag
válasz
ez_meg_emaz #7494 üzenetére
nekem is csinálja néha, úgy, mint neked, 7.10 driver van fenn, nem tom miért
-
Ragnar_
addikt
válasz
Foxmulder89 #7500 üzenetére
Persze. Megnyomok egy gombot és kiírja , hogy a "Rendszer nem találja a megadott filet"
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest