- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaniGabi
csendes tag
Ati overdrive megjelent. Tehát működik. No akkor lássuk. Meddig nem füstöl :-D
-
HaniGabi
csendes tag
válasz
J.J. András #8297 üzenetére
Még nem tudom, működik e, de 2 óra múlva kiderül. Mindenesetre a 8pines csatlakozó így néz ki.
Ill volna egy kérdésem. Hogy lehet kiiratni a crysisban a fps-t?
-
lordEVO
tag
Hellosztok!
Lenne egy kis problémám. HD2900xt-m van és nemrég vettem rá egy hr-03 r600-as hűtőt meg egy fasza ventit rá... De ha felhúzom a vga-t pl 840/1800-ra akkor a crysisban grafikai hibák keletkeznek... Ez miért lehet mert más játéknál nem csinálja csak a crysis-nál... -
J.J. András
őstag
upsz..., de a Sappphire ezeket a 6pines csatikat adta, es a tapomon is 2* 6pines csatlakozo van....
nos, akkor megnezem, hogyan lehet bütykölni 8Pinest a 6Pinesböl..., gondolom egy Molex 12Voltos aga + Földeles eleg lesz...(amugy a 12Volt az a Sarga vagy a Piros :???)
es köszönöm az infot !
-
Laraxior
titán
Lenne egy radeon hd2900GT kari 350W-os táp nem szolgálja ki ugye?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #8286 üzenetére
Köszönöm,állítólag ha a procit még jobban húznám akkor a Min FPs még jobb lenne.
Beállítások
Ami Egyénin van az van VeryHighon.
És igen AA/AF off. -
Gaboman
nagyúr
Minden jól megy vele visszaesést sehol nem tapasztalni,igaz amit néztem:
Jericho 1280x1024 minden high Motion Blur on.45-65FPS között.
COD4:1024x768 4xAA 16xAF Min:30 Átl:40-70 Max:120
Crysis:1024x768 22-től 60-ig.
Doom3 csak érdekesség ként néztem meg 1600x1200 134.8FPS
Timeshift 1280x1024 best grafika 45-60FPS között. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #8280 üzenetére
Nekem semmi gondom vele!
1024x768 4opció Very High a többi High és vígan el vagyok vele,30-45 közötti FPS produkál.
Egy helyen volt ez a megingás 21-22FPS-re de a többi helyen szépen megy!
Inkább a Memmória kellene még hozzá 1GB mert a 2GB nem teljesen elég neki. -
Gaboman
nagyúr
Az új Phenom teszt,aki esetleg erre várt hát nem tudom.
A Core2 még mindig jobb!Phenom -
Gaboman
nagyúr
Kipróbálom másik gameknél is!
Pont az a jó hogy a Minimum FPS, még jobb grafikára tettem azon a részen ahol a régivel masszívan 17-18FPS volt ugye ot most még annál is gyengébb eredménye lenne,és most a 7.11-el 19 egy pillanatra de amúgy meg,20-21FPS között váltakozik.
Kb:20%-os teljesítmény növekedés tapasztalható a Min FPS-ben!
Ez azért jó mert sokkal kiegyensúlyozotabb teljesítmény nyújt,nincs akkora FPS beli ingadozás a Min,Átl,Max,-között,stabilabb a kártya,és ez a lényeg. -
AMD_ok
őstag
-
HaniGabi
csendes tag
Türelmetlen típus vagyok, és nem győzöm kivárni, míg elkészül a 8 pines csatlakozó a kártyához.
Ezért fabrikáltam egy ilyet a kártyához kapott 6pines átalakítóból. Így néz ki
Gyakorlatilag EZ adta az ötletet.
Nyugtassatok meg, hogy nem vágok így haza semmit. Nem igazán szeretnék új kártyát venni.
-
Gaboman
nagyúr
Készen van a teszt.
Meglepetésemre a Crysis Benchmark 1FPS-et sem változott ekkor azt mondtam hogy ez a driver felhozatala is csak nagy szöveg volt.
De mondom kipróbálom játék alatt is,és akkor jött a meglepetés,a 7-dik epizódban van egy olyan rész ahol 7.11 béta Hotfixel 17-18FPS-re hírtelen leesett a game és tartósan azon is maradt.
Most a 7.11-es driverrel 19-egy pillanatig és utána 21-22FPS.
Tehán ahogy elnézem nem a Benchmarkon akartak javítani hanem tényleg a gamben sikerült jobb eredményt elérniük.
És ami nagyon lényeges hogy a minimum FPS-en sikerült hozni javulást kb 20%-ot ami jónak mondható! -
AMD_ok
őstag
Rendben, köszi, megnézem este, de még tegnap próbálkoztam vele, és a helyzet az, hogy majdnem tökmindegy, hogy high-ban vagy mediumon vannak a beállítások (összes), akkor is ennyi, ami sztem azt jelenti, hogy nagyon keményen procilimites a játék nálam, úgyhogy valaki olyan is csinálja már meg ezt az összehasonlítást, akinek a vga-t kihajtja a procija, mert az lesz igazán mérvadó!
Gaboman: asszem Neked kellene ezt megcsinálni!
-
HaniGabi
csendes tag
Megnézem én is ezt az új drivert. Bár csodákat nem várok tőle.
Az az igazság, hogy csalódtam a crysisban. Vártam a csodát, de semmi extra a képminőségben. Sőt még a dinamikus naplementét, meg átszűrődő napsugarakat sem látok.
1680x1050-ben minden közepes állásban nyomom. Így tökéletesen fut, mindenféle szaggatás nélkül.
FPS-t nem tudok mondani, mert lila gőzöm sincs, hogy hogyan lehet kijelezni. -
vazzz
őstag
válasz
Silenzio #8260 üzenetére
Nálam a pro 850/2200-at tud, minden játék full grafikán megy, kivéve a crysist, de azt már lesz@rom, majdcsak megoldják atiék. Extrémebb tuningnál kéri a nagyobb tápot, de szerintem felesleges csúcson járatni, pl. 780/1900-at mindegyik tudja 1280x1024-ben, az meg mindenre elég. Crysis meg monnyon le.
-
Silenzio
addikt
8239-re valaki? Tényleg érdekelne, hogy mit tud ez a kari... Mondjatok már valamit!
rento: adatlapodra reagálva: minden vga "idéglenes".
-
peron
tag
válasz
J.J. András #8258 üzenetére
neked sincs benne csak a 6 pines csati a kártyádban. 8-as kell, addig nincs overdrive menü
-
J.J. András
őstag
neked az uj 7.11-es Catalystben van Ati OverDrive :??
mert ugy emlekszem mintha valahol kepet is mutattak volna, hogy lesz benne....
HD2900Pro-t akartam huzni...
a RivaTuner 2.06-os verzioja meg csipog, hogy nem ismeri ezt a drivert..., menjek frissitsek RivaTunert...
de az meg meg nincs ujabb... -
AMD_ok
őstag
Megpróbálom, Szted csak a demó jó erre, vagy a teljes játék is?
Ha már így összefutottunk, mikor tesztelitek le az új HD-ket a 2900-asokkal, meg 8800 GT, 8800GTS (régi, 320/640 Mb), új 8800GTS-el? Lesz ilyen, tervbe van e véve, ha majd kijönnek az új karik, vagy már csak az újakkal fogtok foglalkozni? -
fLeSs
nagyúr
demóval teszteljél.
töltsél be egy mentett állást.
konzolt hívd le a 0 gombbal (bal felül)
beírod hogy
record demonév
elkezdei venni a demót, járkáljál kicsit a pályán (1-2 perc)
utána a konzolba írd be, hogy
stoprecord
ez leállítja a demófelvételt
indítsd újra a játékot
töltsd be azt a mentett állást megint (a pálya miatt)
konzol le
demo demonév
és bal oldalt felül írja majd az átlagfps-t (csak várd meg, amíg egyszer lefut a teljes demó)
ezt nézd meg a régi és az új driverrel.
ennek a fraps-es dolognak nem hiszek (ha nemtod jól használni, akkor nincs értelme így hasonlítgatni) -
arpi6k
addikt
Na majd akkor az eredményekre kiváncsi lennék.
Elolvastam a Highlights-részt. Csak annyit tudok mondani ezek alapján hogy az egész AMD-s driver fejlesztő csapat egy vicc.
-
J.J. András
őstag
megjött a Catalyst 7.11 ::: ÖÖ :??
remelem :katt : [link]
-
Silenzio
addikt
Ahoy mindenki! 8800 GT-re vadásztam egy ideje, ám nem nagyon lehet kapni, csak bődületes összegekért a ph!-n. Van rá esély hogy jövő szerdán kapok, de ez még csak egy lehetőség. Mielőtt kijött volna, a 2900 pro volt a favoritom. Az itteni 8800 Gt tesztben azonban igencsak leszerepelt, ami gyanús is volt számomra, meg mások is méltatlankodtak, meg aztán azt gondoltam igen komoly drivergondok vannak az amd-nél.
Naszóval, Pécsre elvileg most érkeznek majd 2900 pro-k 61-ért. A kérdésem elég láma: mit tud a kártya a valóságban? Mekkora a tuningarány? Állítólag a többség tudja a 750 mhz-es gpu-t is. Hogy fut rajta ilyen körülmények között a Crysis pl? Jobb-e a 8800 GTS-eknél? Szóval, összefoglalva: megéri-e az árát vagy várjak a -tényleg jobb, de egyelőre fantomkártya státuszban levő- 8800 Gt-re? Köszi! -
arpi6k
addikt
Soha nem jön már ki az új driver?
-
redXIII
senior tag
hali) milyen hütésre lehet lecserélni a gyárit?
-
AMD_ok
őstag
válasz
X Factor #8226 üzenetére
Hát én annyira nem vagyok biztos benne, hogy elég lesz...
Nézd meg az én konfigomat, tudom, hogy ez többet eszik, mint a tied, de a vidkarim nincs húzva, és igy is kb fél óra játék után kilép mindenből. 2d-ben napokig elmegy, de 3d-ben folyton kilép a játékból.
Kipróbáltam, hogy ami nem feltétlen muszály bele, azt kivettem/lehúztam, igy már azonnal bírta a dolgot, szóval próbáld meg persze, de nem 100 %... -
X Factor
addikt
válasz
banderasz77 #8224 üzenetére
Adataimnál kivan töltve
Egyébként Chieftech gps 450, delta beles, 2db12es ággal egyik 14 másik 15A együtt kb tudhat 25öt.
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #8224 üzenetére
Chieftec GPS 450W
-
X Factor
addikt
Megnyugtatatok, mostmár csak a tápomnak kéne bírni a tuningot.
-
X Factor
addikt
Nyugtassatok meg h. jobban járok a 2900PRO-val, mint egy 320as 8800GTS-el.
-
Gaboman
nagyúr
Én is erre tippeltem mert kb nekem is ennyit csinált a 4200+-os procimmal.
Crysis 7pálya 1024x768 Very High több gafikai beállításnál van egy olyan rész ahol hírtelen 18FPS,azt hittem hanyatt vágom magam.
Amugy átlagban 30-40 között megy.
Ennyire gépigényes egy gamet ritkán látni. -
Speed®
titán
Ha alapon van a procid (eredményből erre tippelek), akkor igen.
Kezdd el húzni, 100MHzenként 500at fog ugrani az eredmény
Ha 11x250re teszed a procit és vele szinkronban 1000ben mennek a memók, már elég ahhoz, hogy játékok szempontjából kihajtsa a karit. DMark06 eredményt persze lehet növelni gyorsabb procival, de ezért ne törd össze magadGaboman
Eredmény alapján alapon, 2.2GHzen használja. -
AMD_ok
őstag
Új driver?
-
m4rc!
őstag
-
Fel
addikt
válasz
Yushchenko #8199 üzenetére
Ha nem Core2Q-ot, +1-2 RAID tömböt használsz mellé, hanem egy átlagosabb konfigot, akkor bőven elég. Az én komfigomnál volt, hogy kevés volt a táp.. mikor tuningot próbálgattam
... a cpu is 1,4 V-on volt, a gpu pedig valahol 844MHz körül járt.. na itt rögtön resetelt is, de előtte az ATITool óbégatott, h kevés a kakaó a tápban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Sony Vegas
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest