Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
szevasztok!
van ebből agp-s?
-
Gaboman
nagyúr
Srácok én is megválok a 2900XT-től,most sikerült eladnom 60E Ft-ért.
Szerdán adom fel a postán!
A következő kiszemelt 3870X2-lesz ha csak addig ki nem jön valami jó! -
Tuco Ramirez
őstag
-
HaniGabi
csendes tag
Srácok
Tud valaki megoldást a problémámra?
Rádugom a vivo bemenetre az analóg kamerát, és minden progi azt írja, hogy nem talál érvényes bejövő jelet, ellenőrizzem a kábeleket.
Totál tanácstalan vagyok
-
spiercell
aktív tag
Van 1024 bites 2900Pro/XT?
-
Gaboman
nagyúr
Óriási,szinte alig van a 2900XT-n is,kipróbáltam még annó Vistán,hát szinte észrevehetetlen volt a Dx9 és Dx10 közti külömbség.
De a GT-n az lesz a bajod hogy hiába teszed majd rá a Dx10-et,jól kiakasztja majd a karidat mert a GT kevés hozzá hogy Dx10-ben használd!
Manapság a Dx10 még nincs sok jelentősége,esetleg annyi hogy jól megfogja az összes karit és élvezhetetlenné teszi a gamek sebességét.
Ha a 2900GT vagy 1950XT között kellene választanom biztos hogy az 1950XT venném! -
KOKO5
csendes tag
válasz
Gaboman #8486 üzenetére
De az 1950xt-vel nem játszod a bioshockot dx 10-ben!És pedig oriási különbség van 9-10 között.....mert cimbimmel összehasonlitottuk két gép egyszerre ment enyém 9-ben övé 10-ben volt nekem 1600xt neki 8600GTS......pfff...volt különbség....úgyhogy ez rossz duma.Nekem mindegy hogy hivják dx10 vagy kispistajózsinak az a lényeg az enyém nem támogatta azt az efektet(eket) amit az új kártyák tudnak!Meg már irtam 1024x768-ban nyomom ,bőven elég, a teszteken meg 1280-tol nyomják 1600-1900-ig meg full AA+full AF!
Szerintem bőven elég a 2xAA+2xAFAz fps meg ha már 40 az már játszható........ugytudom 25 ig érzékeli a szem utánna márcsak méréssel derited ki az fps-t.Viszont multinál már kevés a 40 fps az igaz!
-
KOKO5
csendes tag
Nem akarod elküldeni a vidikártyádat egy pár napra?Csak addig mig meg nem jön a futár azt visszaküldöm.....Oké?Remélem nem Nvidiád van!
-
KOKO5
csendes tag
válasz
banderasz77 #8479 üzenetére
Nálam 1024x768 ban fog működni a kicsike,meg max teszek neki egy 2xAA meg 2xAF-et.Igy azért már jó lessz nem?Ha csak egy picit erösebb a 8600gts-oc-tól már jó lessz nekem.Hehehehe.Huuuuuu de várom már!Jajjjjjj!Mikór jön már!!!!!!Nem fogom kibirni!!!!
-
KOKO5
csendes tag
Hello!
Nos megrendeltem egy webáruházból a 2900 GT-t 42000 misiért!Hahaha szerintem jó lessz!Vagy van valakinek tapasztalata eme kártyáról?Bizok benne,hogy nem fogok csalodni!A teszteket nézve erösebb a 8600gts-nél de gyengébb a 8800gts-nél.Szerintetek?
http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=201&grp=3
ATI RADEON™ HD 2900GT -
tgulyas
senior tag
Hali a GPU VRM az micsoda?
-
lordEVO
tag
válasz
banderasz77 #8467 üzenetére
Tessék:
-
Fel
addikt
válasz
banderasz77 #8458 üzenetére
Korábban linkeltem már képet róla. Kapsz mindenhová hosszú sündisznócskákat (vrm-re egy hosszú ragasztós-lefogatóst, memókra, mindkét oldalra). Gyárinál hatékonyabb. Nem érte még el a gpu a 60 fokot terhelés alatt, és gyorsan visszahűl 40-45 köré. Nekem egy NothQ ventivel megy (h milyen fordszámon azt nemtudom, mert nincs semmi sem feltüntetve a ventin- egy biztos, 12V-on üzemel és így sem hangos... különben is, a tápom elnyom mindent...).
A gyári ventivel még a fogyasztása is több a kártyának (az a szerény kis 0,94A-es szélkerék kajál szépen, ha felpörög).Hátrányai: drága (sztem csak akkor éri meg, ha nem akarod hamar eladni a vga-t), sok helyet foglal.
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #8467 üzenetére
-
00roli00
aktív tag
válasz
banderasz77 #8464 üzenetére
Csak ahhoz egy pár egyéb dolog is kell hogy hűtsön...
-
lordEVO
tag
válasz
Nekem van rajta hr-03 plusz r600 hűtő egy thermaltake 2600rpm-es ventivel és 40 fokkal hűvösebb lett a kártya terhelés alatt.
Ha felhúzom a kártyát 850/1800-ra akkor 55 fokig melegedik. Fasza hűtő de drága is.
-
X Factor
addikt
Órajelek visszarakva defaultra, pro street alatt 10sec alatt megadja magát.
-
X Factor
addikt
válasz
8800GT-knél bevállt, gondolom itt se hoz rossz eredményeket.
-
banderasz77
addikt
Van valakinek közületek HR03/R600 hűtő a vasán? Ezen gondolkodom, de nem tudom milyen eredményt fog hozni.
-
X Factor
addikt
Na átdugtam a molex átalakítot egy olyan ágra, amin se vincsi se venti, eredmény.
Konfigot lsd adataim.
-
Bocaa
senior tag
A hd 2900 gt sokkal gyebgébb mint a 2900 pro????Megérné most azt megvenni ?Vagy inlább várjak a 3850-re?
-
gerrog
aktív tag
hali
tudnátok adni linket 2900GT tesztről?
hát ha létezik, nemtom.. -
Gaboman
nagyúr
Nem akartok még ezen egy kicsikét rágódni!
Jó lenne már bejeznétek,mert az ulolsó 80hsz csak erről szól! -
Soak
veterán
válasz
banderasz77 #8447 üzenetére
Birom az ilyen, jol megmondom majd én hsz.eket
... gondolom feltünt hogy 1 valaki mondja és 12-en állitják még azt amit te
-
banderasz77
addikt
Hát gyerekek, nem tudom mit vaciláltok ezzel. Nekem a tápom a leírásban. Van egy 6-os csati, van egy 6-os átalakító. Ezzel simán húzom a kártyát. 820/2200 -on minden játék 6-8 órát megy stabilan. 840/2200-on még a 3DMARK06 is lefut, játékokban kisebb hibákkal. A kártya XT-re van flashelve, volt mod nincs.
Mi ez a hülyeség, hogy csak 2 db tápos 6-pin-el lehet csak húzni? -
AMD_ok
őstag
válasz
X Factor #8445 üzenetére
Na olvasgattam tegnap este óta, szépen elvagytok ezzel a táp kérdéssel...
Én is azok sorát gyarapítom, akiknek az egyik 6 pines csati van csak alapból közvetlen a tápból, a másik a 4 molex - 6 pin PCI express átalakítóval van megoldva, és Rivából húztam fel, olyan 810/2000-re próbából, de 750/900-on ment több ideig is, tehát lehet húzni átalakítóval megoldott tápcsati esetén is!
(Csak mint már mondtam, 3d-s alkalmazások - jelesül játékok alatt nem bír kb fél óránál többet))
-
Fel
addikt
válasz
X Factor #8440 üzenetére
Ugyanaz a tápunk...ennek ellenére nálam simán lehet emelni a vga órajeleit. Nem lehet, h nem a megfelelő verziójú progikat használod..? RivaTuner 2.06/ATITool 0.27b2. Ezekkel tuti megy. Az atitool néha fagyogat, és órajelet is csak akkor emel, ha olyan kedve van, de van mikor rendesen müxik, uh én is inkább a rivát ajánlom, azzal tökéletes. (Mellesleg a default órajeleket egyik program sem engedi piszkálni... nyitni kell új profilt
)
-
Speed®
titán
válasz
X Factor #8440 üzenetére
..ha nem 8Pines csatit dugsz a megfelelő ágra, nem látszik az Overdrive driverből, csak 3rdParty progikkal húzhatod (Rivatuner2.06 pl. tökéletes).
Nem állítottam, hogy hosszú távon ne feküdt volna ki a Zen, evidens hogy nem ilyesmire lett kitalálva. Miután bekötöttem a helyére a 400as Libertymet, holtnyugodtan emelhettem feszt is a karin, bírta a táp. Húzott Quaddal persze megborult volna valszegSoak
Nem kötekszikQG0 amúgyis 1.325
Gondolhatod, hogy nem Primeterhelt procikra értettem..Quadot meg úgy ritkán látsz 100on.
-
Speed®
titán
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #8428 üzenetére
12es agon 360 wattot bir folyamatosan, az 30 A, ha jol szamolok ily kesoi oraban. Az egyes 12es agak alatt osszesitve irja, hogy 360 watt, az csak azon agak kombinalt osszteljesitmenyere vonatkozik. 450es eseteben meg kivontam a full osszteljesitmenybol a 3.3 es 5 volton leadott teljesitmeny, igy vilagosodtam meg. Mert itt mar PR-oskodnak s nem merik odairni a szerencsetlen 25 ampert, nem is mutat jol egy 450es tapon, az biztos
mod: off s persze aludtam egy jot kozben.
-
Soak
veterán
válasz
Ez le van irva, mint ahogy venember is irta, a specsheetben... a 12V-s alatti A jelölés ez
szerk: de van ,hogy nem A van irva, hanem W
-
X Factor
addikt
válasz
Tipp: 360 osztva 12vel, de nem bizti.
Csaba_20_ K, én csak a konkrét értékekre emlékeztem azt azért néztem nagyokat
-
Motion_Blur
félisten
válasz
venember83 #8424 üzenetére
Ezt hogy számolod ki?
Nekem ilyen tápom van, ez hány ampert tud folyamatosan?
-
X Factor
addikt
Elírtam sry, már késő van.
Azért egy jobb tápon van 6os pci-x csati, na de 2 az ritka, iylenkor vna az általad is említett molexes átalaító, de azzal nem lehet húzni.
Szal ha nem a tápból van bedugva közvetlen a 2db pci-x es csati, akkor nem lehet oc-zni.
venember83 [link] --- Idézek magamtól ...ösz visz max 25A van nekem 12es ágon
Bocsi, máskor odafigyelek arra 0,5A-ra
-
venember83
nagyúr
válasz
X Factor #8419 üzenetére
A tapod max folytonosan 24.5 ampert tud, specsheet szerint. Csak, hogy tisztan lassunk, ne csak a 14A "+" 15A legyen kepben.
460as Zalman +8 A, 360as is +2A.
500as BS2-n is ket 6os pci-e csatlakozo van
Fekszek, jo ejt, kellemes tovabbi tippelgetest!
mod: erre reagaltam: Istenem te is kezded, h. tuning nélkül lehet h. elbírná, itt a gépem, 2db12es ág, 14Aés 15A nem hiszem h. a 360as zalmi többet tud... -> es tobbet tud.
-
X Factor
addikt
-
Soak
veterán
-
Csaba_20_
őstag
Légyszives válts stílust, mert nem az útszéli k*val beszélgetsz!
A 360W-os zalman amúgy lehet, hogy a tuning nélküli említett konfigot gond nélkül elbírja. Egy próbát megérne. A tuninggal pedig annyi összetevő jön képbe, hogy nehéz megmondani mennyit fog végül a rendszer fogyasztás szempontjából igényelni.
-
-
Soak
veterán
válasz
Csaba_20_ #8411 üzenetére
Légyszives olvasd el már , mielött csak bele vakkantasz... 7600GT tett egy olyan kijelentést ,hogy a tápja -Zalman ZM360B-APS- elvisz kielégitően egy Quad és HD2900XT konfigot ... ezt pobáltam megcáfolni... az eszme csere két szálon folyt és viszonyitás kép hoztam fel a CF témát, leginkább annak a szemléltetésére, hogy milyen gáz ,ha az ember az ágak korlátjában ütközik és ezt pedig azért mert egy SR táp előnyeit ecsereltem amit egy forumtársnak merészeltem ajánlani...
-
Soak
veterán
válasz
Csaba_20_ #8408 üzenetére
Persze, de azért ,hogy havonta 1szer (ha egyátalán összejön) jol megnézzem hogy mennyit eszik a CF azért kicsit sok..
.. amugy hirtelen jött a teszt ötlete is, hirtelen akartam fogyasztás mérőt is, pont az ilyen témák végett ,hogy legyen konkrét érték, de nem sikerült... legközelebb biztos összejön
-
venember83
nagyúr
Na, meghivtak ide, de itt elszabadult a pokol, 4.7GHz-es quadrol van szo, ejnye, ott mar nem a tapon kell sporolni.
Normal korulmenyek kozt viszont egy 460as Zalman el kellene birjon egy quadot plusz egy 2900pro-t. Azt se en, se ti nem tudjatok, hogy valojaban hany 12es aga van, de valoszinuleg egy, hisz igy olcsobb gyartani. Csak kulon figyelik a vedelmi aramkorok az elosztott 12es agakat, ha barmelyiken tobb aram megy, mint a megengedett, akkor a tap lekapcsol, mivel nem tudja szerencsetlen, hogy rovidzarlat van-e, amibol ugye tuz is lehet, vagy tenyleg ennyit fogyaszt valami. A biztonsagosabb megoldast valasztottak a mernokok.
Mit akartam meg... 70A. Ezt ugye viccnek szanta X Factor? Megis mivel hutesz egy procit s ket videokartyat, ami 840 wattnyi hot termel? 2900XT coolere max 150el bir el, akkor mirol beszelunk?
Roviden ennyi. Remelem meglatogatja a topikot stol, didyman vagy Csaba_20_ es megvalaszolja a kerdeseitek, bar valoszinutlen. Megjegyzem, ha jol emlekszem anno olyasmirol beszelt stol a quad topikban, hogy valszeg alulpufferelt az alaplap vrm-je, ezert megy jobban a tuning a rendkivul eros <tulpufferelt> tapokkal, igy nem zuhan meg a proci feszultsege. Tehat nem zabal annyit egy quad, csak a szaros alaplap nem kepes megtartani a pontos feszultseget.
Kb ennyi, most pedig hajra, tepjetek szet.
mod: tevedtem, csak megjelent egy hozzaerto ember
-
Soak
veterán
MIlyen agyonhuzott quadom? hol mondtam ,hogy extreme OC-tól feküdne ki a tápod??Jajj... nehéz kimondani ,hogy tévedtem, ugye?
...
amugy, itt van egy PH teszt (gondolom teljesen pontatlanul mértek) amiben egy C2D volt... 3,3ghz-n...
... cseréld ki egy 3Ghz körüli qudra a procit vagy kicsit többre, mert általában mind megy 3,2-3,4et alapfeszhez közel... aztán 360-370W fogyaszt kapásból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest