Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Motion_Blur #6392 üzenetére
De jó,
addig is napi szinen azér kemény 10 hozzászólás van!
-
Bagira01
veterán
Azért kíváncsi leszek, hogy jó vétel volt-e a hd2900pro(ha végre rendesen megy) így 8800GT előtt. Annyi kétségtelen hogy 55k az nagyon jó ár volt érte(elvileg "vadi új")
-
Bagira01
veterán
válasz
Gaboman #6389 üzenetére
Nekem előtte x1950xt-m volt. Igaz ez máshogy hangos. Az olyan mély reszelősen hangos volt ez meg az a porszívós maxonn még a porszívó sípolása is megvan
Mod: Nem megy maxon 31%-n megy, még nem tudtam játszani. Így 47 fok körül van a gpu. Csak rivatunerbe megénztem milyen hangos maxon -
Gaboman
nagyúr
Hogy pang ez a topik!!
-
Gaboman
nagyúr
www.Guru3D.com
Driver Cleaner -
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
Elvileg ma megjön a HD2900 PRO, azt kérném a kedves Fórumtársaktól, hogy linkeljenek már nekem egy helyet, ahonnan a driver cleaner-t le lehet szedni,(Nvidia volt eddig), a 7.10-es catalystot letöltöm, meg mondjátok már meg, mi a helyes menete ennek a driver install sorozatnak (uninstall, csökkentett módban indítás , ilyesmi)Nagyon köszi előre is!
-
mergal
aktív tag
Kipróbáltam a Hellgate London demoját. Minden max 1280x1024 be szűrőkkel 75FPS se több se kevesebb. Mondjuk nekem egyáltalán nem tetszik ez a gama, azt hittem más lesz. Szinte már gagyi.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Bagira01 #6368 üzenetére
Softveres gondon van nyugodj meg a Catalystal van gond,nekem is ezt csinálta amikor a 7.9-re telepítettem a 7.9 frissebb verzióját.
Utána (programok frissitése és telepítése menüben)leszeded az összes ATI progit,beleértve ha van fent ATI Tray Tools-od azt is.
Driver Cleanerben utána megnézed nem maradt e fent valami ha igen azt azzal leszeded.
És Windoes újraindítás következik ha betöltötte rámész a 7.10-re és install,utána nem lehet problémád,mert nekem is megszünt! -
Dabsol5
tag
válasz
Alvin_ti4200 #6377 üzenetére
Hát ez tényleg sok probléma ez a kettő eset
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #6377 üzenetére
hát nemtom, k*** érdekes, hogy nem lehet felbontást állitani.. lehet csak vmi driver basz, vagy bug, szerencsétlen user örült h kapott egyet erre xar lenne
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #6373 üzenetére
hol? mert itt eddig nem láttam semmi ilyesmit..
-
Bagira01
veterán
Holnap megint jövök de remélem akkor már nem a problémákkal
. Tiszta deja vu(csak az 9600-nál van/volt)
-
DSG
tag
én azon gondolkodtam el hogy veszek egy 2900 pro-t 1024 mb-ot aztán arra azt az új hűtőt ami kijött és akkor jól felhúzni az órajeleket.
sztem igy sokkal gyorsabb lenne mint a 2900 XT!
és még szinte olcsóbb is egy kicsit!
-
Dabsol5
tag
válasz
lordring #6360 üzenetére
820/2000-en kezdtem, aztán fokozatosan vettem vissza, 780/1800-ig, hogy az utolsó teszt is le bírjon futni. De lefutás után bezáródik a progi. Aztán kipróbáltam az alapórajelén, akkor is bezáródott a végén. A64 X2, fsb 233*12; HT/4 (/3-on is), cpu, memó kapott feszt. Így volt korábban is 8800gts-sel.
-
keszegduda
őstag
válasz
Bagira01 #6361 üzenetére
Esetleg visszatennéd a volt karid, ha megvan?
Próbára..Ha működik, akkor a kari körül lehet a baj, de legutoljára maradhat a format, ha az sem, akkor sajnos VGA.
Esetleg tuning nélkül próbáld indítani a gépet, hátha, de így sem sokremény van.
Talán még a csökkentett múdban történő uninstall majd driver cleanerés utána normál módban feldobni+frame network 2.0 is vagy újabb!!! -
Bagira01
veterán
válasz
keszegduda #6359 üzenetére
Catalyst ezt dobja ki
-
Bagira01
veterán
válasz
keszegduda #6353 üzenetére
Na az szép lenne. Új kártya rögtön sz@r
-
Dabsol5
tag
Miért van az, hogy ha húzom a procit akkor nem tud lefutni a 3dmark? 8800gts-sel anno még lefutott, 9400pont lett, 2900proval 10000 körül lenne. A táp corsair520as, nem hiszem, hogy azzal lenne a gond. Feszt kéne adni a pci-e nek?
-
Bagira01
veterán
Lehet hogy újra kéne telepíteni az xp-t? Vagy a kártyának lehet valami gondja
-
Soak
veterán
válasz
keszegduda #6348 üzenetére
UT3ban sebezhetetlen lettem
. Nagyon állat, megvan a varázsa a cuccnak azért hogy max grafon kiakad 62-n az FPS . Játék közben bekapcsol a venti (XT orajeleken hajtom az első izzitás ota) ,de nem vészes annyira
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
Na. Gondok merültek fel
. X1950xt után betettem a hd2900pro-t. Minden ati cucc uninstall. Aztán 7.10 catalyst fel. ATT fel Riva tuner fel. De mindegyik hibát ír. Everest sem veszi a hőfokat meg semmi
-
Soak
veterán
itt porszivozik mellettem a PRO
Testek lassan érkeznek
-
Bagira01
veterán
válasz
Motion_Blur #6334 üzenetére
Csak, hogy működik-e
-
hétalvó
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most vennem kellene egy videókártyát és nem tudom eldönteni, hogy vegyek-e most egy pro-t vagy várjam meg a 2950pro-t.
Valaki tudna jósolni? Melyik lesz gyorsabb? 8600GT-vel még elvagyok talán egy kicsit. -
Bagira01
veterán
Hogy érdemes a tápot rákötni a kátyára. Egy 6pin+molex átalakító vagy inkább 2 molex?
-
Bagira01
veterán
Megjött!!!! Köszönet H.O.D.-nak aki 55k-ért megvált tőle
(zsír új) . Persze még nem bizti, hogy működik is, de lehet ma nem is derül ki mert nincs időm
-
kris75
aktív tag
Az Alien comp. Király u. Tele van X2900 PRO 512 Mb 63,000 és 1GB 77,000 ft-ért
-
leviske
veterán
válasz
Mr. Maffia #1 üzenetére
Itt a GT-ről is vannak hivatalos adatok.
-
mcmike
őstag
válasz
Balupapa #6318 üzenetére
Egyetértek...
Szerintem sem annyira elfogadhatatlan a hűtése. Koránt sem annyira hangos mint az X19xx széria gyári megoldása. A volt X1900XT-men 1 hetet volt fent a gyári hűtő, aztán Accelero X2. De ennél nem tartom annyira indokoltnak, majd maximum ha az erre való hűtők árai lemennek...
-
Soak
veterán
Ez talán a legjobb léghűtés HR-03 R600
-
priti
addikt
Mindenki a gyári hűtővel hajtja a 2900pro-t? Így paráztok a gari miatt, hogy inkább tűrtök, vagy nincs rá való hűtő? Én vennék rá valamit, csak nem vágom, hogy ezekre mi kell. nvidia kártyáim voltak zsinórban, utoljára az a ritka szar ASUS 9550GE kártyám volt ati, az meg nem tegnap volt.
Ha tudtok mondjatok már pár hűtőt ami jó erre plííz -
arpi6k
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #6311 üzenetére
Így gondoltam.
-
Gaboman
nagyúr
Igen van türelmem hozzá!
Ha valakinem van kedve összerakhatja nekem és tesztelnénk egy jó nagyot!! -
-
AMD_ok
őstag
válasz
banderasz77 #6306 üzenetére
ÉN IS, BIZTOS NEM BÍRNÁM ADDIG, INKÁBB NEM ALUDNÉK!!!
-
Gaboman
nagyúr
Megjött a teljesen új rendszerem!
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 1333 FSB SATA2, GLan,
CPU:Intel Core2 Duo E6750/4M/1333
MEM:2GB/1066 MHz DDR2 Kingmax Mars
VGA:ASUS EAH 2900XT 512MB
Tápegység: Chieftec 550W GPS-550AA 12cm fan, PFC 3
Ház: Chieftec Giga GX-01B nagytorony fekete v. ezüst 6X5.25
DVD író: NEC ND-7173S SATA DVD
HDD:Seagate 160/SATA/8Hát ezzel remélem már simán kihajtom a karit!
Vasárnap lesz összeszerelve,mert akkor ér rá a hozzáértő személy! -
mcmike
őstag
válasz
X Factor #6292 üzenetére
Akkor ezek szerint az én tápom is bőven elég nem?
Enermax Liberty 500W
2 ágon darabonként 22A-t tud. Néztem játékkal terhelve 3 óra folyamatos játszás után is csak alig langyos szellő jött belőle (még a venti fordulatot sem emelte meg)...
Konfig adataimnál, de durván ennyi: 1HDD, 2ODD, AMD X2 5600+, HD2900Pro, ASUS M2N-E, XFi Xtreme Music, 3 12-es venti, ledek
, USB cuccok (bill, egér, kártyaolvasó), stbstb...
Egyébként meg (HD2900XT is van már benne): PSU calculator
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest